Salasītie gliemežvāki radošām nodarbēm un glītiem dekorējumiem. IDEJAS

Vasarā noteikti plānojat būt pie jūras, upes, ezera vai pat pie kādas īpašas ūdenstilpnes ārzemēs, kur savai kolekcijai varēsiet salasīt dažādus brīnišķīgus gliemežvākus. 

Salasītie gliemežvāki radošām nodarbēm un glītiem dekorējumiem. IDEJAS

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vasarā noteikti plānojat būt pie jūras, upes, ezera vai pat pie kādas īpašas ūdenstilpnes ārzemēs, kur savai kolekcijai varēsiet salasīt dažādus brīnišķīgus gliemežvākus, ko pēc tam varat izmantot, gan organizējot nodarbes bērniem, gan veidojot dekorus mājai un pat rotaslietas. 

1. Veidojiet no ģipša dažādas formiņas, piemēram, sirsniņas, puķītes. Kamēr ģipsis nav sakaltis, rotājiet figūriņas ar gliemežvākiem. 

2. Piedāvājiet bērnam guaša krāsas, ar kurām atvase var izkrāsot gliemežvākus dažādās krāsās, vēlāk izkrāsotos gliemežvākus var likt traukā, kas pildīts ar smiltīm un paredzēts svecīšu ievietošanai un drošai dedzināšanai.

3. Uzmanīgi izurbiet gliemežvākos caurumus, lai bērns var savērt uz aukliņas. Drīz vien kaklarota gatava! Gliemežvāku virtenes var sasiet pie ūdens nogludināta koka un piestiprināt pie sienas, tādējādi istabā radot mājīgu noskaņu!

Reklāma
Reklāma

 

Avots un foto: Coolmompicks.com