Kā Ziemassvētku dāvanās un dekoros uzburt īpašu sirsnību?

Ziemassvētki ir laiks, kad gribas nedaudz atkāpties no ierastā, pierastā un tradicionālā. Ir vēlme radīt, būt īpašam, unikālam un novērtētam. Lai nebūtu „kā parasti” un lai par salīdzinoši nelieliem līdzekļiem iegūtu „uhh!” un „ahh!” dāvanas, SIA „GEKA” piedāvā vienkāršās dāvanās un dekoros uzburt gravējuma sirsnību.

Radīsim Ziemassvētku dāvanu brīnumus no vienkāršām lietām! FotoL geka.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Radīsim Ziemassvētku dāvanu brīnumus no vienkāršām lietām! FotoL geka.lv

Ziemassvētki ir laiks, kad gribas nedaudz atkāpties no ierastā, pierastā un tradicionālā. Es pati piederu pie cilvēku grupas, kuri vairāk gūst prieka, dāvinot pārsteidzošas dāvanas mīļajiem. Taču nereti aptrūkstas idejas kam oriģinālam.

Zinu, ka ir arī ģimenes ar iekoptām dāvanu tradīcijām, kas gadu no gada nemainās. Tomēr jau ceturtajā gadā daudzi izjūt vēlmi tradicionālajā dāvanā uzburt ko īpašu un sirsnīgu. Šis ir tikai viens no gadījumiem, kuros (pēc savas pieredzes) iesaku gravēšanu. Tas ir viens no veidiem kā pavēstīt konkrētajam cilvēkam, ka viņš ir īpašs, jo tāda dāvana ir tikai viņam vienīgajam.

Pasaki to oriģināli! Jeb kā vienkāršas lietas padarīt īpašas
Lai nebūtu „kā parasti” un lai par salīdzinoši nelieliem līdzekļiem iegūtu „uhh!” un „ahh!” dāvanas, nemaz nevajag tik daudz, vien saprast, kas cilvēku iepriecinātu, kur to dabūt un kā pārvērst par unikālu. Un šeit palīgā nāk gravēšana.

Esat oriģināli!
Nav nepieciešamas īpašas prasmes, lai nopirktu dārgas, dizaineru gatavotas lietas, taču ziniet, ka tādas pasaulē ir vēl vairāki tūkstoši un izmaksas nav mazas! Daudz patīkamāka ir apziņa, ka tevis radītā un izlolotā dāvana, kuras pašizmaksa nebūt nav liela, ir viena vienīgā visā pasaulē!  

Kāpēc izvēlēties gravēšanu?
Pirmkārt, gravējums, atšķirībā no dažiem drukas veidiem, tas ir tāds pats ilgdzīvotājs kā pats priekšmets – principā mūžīgs.

Reklāma
Reklāma

Otrkārt, gravējums pie neliela daudzuma ir ekonomiski izdevīgs – ja pie drukas darbiem finansiāls izdevīgums rodas no vairākām vienībām un uz augšu, turklāt identiskām, tad gravēšanā nav šķēršļu sagatavot vienu unikālu vienību.  

Treškārt, piemērots dažādām formām un materiāliem. Ja drukas darbi tradicionāli notiek uz papīra, keramikas un tekstila, tad šeit gravēšanā praktiski nav ierobežojuma.

Gravējumi var būt pat uz ziedlapiņām, telpaugu lapām, strausa un vistu olām, maizes, riekstiem, augļiem, tepiķa un citiem materiāliem, neskaitot nemaz tādus tradicionālos materiālus kā koks, plastikāts, āda, stikls, metāls, keramika u.c.


Par uzņēmumu SIA „GEKA

Uzņēmums ar trim galvenajām darbības nozarēm: apbalvošana, gravēšana un apdruka.
Kalnciema 87, Rīga.
Darba dienās no 9:00 līdz 18:00
Pasūtījuma izpildei vēlams rēķināt 4-5 darba dienas, taču iespējams arī sarunāt ;)
Ja gatavo maketus paši, tad vektoru formātā, lai lāzergravēšanas tehnoloģija to atpazīst (programmas crd, ai, eps u.c.).



Informāciju sagatavoja: Kristīne Reimane, SIA „GEKA” mārketinga komunikāciju vadītāja