Ceļojumu organizators "Kidy Tour" uzsācis tiešos lidojumus no Rīgas uz Turciju

Ceļojumu organizators "Kidy Tour” no 24.aprīļa uzsācis tiešos lidojumus no Rīgas uz Turcijas kūrortpilsētu Antāliju un no Antālijas uz Rīgu. Lidojumi no Rīgas uz Antāliju sadarbībā ar aviokompāniju "Corendon Airlines” turpmāk līdz 2018.gada oktobra beigām būs reizi nedēļā – otrdienās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirmajā "Kidy Tour” organizētajā čarterlidojumā ar lidmašīnu "Boeing 737-800” no Rīgas uz Antāliju devās 189 pasažieri.

„Latvijas ceļotāju interese par atpūtu Turcijā un Ēģiptē arvien pieaug, un pirmais lidojums uz Antāliju bija pilnībā izpārdots. Aptuveni 80% viesnīcu, ko „Kidy Tour” piedāvā atpūtai Turcijas kūrortpilsētās, ir pieczvaigžņu viesnīcas – arī Latvijas tūristu vidū vispopulārākās ir tieši pieczvaigžņu viesnīcas.

Prognozējam, ka šīs sezonas laikā ar mūsu čarterlidojumiem no Rīgas uz Antāliju dosies vairāk nekā 5000 ceļotāju,” stāsta "Kidy Tour Latvija” vadītājs Kristijonas Minelga.




2018.gada ziemas sezonā tūroperators „Kidy Tour” no Latvijas galvaspilsētas plāno sākt tiešos čarterlidojumus arī uz Hurgadu Ēģiptē.

Otrdien, 24.aprīlī, lidostā Rīga pirmie „Kidy Tour” pasažieri pirms došanās uz Antāliju tika sveikti ar kūku un dāvanām.

Reklāma
Reklāma



Par „Kidy Tour”
Pēc veiksmīgas darbības Lietuvā un Igaunijā ceļojumu organizators „Kidy Tour” pakalpojumu sniegšanu  Latvijā uzsāka 2017.gada novembrī. „Kidy Tour” specializējas ceļojumu organizēšanā ģimenēm ar bērniem. Tūristiem no Latvijas „Kidy Tour” piedāvā ceļojumus uz kūrortiem Turcijā un Ēģiptē. „Kidy Tour” galvenais akcionārs ir Austrumeiropā lielākais aviācijas holdings „Avia Solutions Group”, kura akcijas tiek kotētas Varšavas vērtspapīru biržā. „Kidy Tour” darbojas Lietuvā, Igaunijā, Latvijā un Krievijā, bet tā galvenais koordinācijas centrs atrodas Lietuvā.