Mammas vērtē Bella Baby Happy mazuļu kopšanas produkciju un autiņbiksītes

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv aicināja pieteikties izmēģināt mazuļu kopšanas produkciju un autiņbiksītes no Bella Baby Happy. Nu testēšana ir beigusies. Kā māmiņas vērtē šo produkciju?

Bella Baby Happy Natural Care ir ķermeņa kopšanas produktu sērija zīdaiņa jutīgās ādas kopšanai. Tā radīta pēc maigām receptūrām un no dabiskām sastāvdaļām.

FOTO: Shutterstock.com

Bella Baby Happy Natural Care ir ķermeņa kopšanas produktu sērija zīdaiņa jutīgās ādas kopšanai. Tā radīta pēc maigām receptūrām un no dabiskām sastāvdaļām.

Vērtē Esteres mamma Kristīne:

Esam priecīgas, ka bija iespēja izmēģināt Bella Baby Happy produkciju. Līdz šim vēl neko no šīs produkcijas nebijām lietojušas.

Bella Baby Happy autiņbiksītes. Mīkstas un patīkamas, ērti uzvelkamas, klipši staipīgi. Uzsūkt spēja ļoti laba, nebija neviena reize, kad bikšeles ko aizlaistu garām. Mūsu gadījumā nebija pilnīgi nekādas alerģiskas reakcijas. Ļoti foršas.

Bella Baby Happy paladziņi. Mums neizdevās novērtēt, kā uzsūc mitrumu, bet kopumā patīkami un mīksti.

Bella Baby Happy mitrās salvetes. Patika abas, ļoti patīkami aromāti. Un vēl ļoti iepriecināja, ka salvetes nav pārmērīgi mitras. Domāju, ka sajūtas pēc lietošanas ir patīkamas!

Bella Baby Happy šampūns. Jauks aromāts, actiņās nekoda, un matiņi bija patīkami mīksti pēc lietošanas. Iepakojums gan varētu būt ērtāks, piemēram ar dozatoru!

Bella Baby Happy ķermeņa eļļa. Šo mēs vēl neesam paspējušas paprovēt, bet smarža ir patīkama, par iepakojumu tāds pats ieteikums kā šampūnam.

Bella Baby Happy krēms. Pamēģināju es pati, mamma! Man patīk! :) Smarža jauka, un āda paliek mīksta. Kad nu klāt būs lielie vēji un aukstums, pamēģinās arī Estere!

 

 

Vērtē Sergeja māmiņa Helēna Vinogradova:

Bella Baby Happy autiņbiksītes mani patīkami pārsteidza - tās ir ļoti labas - plānas, ērtas, mīkstas, ļoti labi uzsūc un iztur diezgan ilgu laiku. Vienīgais, ko varētu vēleties vēl labāk, ir mazliet lielāka elastība pie punča, bet citādi patiešām ļoti labas. Iekaisumu un izsutumu manam dēliņam nebija, tapēc jāsecina, ka ir arī gana elpojošas, jo viņam āda ir ļoti jūtīga pret šo aspektu.
Bella Baby Happy paladziņi ir diezgan izturīgi, uzcūc labi, vienīgais trūkums, kurš vienlaikus zināmās situācijās ir arī pluss, - paladziņi ir visai biezi. Tapēc, ja tie jāņem kur līdzi, aizņem vairāk vietas, un katra mamma zina, ka jau tā, lai cik kompakti visu saliktu, līdzi ņemamā ir daudz un gribas, lai katra manta atsevišķi aizņem pēc iespējas mazāk vietas. Bet toties biezuma dēļ paladziņi ir izturigāki un uzsūcošāki.
Bella Baby Happy mitrās salvetes ir ļoti labas - abu veidu mitrās salvetes tīrīja ļoti labi, bija pietiekoši mitras (bet ne par daudz), sajūtas pec lietošanas ļoti labas - bērnam ādiņa maiga, alerģiju nebija. Vienīgi man kā mammai gribētos, lai būtu mazāk smaržīgas vai vismaz smaržotu savādāk, tieši tāpēc man labāk patika ar mandeļu eļļu, jo tās smaržoja mazāk.
Bella Baby Happy šampūns. Iepakojums lietošanai ir ērts, acīs arī nekoda, smarža patīkama, bet Sergeja mati nebija tik maigi un zīdaini kā varētu vēlēties, drīzāk palika pūkaini un ārtrāk radās sajūta, ka sāk salipt.
Bella Baby Happy ķermeņa eļļa alerģijas neradīja, smarža ir ļoti nemanāma un neuzbāzīga, kas ir patīkami, labi iesūcās ādā un tā pēc lietošanas palika maiga, mīksta.
Bella Baby Happy krēms - alerģiju nebija, āda pēc krēma ir patīkami samtaina, smarža man ne pārāk patika, bet, tā kā tā nav stipra, tad lielu diskomfortu nerada.

