Kā uzlabot skaistumu un veselību pēc mazuļa piedzimšanas?

Bērniņa dzimšanu ne velti mēdz dēvēt par gaidībām. Vispirms mēs gaidām lielo notikumu, tad mēs sākam gaidīt pirmos zobiņus, soļus un vārdiņus. Bet kopumā — mēs gaidām, kad mazulis paaugsies, un tikai tad sākam domāt par citām lietām, tai skaitā arī sevi.

CityLife.lv iesaka vairākus izdevīgus un efektīvus veidus, kā parūpēties par sevi, savu veselību un izskatu arī laikā, kad rūpējies par mazo.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

CityLife.lv iesaka vairākus izdevīgus un efektīvus veidus, kā parūpēties par sevi, savu veselību un izskatu arī laikā, kad rūpējies par mazo.

Taču sliktā ziņa ir tā, ka mūsu veselība negaida. Par to ir jārūpējas laicīgi, jo tieši no tās ir atkarīgs Tavs noskaņojums, izskats, kā arī Tava un Tava mazuļa pašsajūta. Tāpēc šoreiz mēs kopā ar portālu CityLife.lv atgādinām, ka viens skaistums neizslēdz otru, un iesakām vairākus izdevīgus un efektīvus veidus, kā parūpēties par sevi, savu veselību un izskatu arī laikā, kad rūpējies par mazo.

Nākamā lieta, kam noteikti vajadzētu pievērst uzmanību, ir Tava āda un mati, jo āda ir lielākais un noteikti arī redzamākais mūsu orgāns.

Vispirms, protams, jāsāk ar veselību, jo tieši iekšējie procesi un pašsajūta nosaka to, cik labi izskatāmies ārēji, tāpēc aicinām parūpēties par pašu galveno un veikt diagnostikas komplektu „Sieviešu veselība”, kas ietver ginekologa apskati, kā arī dzemdes, olnīcu un krūšu dziedzeru ultrasonogrāfiju ar jaunākās paaudzes diagnostisko ierīci General Electric S6. Tā kā laiks mūsdienās ir dārgāks par visu citu, šis varētu būt labs veids,  kā ieteupīt ne tikai to, bet arī naudiņu, jo Vīlandes Doktorāts sadarbībā ar CityLife.lv šo visnotaļ noderīgo komplektu piedāvā ar 30% atlaidi.


Nākamā lieta, kam noteikti vajadzētu pievērst uzmanību, ir Tava āda un mati, jo āda ir lielākais un noteikti arī redzamākais mūsu orgāns. Tā kā krēmi un matu balzāmi vairāk darbojas no ārpuses un reizēm cīnās jau ar sekām, mēs iesakām ķerties pie cēloņa un sākt rūpēties par matiem un ādu iekšēji. Kā? Viens no labākajiem variantiem varētu būt uztura bagātinātājs PERFECTIL, kas radīts ādai, matiem un nagiem, kā arī matu atveseļošana ar aktīvā keratīna masku, kas tos nogludinās, padarīs veselīgākus un mirdzošākus. Kad esi parūpējusies par ādas un matu veselību, vari parūpēties arī par nelielu skaistuma akcentu, ko piešķirs jauns matu griezums un lieliska frizūra vai arī solārijs. Taču arī pirms solārija apmeklēšanas Tev jābūt pilnīgi drošai, ka Tava āda ir vesela un šāds solis tai nekaitēs. Kā to mūsdienās var noteikt? Ar dermatologa apskati un konsultāciju, kā arī dermatoskopiju jeb dzimumzīmju pārbaudi. Arī šīs procedūras CityLife.lv Tev piedāvā ne tikai jau ērti apvienotā komplektā, bet arī par ļoti izdevīgu cenu.

Bet kas mūsu ādai un ķermenim liek justies vislabāk? Protams, ka pieskārieni jeb masāža. Tā palīdz ne tikai mazuļiem, bet arī pieaugušajiem atgūt harmoniju, atbrīvoties no stresa, kā arī uzlabot asinsriti un veselību.

