Sievietes atklāti par to, kur noved dienesta romāni. 24 gadus vecā Jūlija: "Bija vēls piektdienas vakars..."

Romantiska aizraušanās ar kolēģi var beigties ar mīlu mūža garumā vai vismaz kaislīgāko nakti dzīvē. Taču, ļaujoties dienesta romānam, var gadīties arī mazāk patīkamas situācijas, kuras bez sarkšanas atcerēties nav iespējams.
Atceros, ka vairākas reizes jautāju - vai viņš tiešām to vēlas, jo viņam jau ilgus gadus ir draudzene, tagad arī mazi bērni. Viņš apgalvoja, ka jā. (Foto: Unsplash)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Atceros, ka vairākas reizes jautāju - vai viņš tiešām to vēlas, jo viņam jau ilgus gadus ir draudzene, tagad arī mazi bērni. Viņš apgalvoja, ka jā." (Foto: Unsplash)

Reālu sieviešu pieredzi, atceroties dienesta romānus, apkopojusi vietne menshealth.com.


Rendija: "Viņš bija šefpavārs restorānā, kur es strādāju"

"Strādāju par oficianti restorānā, viņš bija šefpavārs. Mēs vienmēr flirtējām, mūsu starpā bija jūtama seksuāla spriedze. Reiz vasarā aizgāju pie viņa ciemos, peldējāmies baseinā, un pēkšņi attapos, ka esam kaili un jau mīlējamies. Nolēmām šo starpgadījumu paturēt slepenībā. Nākamajā dienā darbā izturējāmies kā parasti.

Es gan jutos mazliet vainīga, tāpēc izkratīju sirdi savai kolēģei. Viņa teica - viss taču ir kārtībā, nav nekāda iemesla justies vainīgai. Taču pēc dažām stundām manīju, ka viņa kaut kā savādi sāk no manis izvairīties.

 

Pēc tam kļuva atklājās - es viņai esmu pastāstījusi, ka esmu pārgulējusi ar viņas puisi. Lūk, kāpēc viņš to vēlējās paturēt slepenībā. Nē, es nedomāju, ka viņi ir nopietns pāris, ja jau slēpa savas attiecības no kolēģiem. Starp citu, viņas māte ir restorāna menedžere, kura dala darbiniekus pa maiņām. Pēc šā gadījuma man vairs nav gadījies strādāt vienā maiņā ar šefpavāru."
 

Sekss bija dīvains. Es apraudājos uzreiz, kolīdz viņš bija izgājis pa durvīm. Jutos, ka esmu izdarījusi drausmīgu muļķību. Sabojājusi karjeru un pārgulējusi ar svešu vīru. 

 

Amēlija: "Viņš paņēma mani aiz rokas, un es jutu, ka kaut kas notiks"

"Man bija vienas nakts romāns ar priekšnieku mūsu Ziemassvētku ballītē (saprotu, absolūti banāli). Mēs visu vakaru flirtējām. Kad citi aizgāja, palikām tikai divi vien. Viņš mani paņēma aiz rokas, un es jutu, ka kaut kas notiks. Kādu laiku sarunājāmies ārā. Atceros, ka vairākas reizes jautāju - vai viņš tiešām to vēlas, jo viņam jau ilgus gadus ir partnere, tagad arī mazi bērni. Viņš apgalvoja, ka jā. Tad izsaucām taksi, aizbraucām pie manis uz mājām.

 

Sekss bija dīvains. Es apraudājos uzreiz, kolīdz viņš bija izgājis pa durvīm. Jutos, ka esmu izdarījusi drausmīgu muļķību. Sabojājusi karjeru un pārgulējusi ar svešu vīru. Man bija kauns. Vai vajag piebilst, ka starp mums vairāk nekā nav bijis? Pēc dažām dienām viņš man atrakstīja. Atbildēju, ka vairs es to nevēlos. Viņš piekrita.

Taču mūsu attiecībās bija radusies spriedze, abi sākām izvairīties viens no otra. Es ļoti nožēloju un nevienam darbā par to nestāstīju. Pēc dažiem mēnešiem neizturēju un uzrakstīju atlūgumu. Tagad

spēju saskatīt šim gadījumam arī patīkamo pusi, bet nu vairāk tā patiešām nedarītu."
 

 

Sāra: "Vienmēr gājām pusdienot kopā. Protams, kolēģi visu saprata"

"Mēs ar kolēģi bijām vienā un tajā pašā vecumā. Jo vairāk runājāmies, jo skaidrāks kļuva, ka esam daudzējādā ziņā līdzīgi. Pamazām sākām kopā iet pusdienās, pastaigāties, runāties. Arvien vairāk satuvinājāmies. Tiesa, tobrīd mums abiem bija pastāvīgi partneri, tā ka nekas vairāk nenotika. Tad viņš dabūja manu telefona numuru un sāka rakstīt ziņas. Atzinās, ka es jau no sākuma esmu viņam patikusi. Es atbildēju ar to pašu. Viņš atzinās, ka pašreizējās attiecības viņam nesniedz prieku (tāpat kā man - manējās).