 

 

Vērtē māmiņa Līga Bērziņa:

Bella Baby Happy autiņbiksītes kopumā uzsūca labi, bet pēc pāris reizēm, kad mazā iečurāja biksītēs, tās tā kā uzpūtās un mazajai sāka spiest. Dupsis neiekaisa, tas jau ir rādītājs, jo mazajai ļoti jutīga ādiņa. Varbūt prasījās, lai tās ir mazliet plānākas. Bet kopumā patika.

Bella Baby Happy paladziņi. Man patika, ka ir liels izmērs, ja baudot gaisa peldes vienā stūrī iečurājās var pārcelt uz otru sānu, tajā pašā laikā, ja ir tikai apčurājies var forši izžāvēt un lietot atkal. Pēc vairākkārtējas locīšanas pildījums nesabirst, kas arī ir ļoti labi.

Bella Baby Happy mitrās salvetes. Abas bija pietiekoši mitras, tīrīja labi. Salvetēm ar mandeļu eļļu nepatika spēcīgā smarža, bet tas ir individuāls vērtējums, jo nepatīk, ja dikti smaržo.

Bella Baby Happy ķermeņa eļļa. Patika, ka tā ir biezāka par citām bērnu eļļiņām, ādiņa palika dikti forša, patika, ka smarža nebija ļoti izteikta. Šis produkts man dikti patika.

Bella Baby Happy šampūns. Patika alvejas smarža, tāda patīkami svaiga, matiņi labi izmazgājās, palika smuki mīksti un viegli, varbūt iepakojums varēja būt ērtāks (atvēršanai). Ja mamma mazgā mazo viena ,grūti atvērt ar vienu roku.

Bella Baby Happy krēms. Patīk, ka nav izteikta smarža, ādiņa palika forši mīksta, netaukaina, patika krēma konsistence, ne pa biezu, ne pašķidru, nekādu negatīvu reakciju nebija.

Kopumā patika visi produkti, ļoti labi, ka nebija nekādu alerģisku reakciju, jo mazajai ir jūtīga āda, tātad var secināt, ka produkti nav ļoti ķīmiski. Paldies par iespēju!

 

 

Vērtē Elizabetes mamma Agita Kļaviņa:

Bella Baby Happy autiņbiksītes patika, nebija tā, ka mazā pačurā, un autiņbikse "vilktos pa zemi", citu ražotāju autiņbiksēm tā mēdz būt. Dupsis nebija apsārtis. Patika, ka meitiņas dupsis pēc izgulētas nakts neoda pēc čurām. Pēc ilgākas valkāšanas, pildījums nedaudz saveļas. Ja veikalā redzētu šī ražotāja autiņbiksītes un būtu cena tāda pati kāda ir lidz šim lietotajām, visticamāk es tās iegādātos.

Bella Baby Happy mitrās salvetes. Man vairāk patika tās ar mandeļu eļļu. Otrām smarža likās uz ķermeņa pa stipru.

Bella Baby Happy paladziņi bija ļoti labi - lieliski pildīja savu funkciju.

Bella Baby Happy šampūns arī ir labs, viegli putojas, patīkams aromāts, viegli izskalot, acīs nekoda... Bērnam nebija nekādu pretenziju. Matiņi kļuva mīksti un viegli ķemmējami.

Bella Baby Happy ķermeņa eļļa laba. Patīkama smarža un nevajadzēja daudz - pilnīgi pietika ar mazu pilīti.

Bella Baby Happy krēms arī patika, smarža laba, viegli klājas. 

 

 

Vērtē dvīņu māmiņa Liene:

 

Bella Baby Happy autiņbiksītes patika gan meitiņai gan puikam.

Bella Baby Happy paladziņi. Tos nesanāca izmantot, jo bērni jau rāpo.

Bella Baby Happy mitrās salvetes. Labāk patika tās ar alveju, bet arī otrām nebija ne vainas. 

Bella Baby Happy šampūns. Matiņi kļuva mīksti, un liekas, arī actiņās nekož.

Bella Baby Happy ķermeņa eļļa. Sākumā nedaudz nepatika, jo likās nedaudz lipīga, bet vēlāk iepatikās.

Bella Baby Happy krēms ir labs. Regulāri uzklājam pirms iešanas ārā.

