Mācību līdzekļi internetā — lētāk un bez rindas!

Lai palīdzētu skolēniem, vecākiem un skolotājiem sagatavoties jaunajam mācību gadam, skolvadības sistēma E-klase piedāvā iespēju vietnē http://www.e-klase.lv iegādāties visas mācību grāmatas, darba burtnīcas, kā arī citus mācību līdzekļus izdevīgāk nekā grāmatnīcās, turklāt netērējot laiku stāvot garās rindās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

E-klasē atvērtajā e-grāmatnīcā ikviens reģistrētais lietotājs varēs iegādāties visu mācībām nepieciešamo ievērojami izdevīgāk. Šogad E-klase sagatavojusi arī īpašu dāvanu visiem skolotājiem un E-klases „Ģimenes komplekta” lietotājiem, kuri e-grāmatnīcā varēs iegādāties visu mācībām nepieciešamo vēl izdevīgāk — ietaupot aptuveni trešdaļu no pirkuma vērtības.

„Mācību līdzekļus skolēni, skolotāji un vecāki parasti visaktīvāk iegādājas augusta pēdējā nedēļā vai septembra pirmajās dienās, kad liela daļa skolu izziņo nepieciešamo mācību līdzekļu sarakstu, tāpēc ik katru gadu, tuvojoties skolas laikam, rindas pēc mācību līdzekļiem veikalos krietni pieaug, turklāt bieži vien daudzas preces jau ir izpirktas. Tieši tāpēc E-klase šogad nolēmusi palīdzēt sagatavoties jaunajam mācību gadam bez raizēm, piedāvājot iespēju iegādāties visu mācībām nepieciešamo e-grāmatnīcā sev vēlamā laikā, nestāvot garās rindās — turklāt krietni ietaupot naudu,” teic skolvadības sistēmas E-klase izstrādātāja DEAC valdes priekšsēdētājs Andris Gailītis.

Šogad E-klase sagatavojusi arī īpašu dāvanu visiem skolotājiem un E-klases „Ģimenes komplekta” lietotājiem, kuri e-grāmatnīcā varēs iegādāties visu mācībām nepieciešamo vēl izdevīgāk — ietaupot aptuveni trešdaļu no pirkuma vērtības.

E-klase lietotājiem, kuri izmanto „Ģimenes komplekta” priekšrocības, atgādinām, ka pakalpojums ir beidzies 31. jūlijā, tomēr tas nav paroles beigu datums – pakalpojums ir tikai pārslēgts uz „Uzaicinājuma komplektu”. „Ģimenes komplektu” var apmaksāt jebkurā brīdī un izmantot tā priekšrocības visu gadu — uzzināt informāciju, izpētīt individuālu analīzi par skolēna sekmēm, kavējumiem un reitingiem, saņemt visefektīvāko saziņu ar skolotājiem un citiem vecākiem, kā arī izdevīgi iegādāties visu mācībām nepieciešamo jau tagad, pirms mācību gaitas sākušās.

Preču piegāde notiek ar Latvijas Pasta starpniecību vai kurjerpastu, kas dod iespēju saņemt Apgāda Zvaigzne ABC, kā arī citu lielāko izdevniecību grāmatas pat visattālākajos Latvijas novados, turklāt tās ir iespējams saņemt arī ārpus Latvijas robežām.
 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.e-klase.lv