Vai mūsdienās autoskolā drīkst mācīties attālināti?

Līdz ar pandēmiju ikdienas dzīvē un arī mācībās ienācis plašs attālināto nodarbību klāsts. Vai mācības attālināti tagad ir iespējamas arī autoskolā, atbild Andris Ķerpe, autoskolas "Einšteins" B kategorijas braukšanas instruktors.
Autoskolas Einšteins attālināto nodarbību programma ir CSDD akreditēta un veidota tāpat kā klātienes nodarbības.

FOTO: Publicitātes foto

Autoskolas "Einšteins" attālināto nodarbību programma ir CSDD akreditēta un veidota tāpat kā klātienes nodarbības.

"Jā, mūsdienās autoskolās attālinātā formātā ir iespējams apgūt teoriju," atbild Andris Ķerpe, autoskolas "Einšteins" B kategorijas braukšanas instruktors. Viņš izstāsta, kā attālinātā apmācība notiek autoskolā “Einšteins”. 

 

Teorijas apgūšana sev ērtā laikā un vietā

Autoskola Einšteins nodrošina apgūt teorētisko apmācību gan klātienē, gan attālināti, video formātā. Online jeb attālinātās apmācības kļūst arvien pieprasītākas, jo tās sniedz lielisku iespēju apgūt teorētisko apmācību jebkurā sev ērtā laikā un vietā. 8 no 11 teorijas nodarbībām ir iespēja noklausīties attālināti jebkurā diennakts laikā, un tikai pēdējas 3 nodarbības ir jāapmeklē klātienē, kādā no autoskolas Einšteins filiālēm. 

 

Reklāma
Reklāma


Daudziem sķiet, ka online nodarbības nav tik kvalitatīvas kā klātienē, taču tā noteikti nav. Autoskola Einšteins saviem audzēkņiem nodrošina apmācības vismodernākajā online apmācību platformā eDrive. Attālināto nodarbību programma ir CSDD akreditēta un veidota tāpat kā klātienes nodarbības.


Lai pārliecinātos, ka audzēknis kvalitatīvi ir apguvis ceļu satiksmes noteikumus, katras online nodarbības beigās ir jāpilda tests par noklausīto tēmu. Ja noteiktā laikā tests netiek izpildīts vai ir vairāk kļūdas par atļauto, nodarbība jāklausās atkārtoti.


Gadījumā, ja tomēr ir radušās neskaidrības, audzēknis var uzdot sistēmā jautājumus pasniedzējam uz kuriem arī tiek sniegtas atbildes. Zem katras nodarbības ir iespēja lejuplādēt PDF materiālus. Nodarbību laikā ir iespēja ielikt grāmatzīmes sev interesējošās vietās, kuras pēc tam var ērti pārskatīt, lai atkārtotu būtisku informāciju. 

Saistītie raksti