Perfekta vasara mājas pagalmā – IESPĒJAMS!

Vasara tuvojas ātriem soļiem, un pavisam drīz bērniem sāksies vasaras brīvlaiks. Mēs ļoti labi zinām, ka mūsu bērni vēlēsies pavadīt vairāk laika ārā, svaigā gaisā. Kā vecākiem parūpēties par to, lai bērnam nebūtu garlaicīgi un nevajadzētu doties meklēt piedzīvojumus kaimiņu ābeļu dārzos vai vēl citās vietās?
Visparastākā smilšu lāpstiņa var raisīt interesi ilgi un aizraujoši pavadīt laiku smilškastē, visiem zināmais velosipēds var būt tas, kas motivēs bērnu katru rītu celties agrāk un doties rīta izbraucienā.

FOTO: Publicitātes foto

Visparastākā smilšu lāpstiņa var raisīt interesi ilgi un aizraujoši pavadīt laiku smilškastē, visiem zināmais velosipēds var būt tas, kas motivēs bērnu katru rītu celties agrāk un doties rīta izbraucienā.

Nepārprotami aktīvai un jautrai laika pavadīšanai mājas pagalmā vienmēr palīdzēs laba kompānija un silts laiks. Taču, kā rāda pieredze, lielu lomu spēlē arī atbilstošu rotaļlietu un rotaļu inventāra izvēle. 

 

Āra rotaļlietas mēdz būt ļoti dažādas, tāpēc, balstoties uz “ABC rotaļlietas” statistiku, piedāvājam jums TOP 5 bērnu rotaļlietas jautrai laika pavadīšanai pagalmā.

 

BĒRNU TRANSPORTLĪDZEKĻI

Visi bērni vēlas līdzināties vecākiem, tāpēc pēdējo gadu laikā top rotaļlieta ir elektromobilis. Bērnu elektriskās mašīnas izraisa īpaši daudz emociju ne tikai bērniem, bet arī vecākiem, jo tām ir tālvadības pults, ar kuru var pārvaldīt šo auto. Protams, ne mazāka uzmanība tiek pievērsta līdzsvara velosipēdiem, skrejriteņiem, skrituļdēļiem un daudziem citiem pārvietošanās līdzekļiem. Divriteņi noteikti ir mūžīgā klasika, kas būs aktuāli kā pašiem mazākajiem, tā arī vecākajiem bērniem.

 

 

ŠŪPOLES

Lielākajai daļai cilvēku bērnība ir saistīta ar šūpolēm. Tiklīdz tās redzējām, mēs skrējām pie tām. Būtu grūti atrast kādu, kas nepiekristu viegli pašūpoties, jo tas taču atgādina bērnību, kad ikdienas problēmas un darbs nerūpēja. Šodien daudzi vecāki vēlas saviem bērniem dot vislabāko bērnību, un viens no veidiem, kā to izdarīt, ir iegādāties skaistas šūpoles. Bērnu šūpoļu klāsts mūsdienās ir ļoti plašs, bet liela priekšrocība būs tādām, kurās reizēm varēs izklaidēties arī vecāks. Šajā gadījumā viennozīmīgi ir vērts pieminēt karkasa pagalma (dārza) šūpoles. Tā būs ērta un droša izvēle praktiski visos gadījumos. Taču svarīgs moments – nepieciešams atrast drošu vietu, kur izvietot šādas plašas šūpoles.

 

 

BASEINI

Viens no lielākajiem priekiem karstā vasaras dienā ir izpeldēties vēsā ūdenī. Taču ne vienmēr ir iespēja doties uz ezeru vai citu ūdenstilpi, kā arī nezināma ūdenstilpe varētu būt nedroša bērnu izklaidēm. Tā noteikti nav problēma. Baseins mājas pagalmā tiešām var būt lielisks risinājums. Mazie varēs droši izklaidēties mājas pagalmā, un vecākiem būs mierīgāk, jo pieskatīt savas atvases būs īpaši viegli. Lielajā baseinu piedāvājuma klāstā pēdējo gadu laikā augšgalā ir ierindojušies karkasa baseini, kuri ir uzmanības vērti varianti kvalitātes un cenu ziņā.

 

 

SPORTA INVENTĀRS

Sports vienmēr bija un būs aktuāls visām paaudzēm. Īpaši svarīgs tas ir kļuvis mūsdienās, kad ikviens arvien vairāk laika pavada, sēžot ofisā vai mācoties pie galda. Šajā gadījumā tiešām jautras un vērtīgas ir dažādu veidu sporta aktivitātes, tāpēc, lai šis process būtu aizraujošāks, ļoti ieteicams ir kārtīgs sporta aprīkojums. Tie var būt futbola vārti, basketbola grozs, boksa maiss, šautriņas, bumbas un līdzīgi inventāri. Arī batuts būs īpaši jautra nodarbe dažāda vecuma bērniem un pieaugušajiem.

 

 

SMILŠU ROTAĻLIETAS

Spēles smiltīs ir īpaši aktuālas jaunākajiem pagalma draugiem. Šim faktam ir ļoti vienkāršs pamatojums – rotaļas smilškastē bērniem attīsta radošumu, kustību koordināciju un daudzas citas svarīgas īpašības. Šāda veida izklaides pagalmā var ļoti vienkārši dažādot, jo rotaļām smiltīs vienmēr var iegādāties papildu piederumus, sākot ar spainīšiem un lāpstiņām līdz pat traktoriem, kravas auto un ķerrām. Smilšu rotaļlietas nodrošinās daudzas stundas izklaides smilškastē. Taču mūžīgais atgādinājums vecākiem – pieskatiet savus bērnus, lai viņi pēkšņi nesāktu ēst smiltis. 

 

 

Iepazīstoties ar šīm populārākajām āra rotaļlietu kategorijām, noteikti varam secināt, ka viss slēpjas vienkāršās lietās un svarīgi ir pareizi pasniegt šīs vienkāršās lietas.

Visparastākā smilšu lāpstiņa var raisīt interesi ilgi un aizraujoši pavadīt laiku smilškastē, visiem zināmais velosipēds var būt tas, kas motivēs bērnu katru rītu celties agrāk un doties rīta izbraucienā. Īpaši plašu bērnu rotaļlietu izvēli jūs varat atrast interneta veikalā “ABC rotaļlietas”, taču vienmēr jāatceras, ka svarīgākā ir mīlestība, ko sniedzam bērnam, tāpēc arī visas rotaļlietas bez mīlestības būs tikai rotaļlietas.

Vairāk par iecienītākajām rotaļlietām uzzini “ABC rotaļlietas" mājaslapas sadaļā TOP dāvanas!