Piecas pazīmes, kas liecina: sievietei ir lieliska seksuālā dzīve

Ne tikai sievietēm ir savas viltības. Izrādās, arī vīriešu žurnālos raksta par pazīmēm - kā atpazīt apkārt esošās sievietes, kuras bauda piepildītu seksuālo dzīvi.
Vislaimīgākie mēs esam tad, ja uzskatām, ka mums seksa ir vairāk nekā līdzcilvēkiem! Foto iesūtījusi Ieva Upmane-Luce, mammamuntetiem.lv lasītāja

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vislaimīgākie mēs esam tad, ja uzskatām, ka mums seksa ir vairāk nekā līdzcilvēkiem! Foto iesūtījusi Ieva Upmane-Luce, mammamuntetiem.lv lasītāja

Kad vīrietis pēc ilgāka randiņu perioda ar jauniepazītu dāmu beidzot ticis līdz gultai, to ir grūti nepamanīt. Viņš bez mazākā iemesla svilpo kādu dziesmu, un no sejas nepazūd pašapmierināts smaids. Bet sievietes šajā ziņā ir īsta mīkla – vismaz vīriešiem tā šķiet. Tāpēc žurnāls „Men’s Health” apkopojis piecas pazīmes, pēc kurām acumirklī saprotams, vai sieviete bauda kvalitatīvu un aizraujošu seksuālo dzīvi.

 

1. Vīrieši „līp” viņai klāt 

Ja sievietei ir laba seksuālā dzīve, viņas organisms sparīgi ražo feromonus. Tie pievilina pretējo dzimumu, iedarbojoties uz viņu ožu. Akadēmiskajā žurnālā „Journal of Advanced Research” nesen publicētā pētījumā atklājās, ka feromoni pretējā dzimuma pārstāvjos raisa uzbudinājumu un labu noskaņojumu. Sievietes izdalītie feromoni nemanāmi savaldzina apkārt esošos vīriešus. Un viņi bieži vien pat nesaprot, kāpēc kāda dāma tik ļoti piesaista uzmanību. 

 

2. Viņa ir laimīgāka 

Visiem zināms, ka sekss uzlabo dzīves kvalitāti gan fiziskā, gan emocionālā plānā. Kolorādo universitātes zinātnieki atraduši korelāciju starp aktīvu seksuālo dzīvi un to, cik laimīgi cilvēki jūtas. Aptaujātie, kuri ar seksu nodarbojās divas vai trīs reizes nedēļā, bija par 55% laimīgākie nekā tie, kas vairākus mēnešus bija aizvadījuši bez mīlas priekiem. Turklāt vislaimīgākie mēs esam tad, ja uzskatām, ka mums seksa ir vairāk nekā līdzcilvēkiem! 

 

3. Viņa izskatās skaistāka nekā parasti 

Seksa laikā tavā ķermenī notiek pārmaiņas. Vislielāko iespaidu uz izskatu atstāj muskuļu atslābšana un aktīvāka asiņu pieplūšana visām ķermeņa daļām. Veselīgi piesarkušu seju vīrieši zemapziņā uzskata par labas veselības, auglības un pievilcības zīmi. Neliels sārtums vaigos vīriešu acīs padara tevi seksuāli pievilcīgāku -–ne velti sievietes jau kopš seniem laikiem mēģina imitēt ar kosmētikas palīdzību.

Reklāma
Reklāma

 

4. Viņa ir labi izgulējusies 

Sievietēm pēc orgasma ievērojami paaugstinās hormona prolaktīna līmenis, noskaidrots žurnālā „Oxford Journal of Human Reproduction” publicētā pētījumā. Kāpēc tas ir svarīgi? Tas palīdz labāk aizmigt un nodrošina dziļu miegu, pēc  kura jūtamies pilnībā atpūtušās. Kad sieviete piemin, cik labi vakarnakt gulējusi, tā var būt zīme, ka viņa iepriekšējā naktī ļāvusies kaislīgām mīlas rotaļām. 

 

5. Viņa ir mazāk kašķīga 

Seksa laikā ķermenī izdalās oksitocīns – intimitātes hormons. Šī sajūta izpilda sieviešu ilgas pēc ciešām sociālām saiknēm, kas radušās evolūcijas ceļā, lai mēs varētu aizsargāt savus bērnus, liecina akadēmiskajā žurnālā „Cognitive and Affective Neuroscience” publiskots pētījums. Kad sievietes dziļākās vajadzības ir apmierinātas, viņa atslābināsies un neanalizēs katru vīrieša neapdomīgi izmesto frāzi. 

 

Avots: www.kasjauns.lv

Saistītie raksti