Futbola skolā METTA trīs iepazīšanās nodarbības bez maksas!


Līdz ar mācību gada sākumu sākas arī jaunā bērnu futbola sezona. Vispusīgas sporta aktivitātes caur futbola elementiem bērniem jau no četru gadu vecuma ir vispiemērotākās! Daudzpusīgu fizisko un mentālo attīstību futbola nodarbībās var apgūt Futbola skolā METTA.

FOTO: Mammamuntetiem.lv



Futbola skolas METTA profesionālais darbs ar bērniem tiek novērtēts jau vairāku gadu garumā. Pārdomātās nodarbību metodikas un treneru komunikācijas dēļ ar bērniem, FS METTA organizētās futbola nodarbības apmeklē jau vairāk kā 500 bērni un jaunieši (meitenes un zēni). Skolas sistēmā darbojas 12 licencēti treneri un nodarbības vada 2-3 treneri vienlaicīgi! Skolas audzēkņi katru gadu piedalās spēlēs, turnīros, dienas un nakts nometnēs un dodās ārzemju braucienos!

 

Mazo futbolistu prieku ikdienas treniņos un sacensībās skaties galerijā!


FS METTA ikdienas darbība balstās uz trim pamatvērtībām - ĢIMENE - FUTBOLS - IZGLĪTĪBA!

Reklāma
Reklāma

FS METTA organizētās futbola nodarbības apmeklē jau vairāk kā 500 bērni un jaunieši. Skolas sistēmā darbojas 12 licencēti treneri un nodarbības vada 2-3 treneri vienlaicīgi!

Strādājot ikdienā ar bērniem, viesojoties skolās, bērnudārzos un vērojot sabiedrību un visas pasaules futbola tendences, Futbola skola METTA ir secinājusi, ka futbolu nedrīkst uztvert tikai kā vienkāršu spēli. Futbols ir dzīvesveids un tā ir tā nodarbe, kas spēj mainīt cilvēkus, dod cerību, enerģiju, prieku un veselību.


Futbola skola „METTA” saskata futbolā to spēku un enerģiju, kas spēj saliedēt un veicināt cilvēkos sajūsmu un mīlestību pret apkārtējo sabiedrību. FS METTA ar futbola palīdzību sniedz bērniem un jauniešiem iedvesmu, ar kuru iespējams sasniegt visus savus izvirzītos mērķus un sapņus.


Piesakoties šobrīd, iepējamas trīs BEZMAKSAS nodarbības!

FS METTA atzinības un apbalvojumi:
Latvijas radošākais bērnu un jaunatnes futbola klubs 2010
Latvijas radošākais bērnu un jaunatnes futbola klubs 2011
Rīgas pilsētas labākā bērnu un jaunatnes sporta organizācija 2011
Godalgotās vietas Latvijas jaunatnes čempionātos un starptautiskajos turnīros.

Vairāk par nodarbību uzsākšanu FS METTA - www.fsmetta.lv