Mūsu jaunais Electrolux Well Q7 ir izturējis suņa spalvu testu!

Mūsu mājas vairs nav tikai mājas, bet arī darbavieta, tāpēc kopš pagājušā pavasara mainījies arī mājokļa uzkopšanas režīms. Tas ir iemesls, kāpēc īpašu uzmanību pievērsām putekļsūcēja izvēlei.
Ar Electrolux Well Q7  ir viegli aizrauties ar mājas uzkopšanu!

FOTO: Artūrs Ķipsts

Ar Electrolux Well Q7 ir viegli aizrauties ar mājas uzkopšanu!

Mums vajag jaudīgu, ērtu un viegli manevrējamu putekļsūcēju – to bijām secinājuši jau pirms mājoklis kļuva par mūsu darbavietu. Līdzšinējie putekļu sūcēji parasti diezgan ātri padevās, kad mūsu mājas mīlulim – suņu meitenei Frīdai – pavasarī ziemas kažoks sāka mainīties uz vasarīgāku. 

 

Testējam Electrolux Well Q7

Tāpēc ar interesi testējām Electrolux Well Q7 – ko par mūsu mājokli teiks šis putekļsūcējs? Un jāsaka, ka uzkopšanas kļuvušas biežākas un arī ērtākas! Tas ir jaudīgs bezvadu putekļu sūcējs. Electrolux Well Q7 pie mums ieradās tieši pavasarī, tāpēc bija skaidrs, ka uzreiz sapratīsim, cik spējīga ir šī ierīce. Un mums par prieku –spalvu tests izturēts!

 

Putekļu sūcējam pat ir funkcija, kurā tas pats iztīra no uzgaļa uzkrājušās spalvas un matus. 

 

Reklāma
Reklāma

 

Bezvadu putekļsūcēja būtiskākie plusi:

  • Turklāt, ar to ir viegli manevrēt, arī uzkopjot zem mēbelēm, piemēram, gultas. Ļoti noderīga ir iebūvētā Led gaismiņa, kura izgaismo vēl neuzkoptās vietas.
  • Putekļsūcējs nav jānostumj skapī – lieliski iederas interjerā, aizņemot pavisam nedaudz vietas.
  • Vēl kāda ļoti noderīga lieta – izņemams rokas putekļu sūcējs ar dažādiem uzgaļiem, no kuriem viens ir izvelkams, atvieglojot piekļūšanu augstām vai šaurām vietām.
  • Īsāk sakot, putekļu sūcējs ir tik ērts un kompakts, ka viegli aizrauties ar mājas uzkopšanu.

 

Putekļu sūcēja mīnusi

Joprojām tādus neesam atklājuši.