Es pieķēru savu māti ar manu vīru...

"Lieta tāda, ka dzīvoju Nīderlandē jau 4 gadus. Mana māte mani parasti reizi gadā apciemoja. Nu jau divus gadus esmu kopā ar savu ideālo vīrieti, kurš ir 8 gadus vecāks par mani," mammamuntetiem.lv forumā raksta kāda lasītāja.

 Pret pašas gribu tomēr sāku apjaust, ka mammucis met acis uz manu vīrieti.

FOTO: Marika Eglīte

Pret pašas gribu tomēr sāku apjaust, ka mammucis met acis uz manu vīrieti.

Kopš manu mammu iepazīstināju ar manu vīrieti, viņa ar mani kontaktējās biežāk un brauca ciemos nevis reizi gadā, bet jau ik pa pāris mēnešiem. Tas sāka likties aizdomīgi, jo mamma bija precējusies ar manu tēvu, kas bija stipri jaunāks par viņu,  bet īpaši nesatraucos, jo viņa jau gadus 15 ir precējusies ar manu patēvu. Pret pašas gribu tomēr sāku apjaust, ka mammucis met acis uz manu vīrieti, jo vienmēr, kad aizeju uz virtuvi, atstājot viņus divatā istabā, man nākot atpakaļ, redzu kā viņi smējās, sarunājās, viņiem saskan. 

Pieķēru viņus skūpstāmies uz dīvāna.

 

Reklāma
Reklāma

Vakar vakarā atnākot no darba uzzināju, ka viņiem saskan ne tikai sarunās. Pieķēru viņus skūpstāmies uz dīvāna. Es nesaprotu, kas ir pie vainas. Man ar manu vīrieti ir ideāla saskaņa, mēs katru dienu mīlinājāmies, čubinājāmies, mums bija ideāls sekss, mīļvārdiņi aiz katra teikuma. Es zinu, ka viņs tiešām mani mīl! Un arī mana mamma mani mīlēja. Bet tagad man ir sajūtas, ka man nav nekā. Neviena mana tuvākā vairs nav. Ne mans vīrietis, ne mana mamma. Jau nedēļu dzīvoju pie kolēģes, nezinu ko darīt, kur likties...