Piemēroti bērniem – "Back-to-School"

Padari aizraujošu Pirmsskolas iepirkšanos kopā ar ECCO jauno kolekciju, kas piesātināta ar interesantiem un moderniem elementiem, lai izpatiku jaunajiem, apķērīgajiem pircējiem.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Sneaker stila apavi piemēroti gan skolai, gan mājām, gan rotaļām pagalmā, ECCO uniformas apavi iedrošina bērnus būt aktīviem, savukārt stilīgās puiku un meiteņu rudens izejamās kurpītes sniedz bērniem pieaugušo apavu dizainu iedvesmotas formas, oriģinalitāti un modernas detaļas, kas ir šīs sezonas ECCO Back-to-School kolekcijas topā.  

Šogad ECCO Back-to-School pamatideja ir ar apavu palīdzību ļaut bērniem izcelt savu īpašo stilu. Tā būs aizraujoša iepirkšanās, ar daudzveidīgiem, uzkrītošiem stiliem, kas lieliski izskatās skolas klasē un nepārspējami veic savu uzdevumu rotaļu laukumā. Mazajai dīvai patiks meiteņu apavu kolekcijas mīlīgais un vienlīdz sportiskais stils, kam raksturīgas interesantas detaļas, dažādu materiālu un nokrāsu kombinācijas. Savukārt puiku kolekcijā dominē Piemērots visam ideja, kas lieliski iederēsies ne vien skolas gaitām, bet arī maksimālai izklaidei rotaļu laukumā.

ECCO bērnu apavu kolekciju var nopirkt jebkurā no 7 ECCO apavu veikaliem Rīgā:

t/c Spice,

t/c Rīga Plaza,

t/c Mols,

t/c Galerija Centrs,

t/p Alfa,

Reklāma
Reklāma

t/c Domina Shopping,

kā arī Barona ielā 31, savukārt plašāks kolekcijas klāsts pieejams specializētajos ECCO bērnu veikalos, kas atrodas t/c Domina Shopping un Rīga Plaza.


Bet pirms doties uz veikalu, savu izvēli jau varat izdarīt ECCO mājas lapā: www.ecco.com.