Māmiņa pati nobildē sava bērna piedzimšanu

Brīdinām, ka šajā rakstā ir naturālu dzemdību bildes.
Dzemdību foto šodien ir visai populāras, taču, kad kāzu fotogrāfei Megan Mattiuzzo tuvojās dzemdības, viņa nevis noalgoja fotogrāfu, bet savas dzemdības bildēs iemūžināja pati.

Sava dēla piedzimšanu māmiņa nolēma nofotografēt pati. Ekrānuzņēmums no PetaPixe.com.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sava dēla piedzimšanu māmiņa nolēma nofotografēt pati. Ekrānuzņēmums no PetaPixe.com.

Fotogrāfe Megan Mattiuzzo ir 29 gadus veca, dzīvo Ņujorkā. “Man patīk bildēs “noķert” mirkļus, ko nav iespējams atkārtot,” par savu lēmumu bildēt pašai savas dzemdības vietnei PetaPixel.com stāsta Megana. Savu ideju fotogrāfe jau savlaicīgi izstāstīja ārstam, un tā kā grūtniecība noritējusi veiksmīgi, ārsts no šīs idejas māmiņu nav centies atrunāt. 

Lai fotosesija noritētu veiksmīgāk, māmiņa izvēlējusies epidurālo anastēziju sāpju mazināšanai izstumšanas periodā, kad tieši jānotiek bildēšnai.

Lai fotosesija noritētu veiksmīgāk, māmiņa izvēlējusies epidurālo anastēziju sāpju mazināšanai izstumšanas periodā, kad tieši jānotiek bildēšnai. Tomēr anastēzija nav iedarbojusies, kā plānots, un sāpes piedzīvotas.

Reklāma
Reklāma

Lielais palīgs bildēšanā ir bijis topošais tētis, kurš turējis kameru māmiņai pa tvērienam. “Kameras iestatījumus uzstādīju starp divām kontrakcijām, kamēr māsiņa turēja vienu manu kāju, un mamma otru. Sasmīdināju ārsti, kad lūdzu izslēgt gaismu un virs gultas ieslēgt lielos prožektorus, lai bildes sanāktu labākas,” atmiņās dalās māmiņa. Pēdējās kontrakcijas laikā Megana sākusi bildēšanu. “Šo mirkli nekad neaizmirsīšu… Parādījās dēla mati… tad viņa galva… un tad viss ķermenītis. Tas ir manas dzīves visbrīnumainākais mirklis.” 
Fotogrāfe teic, ka viņa ne mirkli nav nožēlojusi savu izvēli attiecībā uz fotosesiju dzemdību laikā; šīs bildes viņai esot īsts dārgumus, uz kurām skatoties, skaistais dēla piedzimšanas mirklis ataust atmiņā atkal un atkal.

Fotogrāfe Megan Mattiuzzo - www.instagram.com/meganannphotography

 

Raksta avots PetaPixel.com