 

Drīz vien mūsu komunikācija pārauga flirtā. Sāku sarkt, ikreiz kad viņu ieraudzīju. Sākām no malas izskatīties dīvaini, jo sapulcēs skatījāmies tikai viens uz otru. Beigās visus pusdienu pārtraukumus pavadījām kopā. Es sāku aizkavēties ilgāk darbā, lai varētu palikt ar viņu divatā, kad visi būs aizgājuši mājās. Protams, kolēģi visu saprata.

Reklāma
Reklāma

 

Pēc dažiem mēnešiem aizgāju no darba, mēs abi arī izšķīrāmies no nemīlamajiem partneriem. Tagad jau vairākus mēnešus esam pāris. Kad viņš pastāstīja kolēģiem, neviens īpaši nebrīnījās. Visi par mums priecājās."
 

Emma: "Man nav viegli kāpt pa karjeras kāpnēm"

"Pēc studijām strādāju praksi kādā uzņēmumā un sāku dienesta romānu ar firmas prezidentu. Sākumā domāju, ka tas būs elpu aizraujošs piedzīvojums (tā domāja arī viņš). Kurš varēja padomāt, ka pēc septiņiem gadiem mēs būsim saderinājušies un dzīvosim kopā? 

 

Taču viss varēja izvērsties arī citādi. Sākumā tas bija pikanti un aizraujoši, un nekas cits patiešām neinteresēja. Es joprojām strādāju tajā pašā uzņēmumā, un viņš joprojām ir tā vadītājs. Man nav viegli kāpt pa karjeras kāpnēm, jo nemitīgi jāpierāda, ka esmu paaugstinājuma vērta. Taču mani iepriecina mūsu mīlestība."
- Emma, 31 gads

 

Marija: "Palikām darbā ilgāk, jo vajadzēja pabeigt reklāmas projektu"

"Mēs ar kolēģi bijām labi draugi. Kādu vakaru palikām darbā ilgāk, jo vajadzēja pabeigt reklāmas projektu, kas nākamajā dienā bija jāiesniedz. Mēs lieliski sapratāmies, bet tajā vakarā negaidīti satuvinājāmies. Tomēr tik ilgi runājāmies, starp mums bija jūtamas simpātijas. Sekss bija lielisks, neraugoties uz dažām fiziskām neērtībām. Projektu tajā vakarā tāpat pabeidzām, un par šo gadījumu neviens neuzzināja.

Pēc tam jutāmies neērti, kaut dažreiz par to pat pajokojām. Beigu beigās viņš uzrakstīja atlūgumu, nomainīja arī dzīvesvietu. Domāju, neizturēja spriedzi. Man gan nebūtu iebildumu, ja viņš būtu palicis."
 

 

Sabrina: "Tas bija fantastiski seksīgi, bet tad... nejauši ieraudzīju viņa Facebook profilu"

"Man jau sen patika kāds kolēģis, bet nedomāju, ka mums kādreiz kaut kas varētu sanākt. Kādu dienu viņš sāka ar mani flirtēt, pajautāja manu telefona numuru. Sākām diezgan bieži sarakstīties. Kad redzēju viņu darbā, jutu, ka starp mums ir seksuāla vilkme, taču uz randiņiem mani neaicināja.

Pēc dažiem mēnešiem es aizgāju no darba, jo sāku studēt. Tad viņš man sāka bieži rakstīt, uzaicināja satikties. Kad pirmo reizi satikāmies, sēdējām pie bāra un runājāmies kādas sešas stundas. Pa ceļam uz mājām viņš mani beidzot pirmo reizi noskūpstīja. Pēc tam apmēram divus mēnešus sarakstījāmies un satikāmies. Tas bija fantastiski trakulīgi un seksīgi. Savas attiecības slēpām, un tas bija vēl uzbudinošāk.

 

Bet tad kādu dienu nejauši ieraudzīju viņa profilu Facebook... izrādās, ka viņam visu šo laiku bijusi draudzene. Pamatīgi sadusmojos un momentā pieliku punktu šim stāstam. Viņš mēģināja man rakstīt, bet man vairs nebija nekādas vēlmes, lai mums būtu kas kopīgs."

 

Džeina: "Priekšniece man pajautāja, vai esam kopā"

"Strādāju aptiekā. Kādu rītu ieraudzīju, ka mums ir jauns kolēģis. Ļoti pievilcīgs. Mums nebija izdevības parunāties, bet visu dienu no tālienes viņu vēroju. Dažas reizes viņš pamanīja manu interesi un tad kādu dienu palūdza telefona numuru. Sākām satikties, bet slēpām to no kolēģiem.

Pēc pusgada priekšniece pajautāja, vai esam kopā, un tad arī atzināmies, ka satiekamies. Viņa par mūsu attiecībām paziņoja uzņēmuma kopējā e-pastā. Darbā nekas nemainījās, tikai kolēģi reizēm mēdz pajokot. Nu jau pagājuši divi gadi, bet mēs joprojām esam kopā."
 

No portāla Jauns.lv

Saistītie raksti