Viltus gredzentiņi un fotoseija - idejas Valentīndienas svinēšanai

Vēlos padalīties savās idejās ar visiem, kuriem mīlestības svētki nav sveši, kuriem vislielāko prieku sagādā iepriecināt savu otro pusīti, kā arī ar tiem, kuri vienkārši vēlas smelties jaunas idejas un novērtēt, kā ikdienā savu otro pusīti iepriecinu es. Savas Valentīdienas svinēšanas idejas atklāj portāla lasītāja Sigita Krūmiņa.

Šo 19 rožu pušķi puisis man dāvināja uz izlaidumu, un tā  bija vissskaistākā un atmiņā paliekošākā dāvana. Ja nav iespējas dāvināt vairāku ziedu pušķi, dāvini vienu un piedomā par īpašu pasniegšanas veidu, jo lielākais prieks slēpjas tajā, kā tu to pasniegsi, nevis tajā, cik daudz ziedu meitene būs saņēmusi. Foto: Sigita Krūmiņa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šo 19 rožu pušķi puisis man dāvināja uz izlaidumu, un tā bija vissskaistākā un atmiņā paliekošākā dāvana. Ja nav iespējas dāvināt vairāku ziedu pušķi, dāvini vienu un piedomā par īpašu pasniegšanas veidu, jo lielākais prieks slēpjas tajā, kā tu to pasniegsi, nevis tajā, cik daudz ziedu meitene būs saņēmusi. Foto: Sigita Krūmiņa.


 

Vislielāko prieku ne tikai svētkos, bet arī ikdienā, man sagādā mana puiša smaids un sajūsma, tāpēc vienmēr cenšos sagādāt viņam mīļus pārsteigumus, iepriecinot ar jaukām, romantiskām dāvaniņām. Arī mana otrā pusīte vienmēr man sagādā patīkamus pārsteigumus un mīļuma apliecinājumus, tāpēc padalīšos ne tikai savās, bet arī puiša dāvanu idejās.
 



 

Izveido krūzīti ar savu un otrās pusītes vārdu!

Šī bija viena no pirmajām manām dāvanām puisim. Tā ir praktiska, personiska un ļoti mīļa dāvana, kas vienmēr liks atcerēties par dāvinātāju, un to dienu, kad tā tika uzdāvināta. Lielisks variants ir arī tavs vai jūsu kopīgais foto, kas skaisti papildinās krūzītes izskatu, kā arī neaizmirsti par krūzītes pildījumu - ieliec tajā šokolādes sirsniņas vai otrās pusītes mīļākos saldumus.

 



 

Uzdāviniet viens otram saldus "viltus gredzentiņus"!

Iegādājies "Haribo" konfekšu paciņu-miksli un atrodi pašus skaistākos gredzentiņus. Apmainieties ar tiem, vai pat nospēlējiet viltus kāzu ceremoniju, bet vakara beigās gredzentiņus apēdiet !




 

Uzdāvini romantisku fotosesiju!

Fotostudijā vai pie dabas, profesionālas vai paštaisītas - tas šoreiz nebūs svarīgi, galvenais, ka jūs abi esiet kopā! Veidojiet mīļas, jautras, jutekliskas, smieklīgas, romantiskas fotogrāfijas, no kurām izveidojiet personalizētu albumu vai pat grāmatu, kā arī neaizmirstiet par skaistiem rāmīšiem, kurus pēc tam novietojiet gan mājās, gan darba vietā, lai šo brīnišķīgo piedzīvojumu atcerētos vienmēr, arī pēc vairākiem gadu desmitiem.

Vīrieši, neazmirstiet par ziediem!

Manuprāt, ziedi ir viena no galvenajām šo svētku neatņemamām sastāvdaļām, un jebkura meitene priecāsies par skaistu, krāšņu ziedu pušķi, kas pasniegts komplektā ar saldu, kaislīgu skūpstu. 19 rožu pušķi puisis man dāvināja uz izlaidumu, un tā  bija vissskaistākā un atmiņā paliekošākā dāvana. Ja nav iespējas dāvināt vairāku ziedu pušķi, dāvini vienu un piedomā par īpašu pasniegšanas veidu, jo lielākais prieks slēpjas tajā, kā tu to pasniegsi, nevis tajā, cik daudz ziedu meitene būs saņēmusi.

 


 

Reklāma
Reklāma

Piedomā par sīkumiem!

Sagriez mazas lapiņas un uzraksti, piemēram, 10 savs otrās pusītes visraksturojošākās īpašības, skaisti noformē un ieliec aploksnē, kurā, starp citu, vari ievietot arī pašrakstītu mīlestības vēstulīti, un pasniedz Valentīndienā to savai otrajai pusītei, vai arī, ja gadījumā jums nav iespējas šajā dienā satikties, nosūti pa pastu! Tas būs patiešām burvīgs pārsteigums!

Iespējams, bērnišķīga, bet ļoti mīļa dāvana būs tavs zīmējums, kura apakšā ir kāds jūsu kopīgs piedzīvojums, īpašs notikums vai vienkārši tavs mīlestības apliecinājums, veltījums. Zīmējumu dāvā savam mīļotajam/i, vai arī, ja jums nav iespēju tikties, nofotogrāfē to vai uzzīmē ar datorprogrammas palīdzību un nosūti eletroniski!

Lielu nozīmi šajos svētkos piešķir sīkām mīļlietiņām, suvenīriņiem, kuras kalpos kā romantiskas, mīļas atmiņas no šiem svētkiem.
 

 

 

Pagatavo ēdienu sirsniņu formā!

Iekļauj šo mīlestības simbolu jebkurā ēdienā, un tas to padarīs īpaši interesantu, jauku un neikdienišķu! Izgriez augļus un dārzeņu sirds formā, izcep keksiņus, kūkas, cepumus un citus kārumus sirsniņas formiņā, vai brokastīs pagatavo olas un maizītes sirsniņas formā! Ļauj vaļu fantāzijai! Lielisks palīgs būs sirds formiņas, kuras tagad ir plaši pieejamas mājlietu veikalos. Lai izdodas!

Izveido īsu video!

No savām un jūsu kopīgajām bildēm izveido nelielu filmiņu, kuru papildini ar saviem vārdiem vai atbilstošu mīlas dzejolīti un lirisku, skaistu dziesmu/melodiju fonā. Atskaņo to Valentīndienas vakarā uz televizora, kopīgi to noskatoties ar otro pusīti, vai nosūti mīļotajam/i eletroniski! Tas būs patiesi aizkustinošs un jauks pārsteigums.

Esi skaista!

Neatkarīgi no tā, vai esi daiļā vai stiprā dzimuma pārstāvis/e, iekļauj savā Valentīndienas tērpā sarkanās un rozās krāsas, jo šajā dienā to pavisam noteikti var atļauties arī vīrieši, nemaz nerunājot par sievietēm! Piepraud pie tērpa sarkanu sirsniņu vai uzlīmē to uz vaidziņa. Radi noskaņu!


Vēlu jums sirsnības, mīlestības un mīļuma pilnu Valentīndienu! Ieprieciniet savu otro pusīti un atgādiniet to, cik ļoti viņu mīlat, jo mīlēt un būt mīletam ir pats brīnišķīgākais un skaistākais pasaulē!

 

 

Iesūtījusi Sigita Krūmiņa