Vīrieti piesiet ar bērnu? Tā gan nedariet!

"Ja jau tāda ir dzīve, tad arī pastāstīšu kādu krikumu no manas dzīves! :) Un pie reizes došu padomu – mīļas, nekad tā nedariet! Pat par to nedomājiet!" konkursam "Tāda ir dzīve" raksta Madara.

Izdomāju palikt stāvoklī, jo šāda vīrieša bērnu audzināt būtu liels prieks. Citiem vārdiem sakot, izprātoju viņu piesiet ar asins saitēm. Foto: Aigars Hibneris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izdomāju palikt stāvoklī, jo šāda vīrieša bērnu audzināt būtu liels prieks. Citiem vārdiem sakot, izprātoju viņu piesiet ar asins saitēm. Foto: Aigars Hibneris.

Biju jauna, skaista (starp citu, gan tāda, gan tāda esmu joprojām, bet visam klāt nāk – esmu arī gudrāka!), vieglprātīga. Un likās, ka neprātīgi iemīlējusies. Viņš bija par mani krietni vecāks (nu labi, 10 gadi nemaz nav tik daudz, tik vecumā, kad man 22, tā likās). Un konkrētās aprindās leģendām apvīts vīrietis. Viņš prata skaisti runāt, labi izskatīties sabiedrībā un man likt justies lepnai – šis vīrietis savu uzmanību ir veltījis tieši man!

Tai laikā nemaz nemanīju, ka tiekamies visai reti – vien pāris reizes mēnesī. Nemanīju arī to, ka šīs tikšanās notiek pēc manas iniciatīvas. Pa starpu viņš tikās ar citām. Es to nezināju un jutos bezgala laimīga.

Lai arī nekādu dižo izsargāšanos savās vētrainajās tikšanās reizēs neizmantojām, kaut kas bija gudrāks par mani, un stāvoklī nepaliku.

Brīžiem radās nojausma, ka ilgi tas var neturpināties, jo ilgi gaidīto aicinājumu dzīvot kopā tā arī nevarēju sagaidīt. Nolēmu rīkoties... Izdomāju palikt stāvoklī, jo šāda vīrieša bērnu audzināt būtu liels prieks. Citiem vārdiem sakot, izprātoju viņu piesiet ar asins saitēm. Lai arī nekādu dižo izsargāšanos savās vētrainajās tikšanās reizēs neizmantojām, kaut kas bija gudrāks par mani, un stāvoklī nepaliku.

 

Kā beidzās šī avantūra? Pēkšņi iepazinos ar vīrieti, no kura patiešām, patiešām gribēju bērnu (un tagad ir). Mans pieredzes bagātais laika kavētājs gluži neticami zaudēja spožumu. Palika par pavisam parastu, sevi vien mīlošu vīrieti, kurš kādai citai sievietei sadzīvojis 3 bērnus. Reti, bet atceros jaukos kopā pavadītos brīžus. Un vēl retāk draudzīgi papļāpājam, kad saskrienamies uz ielas. 

 

Atmiņas skaistas, bet vienu gan teikšu, lai cik trakas domās dažreiz nenāk prātā par vīriešu piesiešanu ar bērniem, tā, mīļās, gan nedariet!

 

 

Reklāma
Reklāma

Iesūtīusi: Madara, konkursa "Tāda ir dzīve" dalībniece

 

 

Par balvu: 

3 labākie stāstnieki balvā saņems 6 ielūgumus uz izrādi "Gribu bērnu!". Izrādes norises vieta - pēc uzvarētāja izvēles (izrāžu grafiku skaties ŠEIT!)

Šajā vasarā skatītājiem tiks piedāvāta jauna, muzikāla un pozitīva vasaras izrāde “Gribu bērnu!”, ko tās veidotāji, izrāžu apvienība “Panna”, nodēvējuši par juteklisku komēdiju normāliem cilvēkiem, jeb demogrāfisko sprādzienu divās daļās. Izrāde būs skatāma vasarā, astoņu pilsētu brīvdabas estrādēs, un tās iecere ir radīt pozitīvas emocijas, rosināt sabiedrību aktīvāk iesaistīties demogrāfiskās situācijas uzlabošanā, uzdrošināties pieņemt lēmumus un domāt par labo.