Iedvesmojies no stila videopadoma: 1 balta blūze – 4 stili

Balta blūze lieti noderēs katras sievietes skapī, tāpēc izpārdošanu laikā tādu ir vērts iegādāties – tas ir viegli kombinējams apģērbs un izmantojams gan lietišķā vidē, gan ikdienas skrējienā. Idejās par blūzes saskaņošanu ar citām drēbēm dalās „Rīga Plaza” videopadomu stiliste Evija Briede. 

Balta blūze nav tikai biroja un sapulču apģērbs, lūk, ielu stils ar raksturu

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Balta blūze nav tikai biroja un sapulču apģērbs, lūk, ielu stils ar raksturu

Ja vēlies, lai tava baltā blūze būtu pieskaņojama maksimāli dažādiem citiem tava drēbju skapja apģērbiem, izvēlies to klasisku, bez liekiem elementiem – piemēram, krekla blūzi. Šeit iedvesmai, kā vienu blūzi sakombinēt četros dažādos stilos.

Skaties videopadomu! 

1. Lietišķā elegance

Pirmā doma, kas nāk prātā par baltas blūzes kombinēšanu koptēlā, – lietišķs kostīms ar žaketi un zīmuļveida svārkiem. Šosezon izvēlies zilos toņus! Zilās un baltās krāsas saspēle ir aktualitāte. Krūšu līniju akcentēsi, ja izvēlēsies žaketi ar V veida izgriezumu, un kā punkts uz „i” būs divrindu pērļu virtene.

 

2. Avangardiski lietišķais stils

Dāmām, kuras ar eksperimentiem un aksesuāriem ir uz „tu”, ierosinājums savā avangardiski lietišķajā stilā balto blūzi padarīt par stila „odziņu” – valkājot to kopā ar kažokādas vesti, kas arvien ir modes aktualitāte. Komplektu papildini ar filca platmali, atloki piedurkņu manšetes un kā atsauci uz melno ap kaklu liec pērlīšu un akmentiņu kaklarotu. Šajā stila variācijā bikses tiek izvēlētas ar paplatinātu, drapētu augšdaļu, kas veido sievišķīgas gurnu aprises.

 

3. Koķetais romantisms

Reklāma
Reklāma

Blūze kopā ar džemperi ir veids, kā „stingro” un „sterilo” klasiku pieskaņot romantiskām, rotaļīgām noskaņām. Attiecīgi nu baltā blūze kalpo kā neliels, tomēr nozīmīgs akcents. Šajā variantā blūze komplektēta ar viegla adījuma džemperi un plisētiem mini svārkiem. Tā kā džemperis rada smagnēju horizontālu bloku, rekomendējams to „atvieglot” ar vertikāli veidotām rotaslietām.

 

4. Ielas stils ar raksturu

Baltā blūze nebūt nav tikai biroja un sapulču apģērbs, tā var kalpot arī kā ļoti ikdienišķa stila sastāvdaļa. Šajā komplektā savienota stila klasika – džinsi, balta blūze un ādas jaka. Blūze džinsiem piešķir korektumu un solīdumu, savukārt ādas jaka – uguntiņu un raksturu. Stilu papildina krāsains lakats un soma, un, re – ikdienas skrējienam esi gatava!

 

Aizvadītajā gadā modes un izklaides centrs “Rīga Plaza” aizsāka tradīciju – saviem apmeklētājiem dāvināt izglītojošus un iedvesmojošus stila seminārus par modi - Stila 3dienas -, kas notika reizi mēnesī. Turpinot aizsākto, “Rīga Plaza” šogad piedāvā stila videopadomus. Seko tiem līdzi „Youtube.com” kanālā „Mammamuntetiem.lv”.

 

Par modes un izklaides centru „Rīga Plaza”

„Rīga Plaza” (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31. marta. Tirdzniecības centrs ar 49 000 kvadrātmetru lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tajā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, tādi kā „Peek&Cloppenburg”, „H&M”, „Zara”, „Reserved”, „Mango”, „Mohito”, „Stradivarius”, „Monton”, „Douglas” u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls „Multikino” un izklaides centrs visai ģimenei „Fantasy Park”. Modes un izklaides centru pārvalda SIA „CBRE”, kas ir viens no pasaulē lielākajiem uzņēmumiem komercīpašumu pakalpojumu sniegšanas jomā ar vairāk nekā 300 birojiem dažādās pasaules valstīs.