 

 

Vērtē divu bērnu māmiņa Anastasija Hahaleva:

Bella Baby Happy autiņbiksītes ir maigas un ērtas lietošanā. Taču bērna dibens tajos ātri paliek sarkans un ne tik labi uzsūc, jo citreiz tek cauri. Uzvilkt šīs autiņbiksītes uz nakti tā arī neuzdrošinājos.

Bella Baby Happy paladziņi gan labi uzsūc un tiem smuks dizains, taču tie manuprāt ir pārāk lieli. Varbūt viņi noderētu kādiem īpašiem gadījumiem, taču ikdienas lietošanā nav visai ērti.

Reklāma
Reklāma

Bella Baby Happy šampūns acis nekoda un bērnam patika, taču mūsuprāt ir pārāk šķidrs un pārāk daudz putojas. Nevarēja saprast ar viņu vai mati ir pietiekami labi izmazgāti vai nē, gribētos lai šampūnam būtu vairāk smaržas.

Bella Baby Happy ķermeņa eļļai nav nekādas vainas, tā mums tīri labi patika, bet iepakojums gan nav visai ērts, Pirmām kārtām tas netaisas ciet pietiekami stipri (laikam tādēļ daļa no eļļas iztecēja jau kamēr atnesam to mājās) un arī lietojot eļļu tas caurumiņš nav visai ērts, jo arī daļa no eļļas tek pa visu iepakojumu. 

Bella Baby Happy krēms ir labs un patīkams, alerģijas nebija. Neko sliktu nevaru pateikt.

Bella Baby Happy mitrās salvetes ir labas, nekādas vainas. Patīka abi divi, taču mandeļu salvetēm ir arī patīkama smarža. 

 

 

 

Vērtē māmiņa Madara Laizāne:

Bella Baby Happy autiņbiksītes mums likās ļoti labas, īpaši patika tas, ka ir elastīgi aiztaisāmie klipši, kādi nav citām autiņbiksītēm, kuras līdz šim esam lietojuši. Nekādi iekaisumi neparādījās, mazuļa diskomforts netika novērots.

Bella Baby Happy paladziņi. Patika biezais materiāls, un arī uzsūktspēja bija pietiekama.

Bella Baby Happy mitrās salvetes. Mums patika labāk tās, kas bija ar E vitamīnu, jo bija sajūta, ka ar otrām nevar kartīgi notīrīt dupsi.

Bella Baby Happy šampūns arī neizraisīja nekādu negatīvu iespaidu, patika tas, ka nav uzbāzīgs un spēcīgs aromāts.

Bella Baby Happy ķermeņa eļļa ir vienīgais no produktiem, kas mums ne visai patika, jo mazajam pēc tam bija sausi ādas pleķīši, domāju, ka tie ir no šī produkta, tāpēc to vairāk nelietojām!

Bella Baby Happy krēms. Šis produkts patika un lietojam, jo ir sācies rudens, un tas ir tieši piemērots šim periodam!

 

 

Vērtē māmiņa Anna Lange:

Bella Baby Happy autiņbiksītes pārsteidza ar iestrādātajām sānu maliņām, kas aizsargā pret noplūdēm. Tās ir ļoti elastīgas un ideāli pielāgojas bērna kājiņām. Tikpat rūpīgi izstrādāta ir sānu daļa jeb ļipiņa autiņbiksītes priekšējā daļā, kura jānofiksē uz bērna gurniņa, lai aiztaisītu. Nereti tās ir stūrainas un nenosedz sānu, kļūstot par labu vietu noplūdēm, taču ar Bella Baby Happy autiņbiksītēm slapjumi nekur neparādījās. Iekaisums neradās, taču pēc divām nakts lietošanas reizēm uz bērna ādas atradu želejveidīgus pikučus, kādēļ nolēmu Bella Baby Happy autiņbiksītes lietot tikai dienas laikā, kad maiņa tiek veikta biežāk. Interesants atklājums bija ražotāja bukletiņā minētā autiņbiksīšu pagriešana un staipīšana labākai uzsūktspējai.

Bella Baby Happy paladziņi. Kopš mazais ir palicis aktīvāks, ļoti novērtēju labas kvalitātes vienreizlietojamos paladziņus. Bella Baby Happy paladziņi ir mīksti, bet stingri, tāpēc patīkami zīdaiņa ādai un izturīgi pret viņa kustībām. To pildījums nesaveļas, nodrošinot labu uzsūktspēju.

