Sieviete interneta tiešraidē translē dzemdības

Lielbritānijas iedzīvotāja Fiona Stāra-Stouna tiešraidē translējusi savas dzemdības, izmantojot mikroblogošanas vietni Twitter. 34 gadus vecās sievietes dzemdības ilga 13 stundas, kuru laikā viņa regulāri par to gaitu informēja sekotājus tvitterī, ziņo portāls www.kasjauns.lv.

Fionas Stāras-Stounas foto no mikroblogošanas vietnes Twitter.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Fionas Stāras-Stounas foto no mikroblogošanas vietnes Twitter.

Stāra-Stouna nolēma tiešsaistē informēt par dzemdību norisi, lai palīdzētu citām topošajām māmiņām pārvarēt bailes. „Es regulāri no sievietēm dzirdu, ka viņas baidās dzemdēt, tāpēc es nolēmu tiešraidē kliedēt viņu bailes.”

Dzemdību laikā sieviete aprakstīja savas sajūtas un darbības. Viņa lasītājiem pastāstīja par to, ka varējusi paēst, kā arī iedzērusi pretsāpju līdzekli. 13 stundas kopš krampju sākšanās, Stāra-Stouna laida pasaulē dēlu, ko nosauca par Oskaru. Pēdējā twitter ierakstā sieviete publicēja fotogrāfiju ar jaundzimušo puisīti.

Dzemdību laikā sieviete saņēma atbalstu no vairākiem simtiem cilvēku, kuru vidū bija arī dažas salvenības, piemēram mākslinieks Benksijs (Banksy) un TV raidījumu vadītāja Emma Forbsa.

 

www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma