Mans dzīvokļa biedrs - bandītēns!

Lai cik neiespējami man toreiz likās, tomēr tas notika! Tas notika pirms mazliet vairāk kā diviem gadiem, tieši 18.novembrī. Toreiz meklēju cilvēku, ar ko kopā īrēt dzīvokli. Dzīvoklis man bija atrasts, tajā mitinājos jau pāris mēnešus, tomēr īre man vienai, studentei, bija pārāk augsta.

FOTO: Aleksandrs Ivanovs

Ieliku sludinājumu draugiem.lv profilā, ka meklēju īrnieku (uz to mirkli pat nebija svarīgi vai meitene vai puisis). Atsaucas daži... Bet viss izvērsās nesekmīgi. Līdz kādu vakaru man uzrakstīja viņš! No vienas puses  biju ieinteresēta (nu loģiski!), bet no otras – tas bija tas pats džeks, kas pirms pāris mēnešiem aicināja mani uz kino... Nu nebija viņš manā gaumē – kalsns, paspūruši blondi mati, kas viņa sejai piešķīra līķa bālumu... Turklāt, tajā bildē viņš izskatījās pēc maza bandītēna. Bet – viņš bija vienīgā nopietnā kandidatūra. Sakodusi zobus rakstīju viņam atbildi... Norunājām 18.novembra vakarā satikties pie Origo. Saģērbos, iekāpu 23. trolejbusā un devos uz centru. Bija pavēss vakars, sirds mazliet dauzījās no uztraukuma (lai gan nebija pamata). Apstājos pie Origo, un tūlīt atskanēja zvans. Tas bija viņš. Pamanījām viens otru un lēnām soļojām viens otram pretī. Un tad sekoja kas pavisam neierasts. Tikšanās, kurai bija jābūt kā jaunā dzīvokļa apskatīšanai (sava veida darījumam) izvērtās par randiņu! Viņš pienāca man tuvu klāt, iedeva buču un pasniedza sārtu rozīti! Apmulsu!
Tālāk sekoja brauciens uz dzīvokli... kur viss izvērtās vēl dīvaināk. Nu mums bija atradusies kopīga valoda, simpātijas (viņš izrādījās pavisam savādāks, nekā profila bildē) un kopš tā vakara mēs vairs neesam šķīrušies! Viņš tovakar palika pie manis pa nakti, rītā viņš devās uz darbu, es uz eksāmenu... Pa dienu apmainījāmies pārdesmit SMS, vakarā atkal bijām kopā...
Nu ir pagājuši šie divi gadi. Un pavisam nesen viņš mani bildināja, kas arī bija neierasti, bet… tas jau cits stāsts!
Esmu laimīga! Paldies draugiem.lv!!!
 

Iesūtījis Laurux, stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībniece

VISUS KONKURSA STĀSTUS LASI ŠEIT!

Reklāma
Reklāma

UZMANĪBU! Konkursam papildināti noteikumi!