Testējam “Happy” produktus bērniem. Mammu atsauksmes

Ja runa ir par mūsu mazuļu ādu, mēs mēdzam ļoti strikti iedziļināties bērnu kosmētisko kopšanas līdzekļu sastāvā un arī autiņbiksītes nesteidzam iegādāt pirmās, kas pagadās veikala plauktā. Tāpēc ir labi, ja rodas iespēja notestēt kādus produktus, lai saprastu – ir vai nav tas piemērots tavam bērnam. Šoreiz “Happy” plašo produktu klāstu testēja piecas ģimenes ar dažāda vecuma bērniem. Lūk, ko viņas saka.
“Happy” plašo produktu klāstu testēja piecas ģimenes ar dažāda vecuma bērniem.

FOTO: Publicitātes foto

“Happy” plašo produktu klāstu testēja piecas ģimenes ar dažāda vecuma bērniem.

Happy” pants biksītes un mitrās salvetes testēja divgadīgā Viktorija ar mammu Sigitu:

Iepriekš bijām lietojuši 2. izmēra “Happy” autiņbiksītes ar klipšiem, tāpēc ar prieku testējām arī 5. izmēra pants biksītes un mitrās salvetes. Mums ļoti, ļoti patīk. 

 

Pirmā svarīgākā autiņbiksīšu īpašība, ko vienmēr novērtējam, ir to uzsūktspēja. Ir bijusi pieredze, kad salīdzinoši maz sačurātas biksītes tomēr kļūst mitras ārpusē. Tātad arī bērnam visu laiku ir mitruma sajūta, kas ir ne tikai nepatīkami, bet arī veicina apsārtumu maigajai bērna ādai un sliktākajā gadījumā – pat iekaisumu. 

 

Otrkārt, autiņbiksīšu pildījums nesaveļas kunkuļos, kad ir mitrs. Arī tāda pieredze bijusi, taču “Happy” biksīšu pildījums paliek vienmērīgi līdzens, neradot lieku berzi kaut kur un līdz ar to iespējamu iekaisumu.

 

Trešā labā un man svarīgā autiņbiksīšu īpašība ir to smarža. Tā kā esmu ļoti jutīga uz smaržām, arī autiņbiksīšu vai mitro salvešu aromāti, ja tie ir spēcīgi, var man izraisīt migrēnas lēkmi. Nopietni! Tāpēc “Happy” ierindoju savu favorītu saraksta augšgalā, jo ne šā zīmola autiņbiksītes, ne mitrās salvetes nav pāraromatizētas. “Happy” mitrajām salvetēm ir pavisam neuzbāzīgs, tikko jaušams patīkams aromāts, bet autiņbiksītēm smarža pat nav jūtama. 

 

Pirmā svarīgākā autiņbiksīšu īpašība, ko vienmēr novērtējam, ir to uzsūktspēja. Ir bijusi pieredze, kad salīdzinoši maz sačurātas biksītes tomēr kļūst mitras ārpusē. 

 

Ceturto uzslavu arī veltīšu autiņbiksītēm, un tā būs par maigumu un mīkstumu. Tieši tādas ir “Happy” 5. izmēra pants. Arī krokojuma vietas nerada noberzumus, lai gan pieguļ cieši un neļauj saturam tikt ārpus biksīšu robežām. 

 

Piektā lieta man vēl sakāma par mitrajām salvetēm – tām ir ērts iepakojums ar atveramu plastmasas vāciņu, ir viegli paņemt tieši vienu salveti, taču man gribas vairāk mitruma. Kaut kā šķiet, ka salvetes ir nedaudz par sausu, kā dēļ sanāk tā vairāk paberzēt bērna ādu, lai visu rūpīgi notīrītu. Citādi gan – lieliska izvēle! 

 

 

Kopumā mums tiešām ļoti patīk testētie “Happy” produkti, un meita ikreiz izpēta uz autiņbiksītēm esošos zaķus un balonus. Kā jau vairums bērnu, arī viņa ir liela balonu fane, tāpēc priecājas, ka tie tur ir, tāpat kā par ciparu 5, kas uz autiņbiksītēm apzīmē izmēru. 


 

Happy” pants biksītes, mitrās salvetes un bērnu kosmētiku testēja Mārtiņš (1 gads), Madara (4 gadi) un Krišjānis (6 gadi) ar mammu Santu:

Pateicoties iespējai izmēģināt jaunās “Happy” pants, esmu atradusi autiņbiksītes, kas atbilst visiem maniem kvalitātes kritērijiem – tās ir plānas, elpojošas, taču ar lielisku uzsūktspēju. Par noplūdēm var aizmirst, un vēl būtiski, ka tās ir ērti uzvelkamas.

