Vīrieša atbilde uz jautājumu, kāpēc viņi aiziet

Problēma veca kā psaule — vīrietis nepievērš gana daudz uzmanības, vīrietis par maz ar mani runā, vīrietis atradis mīļāko, bet man jātiek galā ar vienu, diviem, trim bērniem... Kāpēc tā notiek? Vīrieša viedoklis.

Taču sievietēm, bērnu ražotnēm, ir viegli gribēt un nedomāt, kā jūtas vīrs, kam jāpavelk tas viss, piemēram, tie 2 vai 3 bērni un vēl nav saprašanas, kāpēc vīrs negrib tik daudz bērnus…

FOTO: Shutterstock.com

Taču sievietēm, bērnu ražotnēm, ir viegli gribēt un nedomāt, kā jūtas vīrs, kam jāpavelk tas viss, piemēram, tie 2 vai 3 bērni un vēl nav saprašanas, kāpēc vīrs negrib tik daudz bērnus…

„Bieži sievietes paņem bērnu un uzmūrē apkārt betona sienu, ka neeksistē vairs ne vīrs, ne pašas tēls, ne apkārtne, labākajā gadījumā eksistē internets. Un tad viņa atņirdz zobus, ka vīram nav variantu tuvoties.

Jā, sievietes pašas varbūt to nepamana, bet, no malas skatoties, ir trakāk kā pašām var šķist, jo pēc katra piedāvājuma kaut kur aiziet vai pabūt divatā atskan frāze — BET BĒRNS, tad loģiski, piegriežas un kā vēl piegriežas. Un cik sievietes kā sadegušas jau plāno nākamo, jo saskata kaut kādas kaifīgas sajūtas grūtniecībā un audzināšanā?

Kam tik nereāli vajag sasteigt tās precības un to atvašu ražošanu? Un pēc tam sūkstīties, ka viss ir galīgā, es atvainojos, pakaļā, ka dzīve dažai labai jau 25 gados ir sūds?

Tajā pašā laikā tik tālu aizraujas ar to, ka paliek kā nekoptas blozgas, kas nevar nekur aiziet, ne pasēdēt, ne parunāt. Taču vīrs arī uzreiz ir slikts, kad mēģina pa labam. Atvainojos, bet nevajag dzīvot pāri spējām un nevajag taisīt ģimeni, ja nevar balansu tajā panākt! Labi, viens bērns, nu labi, sacīsim, pieteicās negaidīti, bet tālāk ar otru? Es klausos, ka tagad sasodīti populāri ir dzemdēt ar nepilna gada starpību, frāze – es atkal jau esmu stāvoklī — izskan bieži jo bieži. Tāpat sievietes dzirdu sūkstāmies, kā lai pārliecinu vīru uzčinīt vēl vienu — es gribu, viņš ne...

Jā, ir babņiki, tomēr nevēlos piekrist, ka visos gadījumos vīrieši no ne no šā ne no tā savāc mantas un aiztinas…

Nezinu, vai jums mātes instinkti vai konveijers atveras pēc pirmā, bet taču vajag padomāt reāli! Arī draudzenes paziņa stāstīja, ka aiz savām mega rūpēm par bērnu gandrīz nolaida podā visu ģimenes dzīvi. Tiesa gan — izķepurojās. Par bērniem es neteiktu, ka ir viegli rūpēties. Zinu, mums pašiem aug puika — skolas vecums, vajadzību daudz, tāpēc nevaram iedomāties otru bērnu, jo arī negribam dzīvot kā bomži — no laimes, bet apģērbt normāli gan puiku, gan sevi. Arī saimniecības lietās nekas nav mūžīgs, un laiku negribas pavadīt tikai mājās pie romantiskas filmas. Gribas kaut pa retam aiziet uz kādu restorānu, aizbraukt pie draugu ģimenēm. Bet naudiņu tam visam vajag. Taču sievietēm, bērnu ražotnēm, ir viegli gribēt un nedomāt, kā jūtas vīrs, kam jāpavelk tas viss, piemēram, tie 2 vai 3 bērni un vēl nav saprašanas, kāpēc vīrs negrib tik daudz bērnus… Loģiski — algu platāku neizstiepsi, un arī pabalsti ir teju pabiras.

Draudzenes paziņa stāstīja, ka aiz savām mega rūpēm par bērnu gandrīz nolaida podā visu ģimenes dzīvi.

Reklāma
Reklāma

Tagad ir modē visu un uzreiz — pirmajā gadā kopdzīve, bērni, kāzas, viss… Un rutīna klauvē pie durvīm! Paiet gads, un viss skaistais ir kaut kur pazudis. Atklājas, ka ir nepareizā partnera loze saistībā ar sānsoļiem, alkoholu vai vienaldzību pret visu... Kam tik nereāli vajag sasteigt tās precības un to atvašu ražošanu? Un pēc tam sūkstīties, ka viss ir galīgā, es atvainojos, pakaļā, ka dzīve dažai labai jau 25 gados ir sūds? Neaizstāvu nevienu — ir kā kretīni vīrieši tā sievietes. Nekur nav ideāla sabiedrība un cilvēki, tomēr, kur tad grūtniecības laikā un pēc tās paliek sarunas, kur paliek tā verbālā saskarsme? Pazūd tāpēc, ka mātes kā bērni ir dabūjušas krutu rotaļlietu vai aizrāvušās ar filmu, ka blakus lietas slīd gar ausīm un acīm... Diemžēl... Nevar vainot tikai vīriešus vai sievietes.

Jā, ir babņiki, tomēr nevēlos piekrist, ka visos gadījumos vīrieši no ne no šā ne no tā savāc mantas un aiztinas…

Es arī zinu, kā ir ienākt sievietes dzīvē citam vīrietim, kurai ir bērns jau paaudzies līdz  5 un vairāk gadiem. Tas nav viegli, jo viņš nav muļķis, un pirmā doma tādam vienmēr ir — man atņems mammu, līdz pat scēnām, ka jāskrien mammai blakus gulēt, ko nav darījis līdz šim... Tam visam ir jātiek pāri un par to ir jārunā, jāstāsta, jārada atmosfēra, ka tu esi šajā ģimenē ar mieru nācis, nevis lai atņemtu vai postītu. Nē, es nevienu necenšos ne aizstāvēt ne nomelnot un arī pa dzimumiem nedalīšu, jo kretīnisms mēdz būt kā vienā tā otrā dzimumā...” nesaudzīgs savā vērtējumā ir portālā reģistrētais lietotājs Dainis Kalns.

 

IZLASI ARĪ: Vīrieši raksta: gribam ne tikai maksāt alimentus, bet arī tikties ar bērnu!

Ļoti gribu bērniņu, bet draugs iebilst...

Vīrs mani krāpa, jo nepaliku stāvoklī...