Reklāma
Reklāma

Un kā gan var runāt par ādas skaistumu, nepieminot cīņu ar vecajiem labajiem „draugiem” celulītu, lieko svaru un strijām? Arī par tiem varam parūpēties jeb, pareizāk sakot, no tiem atbrīvoties ar pāris iedarbīgām metodēm un līdzekļiem, piemēram, ķermeņa ietīšanas procedūru, anticelulīta masāžu un citām notievēšanas un ķermeņa tvirtuma atgūšanas procedūrām. Jauns un revolucionārs veids, kas šobrīd pāršalcis ne tikai Holivudu, bet arī Latviju, palīdzot zaudēt lieko, cīnīties ar ķermeņa nepilnībām, celulītu, kā arī stiprinot visus iekšējos muskuļus un uzlabojot asinsriti daudzreiz ātrāk un efektīvāk nekā trenažieru zālē, ir trenažieris POWER PLATE. Tikai 15 minūtes uz šī brīnuma esot līdzvērtīgas 1,5 trenažieru zālē pavadītām stundām.  Savukārt pret strijām varam ieteikt sevi pierādījušo un pieredzē pārbaudīto PREGNACARE CREAM — naktssveces, alvejas un kliņģerīšu ekstraktus saturošo krēmu striju mazināšanai un profilaksei. Tā sastāvā esošās augu valsts bioloģiski aktīvās vielas, kā arī C un E vitamīni baros, mitrinās un aizsargās Tavu ādu, kā arī padarīs elastīgu, lai mazuļa gaidīšanas vai barošanas periodā, kā arī pēcdzemdību svara izmaiņu rezultātā palīdzētu Tev novērst vai samazināt strijas.


Bet kas mūsu ādai un ķermenim liek justies vislabāk? Protams, ka pieskārieni jeb masāža. Tā palīdz ne tikai mazuļiem, bet arī pieaugušajiem atgūt harmoniju, atbrīvoties no stresa, kā arī uzlabot asinsriti un veselību. To vislabāk var nodrošināt klasiskā ķermeņa masāža, ko šobrīd Tu vari iegūt 10 seansu komplektā ar veselu 50% atlaidi, konkrēti sprandas, galvas un kakla relaksācijai paredzētā masāža vai nedaudz netradicionālāka pieeja, ko piedāvā Thai masāža vai pēdu masāža, kas stimulē un uzlādē visus mūsu orgānus, jo pēdās atrodas to epicentrs.


Bez visa tā, ko varam savā labā darīt iekšēji, Tevi noteikti varētu iepriecināt dažādas sejas mitrināšanas, barošanas, intensīvās kopšanas un attīrīšanas procedūras, kas ļaus Tavai sejai atkal uzmirdzēt un atgūt tās dabisko skaistumu. Savukārt acīm aizmirst negulētās naktis vislabāk palīdzēs BOTOLIFT atjaunojošā procedūra ādai ap acīm. Šī procedūra ar Anti-age un botoksa efektu, kuras laikā tiek izmantota augstākās klases JANSSEN kosmētika, mitrina un atjauno ādu ap acīm, kā arī aizkavē ādas novecošanos. Bet, ja vēlies arī pāris ārēju akcentu savam skaistumam, iespējams, Tev noderēs vecais labais sieviešu uzmundrinājums — manikīrs un pedikīrs, kas padarīs Tavus nagus koptus un vasarīgi krāsainus. Un tā kā mums vairs nav laika domāt par tušu un citiem sejas smiņķiem, varbūt labākais risinājums, kā netērēt laiku ik dienu pie spoguļa, bet tomēr izskatīties pievilcīgi, ir zīda skropstiņas, ko pieaudzēt un neraizēties par kosmētiku vismaz 3 nedēļas. Tā kā ar bērna piezimšanu bieži mainās mūsu pasaules uztvere, iespējams, Tu vēlēsies mainīt arī skatījumu uz sevi un savu stilu. To savukārt vislabāk Tev palīdzēs sasniegt stilista konsultācija, kuras laikā Tu varēsi noteikt sev vispiemērotākās krāsas, stilu, kosmētiku un citas Tev būtiskas lietas, kas palīdzēs atdzimt arī Tev pašai pavisam jaunā tēlā.
Protams, ka vislabāk sievietes rotā un izdaiļo laime. Un tās mums noteikti netrūkst. Taču viens skaistums neizslēdz otru, tāpēc vienmēr var un reizēm arī vajag sevi palutināt ar nelielām skaistumkopšanas procedūrām, kas ne tikai uzlabo mūsu izskatu, veselību un pašsajūtu, bet sagādā arī mazas ikdienas laimītes. Tāpēc lai Tev skaista šī diena!

 

Ieskaties: www.CityLife.lv