Pēdējās vasaras dienas pavadi aizraujošās nodarbībās “Bērnu universitātē”

Īsi pirms jaunā mācību gada sākuma, no 15. līdz 18. augustam, Latvijas vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” radītais bērnu interešu izglītības centrs „Bērnu universitāte” aicina sākumskolas vecuma bērnus piedalīties radošās un izglītojošās dienas nodarbībās. Nodarbības notiek pašā Rīgas centrā – Brīvības ielā 40 (mājas pagalms). 

Plašāku informāciju par nodarbībām meklē – www.bernuuniversitate.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Plašāku informāciju par nodarbībām meklē – www.bernuuniversitate.lv.


“Bērnu universitātes” augusta nodarbībās akcentētas dažādas profesijas, kas šobrīd un nākotnē būs aktuālas darba tirgū. Profesiju tematikas ietvaros norisināsies Swedbank naudas studija bērniem”, kur skolēni iejutīsies uzņēmēju un dažādu profesijas pārstāvju lomās, kā arī izpratīs autortiesību pamatus un kopīgi sacerēs dziesmu. Vairākas nodarbības veltītas arī tēmai “spiegi”. Bērni dosies pie Rīgas pašvaldības policijas izzināt viņu ikdienas darbu, spiegošanas norisi, iepazīs autotransportu un tehnisko aprīkojumu Lucavsalā, kā arī pētīs pirktu nospiedumus “Dabas pētnieku studijās”.


Nodarbības notiks četras dienas, to laikā skolēni uzzinās arī, ko dara fizioterapeits, programmētājs; “Mākslas studijās” bērni iepazīs interjera dizainera, arhitekta un fotogrāfa profesiju, savukārt praktiskajā daļā veidos reklāmas dizainu.
 

Vieta: nodarbības notiek Latvijas vecāku organizācijas „Mammamuntetiem.lv” un „Bērnu universitātes” telpās Rīgā, Brīvības ielā 40 (mājas pagalmā).
 

Reklāma
Reklāma

Pieteikšanās: pieteikties nodarbībām var gan „Bērnu universitātes” mājaslapā „www.bernuuniversitate.lv”, gan rakstot uz e-pasta adresi: signe@mammam.lv vai zvanot – tālr. 29343177. Plašāku informāciju par nodarbībām meklē – www.bernuuniversitate.lv.
 

Par „Bērnu universitāti”:
„Bērnu universitāte” ir Latvijas vecāku organizācijas „Mammamuntetiem.lv” radīts bērnu interešu izglītības centrs, kas vērsts uz individuālo talantu attīstīšanu un skolēnu priekšstatu un izpratnes veidošanu šobrīd un nākotnē aktuālajās profesijās/jomās. „Bērnu universitāte” ikvienam ir pieejama bez maksas Rīgā, Brīvības ielā 40.