 

Mitrās salvetes ar ērto atvēršanas vāciņu ir kvalitatīvas, patīkamas, pietiekami mitras un biezas, bet “Happy” ķermeņa eļļu bez bažām lietoju tās lieliskā sastāvā dēļ. Eļļa arī labi uzsūcas un mīkstina ādu.

 

 

Želeja ķermenim un matiem ne tikai lieliski mazgā, bet arī pilda maniem bērniem svarīgāko funkciju – tā nekož acīs. Ļoti parocīgs ir iepakojums ar dozatoru. Savukārt ķermeņa un sejas krēms ne tikai patīkami mitrina manu bērnu sauso ādu, bet arī pasargā no vēja, aukstuma un saules ietekmes pastaigu laikā. 


 

Happy” autiņbiksītes, mitrās salvetes un bērnu kosmētiku testēja Augusts (2 mēneši) ar mammu Martu: 

Esam “Happy” autiņbiksīšu piekritēji. Dēlam biju lietojusi 2. izmēru, bet šķita, ka tas kļuvis nedaudz par mazu, kaut mazuļa svars ir pieci kilogrami, tāpēc izmēģināju 3. izmēru, un tas derēja labi. Autiņbiksītēm ir pietiekama uzsūktspēja, ne reizi nav bijušas noplūdes. Tāpat novērtēju, ka tām nav nekādas specifiskas smaržas, tās ir patīkamas ādai un pēc taustes šķiet ļoti maigas, kas nav mazsvarīgi! Tā kā “Happy” pants biksītes ir lielākas, tās noteikti izmēģināsim, kad dēliņš būs paaudzies.

 

Autiņbiksītēm ir pietiekama uzsūktspēja, ne reizi nav bijušas noplūdes. Tāpat novērtēju, ka tām nav nekādas specifiskas smaržas, tās ir patīkamas ādai un pēc taustes šķiet ļoti maigas, kas nav mazsvarīgi! 

 

Testējām arī “Happy baby oil”. Eļļiņu uzklāju uz vietām, kur izveidojusies piena krevele, lai to vieglāk varētu nomazgāt. Eļļa paredzēta lietošanai no viena mēneša vecuma, un tās smarža ir neuzkrītoša un ļoti patīkama.

 

Reklāma
Reklāma

“Happy baby shower gel”, kas piemērots gan ķermeņa, gan matu mazgāšanai, izmēģināju pēc eļļas lietošanas, lai mati nebūtu saķepuši. Produkts pēc smaržas šķiet līdzīgs eļļai. Ar šo līdzekli izmazgāju arī savas trīsgadnieces matus, kas pēc tam tiešām jauki smaržoja. Lieliski, ka iepakojumam ir dozators, kas ļauj viegli izmazgāt matus, ja esi viens ar bērnu vannā, – ar vienu roku turi mazuli, ar otru iespied šampūnu plaukstā.

 

 

Arī mitrajām salvetēm novērtēju iepakojumu – stingrais plastmasas vāciņš ļauj iepakojumam labi turēties ciet, līdz ar to salvetes neizžūst. Tām ir smarža, bet ne uzbāzīga, tāpēc netraucē un nešķiet, ka būtu ķīmiska. Vēl salvetēm ir rievota tekstūra, kas palīdz labāk notīrīt dupsi.

 

“Happy baby cream” izmēģināju savai lielajai meitai, kurai mēdz parādīties sausumiņi uz rokām no biežās mazgāšanas. Tas labi un ātri iesūcas ādā, tam ir neitrāla un neuzbāzīga smarža, kā arī krēmam, manuprāt, ir lieliska konsistence – ne par biezu, ne par šķidru. 


 

Happy” autiņbiksītes, mitrās salvetes un bērnu kosmētiku testēja Kurts (2,5 mēneši) ar mammu Jūliju: 

Pirmo reizi ar “Happy” autiņbiksītēm saskarsme bija jau dzemdību namā – šīs tika izvēlētas, pamatojoties uz citu mammu ieteikumiem, jo autiņbiksītēm ir paredzēta vieta nabai, lai netraumētu to, ko arī ļoti novērtēju. Šobrīd testējam 2. izmēra autiņbiksītes – mums patīk, jo tās ir mīkstas un bez specifiskas smaržas, kas ir svarīgi.

