Lielajā Juglā ledū ielūzušais cilvēks: septiņus gadus vecs puisītis, kurš braucis ar ragaviņām

Ropažu novadā Lielajā Juglā kopš svētdienas glābēji meklē ledū ielūzušu cilvēku. Izrādās, ka tas ir septiņus gadus vecs bērns, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".
Bērns pa ledu aizslīdējis pa upi, līdz tajā ielūzis.

FOTO: Shutterstock.com

Bērns pa ledu aizslīdējis pa upi, līdz tajā ielūzis.

Svētdien no plkst. 16.00 dienā līdz pat vēlam vakaram Lielajā Julgā darbojās ugunsdzēsēji-glābēji, pārmeklējot akvatoriju, kur ielūza bērns. Meklēšanas darbi nerezultējās ar panākumiem, tādēļ meklēšana tika atsākta pirmdien.
 

Neoficiāla informācija, proti, apkārtējo iedzīvotāju ziņas par negadījumu liecina, ka septiņus gadus vecais zēns ledū ielūza, nobraucot no blakus esošā kalna ar ragaviņām.

"Tur ir mazs kalns, tur bērni spēlējas ar ragaviņām. Tagad ledus bija ļoti slidens," norāda vietējais iedzīvotājs Anastasius, kurš uzskata, ka bērns pa ledu aizslīdējis pa upi, līdz tajā ielūzis.

Meklēšanu apgrūtina upes straume un arī ledus kārta, kas saglabājusies krastā. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ūdenslīdēji sadarbojas ar Valsts policiju, talkā atbraukuši arī brīvprātīgie no organizācijas “Bezvēsts.lv”.

Jauns.lv jau vēstīja, ka svētdienas pēcpusdienā VUGD saņēma izsaukumu uz Ropažu pagastu, kur Lielās Juglas ledū ielūzis cilvēks.

 

Reklāma
Reklāma

Notikuma vietā svētdien tika pārmeklēta teritorija un veikti zemūdens meklēšanas darbi, bet cilvēks netika atrasts. Meklēšanu atsāka pirmdien.
 

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.