Kāds būs bērna liktenis, ja tiek ieplānots dzimšanas laiks?

"Kāds ir Jūsu viedoklis par tēmu, ka bērna dzimšanas datums tiek izvēlēts mākslīgi, tas ir, ja bērniņam jānāk pasaulē ar ķeizargriezienu, tad tiek ieplānots konkrēts datums un laiks, kad viņš nāks pasaulē. Šajā gadījumā viņam netiek pašam dota iespēja izvēlēties savu dzimšanas dienu un laiku," sertificētam astrologam un numerologam Kristapam Baņķim jautā kāda mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Atbild sertificēts astrologs un numerologs Kristaps Baņķis:

"Pirmkārt, jāsaprot, ka ezotēriskā un vēdiskā, līdz ar to arī astroloģiskā skatpunktā tieši bērns, proti, viņa dvēsele izvēlas ceļu pie konkrētiem vecākiem un arī veidu kādā  dzimt. Ja ar ķeizargriezienu, tad arī tas savā ziņā bija paredzēts. Otrkārt, ļoti daudzi ir gadījumi, kad bērns piedzimst pats pirms noliktā ķeizargrieziena laika, tā kā vienmēr paliek vieta brīnumam. Treškārt, ejot uz ķeizaru jārunā ar bērnu, lai viņš būtu gatavs tieši tam brīdim, tam laikam ierasties pasaulē, viņam pašam ir jāgrib, kas nākotnē – jau astroloģiski – var aiztaupīt rakstura un likteņa disharmoniskus pagriezienus. Ceturtkārt, ja reiz datums jāizvēlas, ko dara astrologs? Astrologs maksimāli izvēlas (cik tas ir paredzēts astrologa kompetencē) dzemdībām kā medicīniskam procesam, tātad saistībā ar mātes horoskopu, un pašam bērnam un viņa nākotnei komfortablu, optimālu līdz pat lieliskam horoskopam. Ņemot vērā, ka dzemdībās visbūtiskākais ir tieši medicīniskais faktors, izvēlēties astrologus, kuriem ir ārsta diploms. Man nav! Tādēļ parasti šādā lemšanā nepiedalos. Dzīvē tā sanāca, ka savas meitas dzimšanas brīdi noteicu un joprojām esmu lepns par procesu un iznākumu. :)
Kā astrologus medicīnas sfērā iesaku Gaļinu Svedbergu, Aleksandru Sokolovu, Līgu Šironu, Ediju Spāri.
Svarīgi apzināties: nemēģini būt gudrāks par savu bērnu vēderā un saprast, ka tur, kur ir dzīvības (un nāves) jautājumi, tur vienmēr piedalās kas vairāk par cilvēku pašu – kaut kas Augstāks. Un arī tam jāprot pateikties.
Astroloģiski ne tikai diena, bet pat stunda un minūte var noteikt cilvēka likteni. Faktiski dzimšanas brīdī bērns uzsūc visu tā brīža planētu stāvokli savā unikālā izteiksmē, unikālā vietā, unikālā vidē, ģimenē. Neatkārtojami.
Arī mammas pašas var palūkoties tekošajā Mēness kalendārā un apskatīties, liekot lieta pamatā savu intuīciju, kas mātes un bērna attiecībās ir saasināti spēcīga, kā mainās Mēness zīme pa dienām un kā pati mamma ar šīm zīmēm sadzīvo. Arī tā ir izvēle. Lai arī maza daļa no visa, ko pārrauga astrologs."

Reklāma
Reklāma