 

“Happy” biksītes gan ir nedaudz biezākas nekā citas, ko esam lietojuši, taču tas netraucē. Mazuļa dupsis ne reizi nav bijis apsārtis, kas ir ārkārtīgi nozīmīgi. Arī autiņbiksīšu uzsūktspēja ir laba. Noteikti šīs ieteiktu citiem.

 

Pirmo reizi ar “Happy” autiņbiksītēm saskarsme bija jau dzemdību namā – šīs tika izvēlētas, pamatojoties uz citu mammu ieteikumiem, jo autiņbiksītēm ir paredzēta vieta nabai.

 

Arī “Happy” mitrās salvetes mums ļoti patīk – ērti attaisāms un aizverams iepakojums, plastmasas vāciņš cieši pieguļ, tāpēc salvetes neizžūst. Patīk arī, ka tām nav specifiska aromāta, vienīgi varētu būt nedaudz mitrākas, taču visu notīra labi. 

 

“Happy” dušas želejai patīk ērtais iepakojums – dozators. Ja bērnu mazgā viens vecāks, tad var ērti ar vienu roku izspiest želeju. Tai ir patīkama smarža, un tā pietiekami puto, taču arī ne par daudz – nav grūti noskalot. Atzinīgi novērtējam arī “Happy” eļļiņu. Patīk tās smarža un pabiezā konsistence, kas ļauj to ērti uzklāt, eļļa nenotek. Pēc tam āda kļūst maiga, un šo produktu mēdzu lietot arī es, mamma. Šo produktu noteikti iesaku. 

“Happy” krēmu gan izmēģinājām tikai vienu reizi, taču secinājām, ka tam ir patīkams aromāts un tas labi mīkstina ādu. Noteikti lietosim, aukstā laikā ejot ārā.

 

 

Visus testētos produktus vērtējam ļoti pozitīvi, neviens no tiem neizraisīja alerģiskas reakcijas. Esam priecīgi un pateicīgi par sniegto iespēju testēt tos. 


 

Happy” krēmu mazuļiem, dušas želeju un eļļu testēja Alise (3 gadi) ar mammu Gunitu:

Eļļai ir ļoti patīkama, viegla smarža, kas atgādina smaržu no bēbīšu laikiem. Tā kā Alisei pašlaik ķermeņa ādas stāvoklis ir labs, to reizēm izmantoju, kad masēju viņai kājas. Man patīk, ka tad arī manas rokas kļūst maigākas no šīs eļļas. Eļļu pievienoju vannas ūdenim, kad vannojamies abas kopā, un jāsaka, ka manu ādu tas noteikti padara maigāku un pēc tam nav nepieciešams ieziesties ar ķermeņa krēmu. Eļļa varētu būt noderīga ziemas sezonā, kad bērna ķermeņa āda mēdz būt sausa.

 

Mazuļu krēmam ir ļoti neitrāla, viegli jaušama smarža – man ļoti patīk, ka produktiem tomēr ir tāds kā “bēbīšu” aromāts, bet tas ir ļoti neuzbāzīgs un patīkams. Krēms ir patīkamas konsistences, diezgan pašķidrs, kas man patīk. Alisei vaigu āda reizēm mēdz būt sausa, un šis krēms ir piemērots tādiem gadījumiem. Krēms ir pietiekami šķidrs, lai to varētu viegli un ātri uzklāt, jo meitai nepatīk ilgas procedūras. Un tas neatstāj biezas švīkas, bet ātri iesūcas ādā. Nākamajā rītā pēc krēma lietošanas vaigu āda ir ievērojami gludāka. Arī Alise pati labprāt ziež krēmu sev uz vaigiem un rokām. Tam ir labs iepakojums, tāpēc droši varu atstāt to Alises skapītī, un viņa ir ļoti lepna, ka ir pašai savs sejas krēms.

 

 

Ziepes “Happy” ir ļoti putojošas un, manuprāt, bez izteikta aromāta. Trīsgadniekam lietošanai, iespējams, iepakojums varētu būt nedaudz mazāks vai vieglāks un ar vieglāk nospiežamu dozatoru – šis ir vecums, kad bērnam patīk pašam paņemt ziepes, tās uzspiest uz švammes. Taču no iepakojuma materiāla taupīšanas viedokļa, protams, labāks ir lielāks iepakojums. Ziepes var lietot arī kā šampūnu.

 

Tā kā Alise labi ļauj izskalot matus, atgāžot galvu, mums nesanāca notestēt, cik nekodīgs ir šis šampūns, jo viņai acīs parasti nonāk tikai neliels šampūna putiņu daudzums. Tas nekādu kairinājumu neizraisīja.