Bezmaksas deju nodarbība bērniem!

Tuvojoties skolas laikam, vecāki sāk domāt par iespējām savu bērnu vest uz dažādiem pulciņiem. Ja vēlies vest savu bērnu uz kādu no deju studijām, tad šī ir lieliska iespēja BEZMAKSAS pārbaudīt, vai Tavam bērnam dejošana iet pie sirds un Tev pašam uzzināt kā dejošana ietekmē bērna attīstību. Apmeklē bezmaksas iepazīšanās nodarbību deju skolā COLOUR POINT.

Bezmaksas iepazīšanās nodarbība deju studijā Colour Point

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bezmaksas iepazīšanās nodarbība deju studijā Colour Point

Deju skola COLOUR POINT piedāvā lielisku iespēju BEZ MAKSAS pamēģināt kā Tavam bērnam iet pie sirds deju nodarbības. Nodarbības paredzētas 4 līdz 6 gadus veciem bērniem! Šī iespēja ir labs veids kā uzzināt vai Tavam bērnam tiešām patiks nodarboties ar deju, vai viņam vienkārši patīk dejot mūzikas pavadījumā.

 

Deju nodarbības vada deju skolas COLOUR POINT vadītāja Anda Rage. Šīs deju skolas koncepcija ašķiras ar to, ka bērniem tiek piedāvāta vispusēja ķermeņa attīstība, neliekot akcentus uz kādu konkrētu dejas veidu. Koncepcijas pamatā ir vispirms bērna ķermeni nostiprināt vispārēji, it kā veidojot pamata bāzi, uz kuras tad vēlāk tiek likti tādi deju virzieni, kā balets, kas ir neatņemama visu deju stilu pamata bāze, "jazz dance", laikmetīgā deja un jebkuri citi deju virzieni, kas laika gaitā izveido profesionālu, daudzpusīgi attīstītu dejotāju, kurš ir spējīgs nodejot jebko.

 

Nodarbība bērniem būs sadalīta pa 10 minūšu blokiem, kuru laikā tiks attīstīta līdzsvara izjūta, koriģēta stāja, ar dejiskiem elementiem tiks strādāts pie muzikalitātes un ritma izjūtas attīstīšanas, tiks iekļauti fiziskās sagatavotības vingrinājumi attīstot izturību, veiklību un koordināciju. Būs lēcienu sērijas, elastības vingrinājumi, un deju improvizācijas nodarbību noslēdzot.

Nodarbībā būs tik daudz dažādu elementu, lai bērni nezaudētu interesi un ar entuziasmu iesaistītos katrā nākošajā uzdevumā.


{{ gallery }}


Pēc nodarbības pasniedzēja Anda Rage 15 minūtes veltīs sarunai ar vecākiem, izskaidrojot tuvāk viņas mācību metodes specifiku, vecāku ieguldījuma nozīmi rezultātu sasniegšanā, visu par talantiem un ne talantiem. Atbildēs uz vecāku jautājumiem, kā arī būs iespēja pēc sarunas individuāli uzdot jautājumus tieši par savu bērnu. 

Reklāma
Reklāma

 

Nodarbības ilgums: 45 minūtes + 15 minūtes saruna ar vecākiem

Nodarbība notiek: 3. septembrī plkst. 17.00

IEPAZĪŠANĀS NODARBĪBA IR BEZMAKSAS!

Vieta: Baznīcas iela 31, Rīga

 

PIETEIKŠANĀS BEZMAKSAS NODARBĪBAI PA TĀLRUNI 26599778!

Ienāc arī deju skolas mājaslapā - http://www.colourpoint.lv/