Aizvadīti notikumiem bagātie Rīgas svētki un Kanāla regate

Rīgas svētku ietvaros, 15.augustā Bastejkalna pakājē norisinājās “Kanāla Regate 2015 - Rīgas brīvostas kauss”, kurā ģimeņu organizācijas Mammamuntetiem.lv Bērnu universitāte piedāvāja iesaistīties ģimenēm aizraujošās atrakcijās - papīra kuģu upes un ziepju burbuļu veidošanā, līdzsvara pārbaudē uz koka ķekatām un citās. 

Foto: Ella Ruicēna. Ziepju burbuļu brīnumi un papīra kuģīšu upe priecēja ikvienu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Ella Ruicēna. Ziepju burbuļu brīnumi un papīra kuģīšu upe priecēja ikvienu

No 15. līdz 16.augustam tika atzīmēti Rīgas svētki, divu dienu laikā notika aptuveni 100 svētku pasākumu. 15.augustā arī Bērnu universitāte piedalījās “Kanāla regate 2015 - Rīgas Brīvostas kausa” pasākumā.

Bērni kopā ar "Princešu studijas" nodarbību vadītāju Ellu Ruicēnu locīja papīra kuģus, kas veidoja lielu debesu upi. Bērni varēja pūst dažādus ziepju burbuļus un priecīgi vērot, kā tie paceļas gaisā, darināt neparastas "Kut-kut nūjiņas", kas uzbur smaidu. Ikvienam bija iespēja pārbaudīt savas līdzsvara spējas, staigājot ar koka ķekatām. 

Foto skatāmi mūsu Facebook.com lapā.

Paldies ikvienam dalībniekam, kas pievienojās Bērnu universitātes zinātkārajai pasaulei. Pavisam drīz jau tiksimies Tēva dienas svētkos, kas norisināsies 5.septembrī Vērmanes dārzā!

Reklāma
Reklāma