Telefonu remonts Rīgā: kā rīkoties ja telefons ir iekritis ūdenī un pārstājis darboties?

Strauji attīstoties modernajām tehnoloģijām, viedtālruņi jau sen ir kļuvuši par neatņemamu mūsu ikdienas dzīves sastāvdaļu. Tie ne tikai apvieno daudzas funkcijas un iespējas, bet arī glabā milzīgu daudzumu personiskas un pat konfidenciālas informācijas. Taču, neraugoties uz visām acīmredzamajām priekšrocībām, arī telefons, tāpat kā jebkura cita elektroniska ierīce, nebūt nav mūžīgs: tas var salūzt vai laika gaitā pārstāt pareizi darboties. Savukārt visbiežāk sastopamā darbības traucējumu problēma ir telefona iekrišana ūdenī, un ir ļoti svarīgi šādā situācijā rīkoties pareizi, nemēģinot salabot ierīci pašu spēkiem.
Visbiežāk sastopamā darbības traucējumu problēma ir telefona iekrišana ūdenī

FOTO: Publicitātes foto

Visbiežāk sastopamā darbības traucējumu problēma ir telefona iekrišana ūdenī

Promarket servisa centri jau vairākus gadus piedāvā pakalpojumu – telefonu remonts Rīgā un lepojas ar savu nevainojamo reputāciju, orientēšanās uz klienta vajadzībām un ātru apkalpošanu. Promarket ir profesionālu meistaru komanda, kas visīsākajā laikā novērsīs jebkuru elektroierīces darbības traucējumu un atjaunos Jūsu elektroniskā palīga funkcionalitāti, bez nepieciešamības tērēt simtiem eiro jaunas ierīces iegādei.
 

Kā pareizi rīkoties, ja telefons tomēr ir nejauši iekritis ūdenī un pārstājis darboties?

Jāmēģina nomierināties un nedrīkst panikot. Tieši nosvērtība un ātra reakcija palīdzēs glābt Jūsu ierīci:

  • Telefons pēc iespējas ātrāk jāizņem no ūdens – jo ilgāk tas atrodas saskarē ar ūdeni, jo lielākus bojājumus tas var ciest. 
  • Pēc tam telefons ir nekavējoties jāizslēdz, pat ja pirmajā brīdī šķiet, ka tas turpina darboties bez traucējumiem. Telefona izslēgšana palīdzēs novērst īssavienojumus un iekšējo komponentu bojājumus.
  • Ja Jūsu telefonam ir noņemams akumulators, tas nekavējoties jāizņem. Tomēr mūsdienu telefoniem vairumā gadījumu ir jau integrēts, neizņemams akumulators, un nedrīkst mēģināt atvērt aizmugurējo vāciņu un pašu spēkiem izņemt akumulatoru. 
  • Pārliecinieties, ka telefons no visām pusēm ir noslaucīts ar sausu drānu vai dvieli, lai noņemtu lieko mitrumu no ārpuses. 
  • Ar vates kociņu viegli noslaukiet mikrofona atveres un lādētāja ligzdu. 

Tīmeklī ir daudz padomu, kā patstāvīgi veikt telefona žāvēšanu no iekšpuses, izmantojot absorbējošus līdzekļus, piemēram, rīsus vai silikagēlu, taču šie padomi būtu jāīsteno tikai tad, ja telefonu remonts Rīgā nav pieejams un nav citas iespējas sazināties ar speciālistiem.
 

Reklāma
Reklāma

Promarket vēlas atgādināt, ka tikai ātrs un savlaicīgs telefonu remonts Rīgā ļaus pilnībā atjaunot ierīces funkcionalitāti un nepazaudēt vērtīgu informāciju. Ja telefons tomēr ir iekritis ūdenī, tas nekavējoties jānogādā tuvākajā servisa centrā, kur tam tiks sniegta "pirmā palīdzība". Visbiežāk, ātra reakcija ļauj izvairīties no bēdīgām sekām, tomēr, lai netīšām nepasliktinātu savas ierīces stāvokli, ir jāņem vērā daži ieteikumi:

  • telefons jānovieto uz līdzenas virsmas, to nedrīkst apgriezt otrādi vai kratīt;
  • nedrīkst pieslēgt telefonu strāvas avotam;
  • nemēģiniet paši atvērt aizmugurējo vāciņu un izņemt akumulatoru, ja tas nav noņemams;
  • telefons pēc iespējas ātrāk jānogādā servisa centrā, neatliekot to uz nākamo dienu.
     

Neviens nav pasargāts no šāda nepatīkama negadījuma, taču speciālu aizsargvāciņu un aksesuāru izmantošana ievērojami samazina elektronisko ierīču "traumas" un paildzina to kalpošanas laiku. Promarket servisa centros tiks veikts kvalitatīvs telefonu remonts Rīgā, jo uzņēmums ir neapstrīdams līderis elektroierīču remonta jomā, un pieredzējuši speciālisti neapšaubāmi tiks galā pat ar visgrūtāko uzdevumu. Telefonu remonts Rīgā ir lieliska iespēja ietaupīt naudu un laiku; mehānisku vai ūdens bojājumu gadījumos uzticieties Promarket profesionāļiem, kuri ātri atgriezīs Jūsu elektronisko ierīci tās sākotnējā stāvoklī.

Saistītie raksti