Bella Baby Happy mitrās salvetes. Pirmais, ko vērtēju, saņemot Bella Baby Happy produktus, bija to sastāvs. Kaut arī ražotāja bukletiņā norādīts, ka mitrās salvetes Natural Care nesatur parabēnus, uz paša iepakojuma šādu zīmi neatradu, tāpēc sastāva dēļ priekšroku devu mitrajām salvetēm ar e vitamīnu un alantoīnu. Diemžēl, abu mitro salvešu sastāvā ir fenoksietanols, kas bērnu kopšanas produktos nav vēlams, tādēļ daudz drošāka par bērna veselību justos, ja ECOCERT būtu piešķirts ne vien sastāvā esošajai mandeļu eļļai, bet pašām salvetēm. Natural Care salvetēm ir stipri izteikta smarža. Abas salvetes ir mīkstas un ādai patīkamas. Savu galveno funkciju – notīrīt – paveic labi. Iepakojums labi noslēdzas un neieplīst pie vairākkārtējas atvēršanas, tāpēc salvetes vienmēr ir mitras.

Arī uz Bella Baby Happy eļļas, šampūna un krēma iepakojumiem patīkamāk lasīt to, kā nav sastāvā. Eļļas sastāvā nav konservantu un krāsvielu. Tai ir viegla un patīkama kliņģerīšu smarža. Āda kļūst maiga, un sarkanumi pazūd. Bukletiņā norādīts, ka šampūna sastāvā ir 90% dabisku sastāvdaļu, taču arī šoreiz uz iepakojuma tādu norādi neatrodu, bet parabēni un fenoksietanols sastāvā gan ir minēti. Eļļai un šampūnam ir ērts iepakojums - precīzi rokas tvērienam. Pudeles izliekums labi ieguļ plaukstā un veikli ar īkšķi var atvērt vāciņu, kamēr ar otru roku var pieturēt bērnu. 

Bella Baby Happy krēms. Tā kā skarbie vēji vēl tikai nupat sāk pūst, bērnu itin labi vēl no tiem izdodas paslēpt ratos. Bet sevi gan ne, dodoties ikdienas pastaigās, tāpēc sejas krēmu izmēģināju pati, kad, atgriežoties mājās, seja smeldza no saulē un vējā pavadītajām stundām. Krēms ir ļoti mīksts, viegli klājas, un āda nomierinājās drīz vien. Krēmam ir patīkama smarža. Kaut arī tas nesatur krāsvielas, arī krēma sastāvā ir parabēni un fenoksietanols.

 

Produkti, ko izmēģināja testa dalībnieki

Šampūns. Tas maigi attīra, nekairinot ādu, un saglabā mazuļa dabisko ādas aizsargslāni, kā arī neizraisa acu asarošanu. 

Ķermeņa eļļa. Eļļa mīkstina ādu, pateicoties sastāvā esošajam E vitamīnam un olīveļļai. Eļļa satur arī kliņģerīšu ekstraktu, kam piemīt pretiekaisuma un reģenerējošas īpašības. Eļļu var uzziest uz bērniņa ādas pēc vannošanās. 

Ķermeņa un sejas krēms

Krēms aizsargā un mitrina mazuļa jutīgo ādu, tas ir piemērots āra pastaigām, jo satur olīveļļu, kas pasargā mazuļa ādu no vēja, aukstuma, bet sastāvā esošais šī sviests sniedz dabīgu saules aizsardzību. Krēms mazina ādas iekaisumu un apsārtumu. 

 

Mitrās salvetes SENSITIVE. Šīs salvetes paredzētas īpaši jutīgai un alerģiskai ādai, tās maigi attīra un mitrina to. Alvejas ekstrakts uz ādas veido aizsargslāni, kas pasargā no kairinājumiem. Bella Baby Happy mitrās salvetes nesatur parabēnus un smaržvielas. 

 

Mitrās salvetes NATURAL CARE. Šīs salvetes ir piesūcinātas ar mandeļu eļļu, kam piemīt barojošas, mitrinošas un nomierinošas īpašības. Salvetes maigi attīra un kopj bērna ādu, veidojot dabisku ādas aizsargslāni, un novērš kairinājumu. Sastāvā esošajai mandeļu eļļai ir piešķirts EKOCERT sertifikāts. 

 

Higiēniskie paladziņi. Bella Baby Happy paladziņi lieliski uzsūc mitrumu, turklāt to maigā virskārta nekairina mazuļa ādu. Tie ir lieliski piemēroti lietošanai autiņbiksīšu nomaiņas laikā vai kā papildu aizsardzība bērna gultiņā vai ratos. Pieejami divu izmēru paladziņi: 60x60cm un 60x90 cm, 5 un 10 gab. iepakojumā. 

Autiņbiksītes. Bella Baby Happy autiņbiksītēs ir to paredzētajam uzdevumam optimāls celulozes, absorbenta un zaļās tējas daudzums. Tās ir izstrādātas tā, lai nekaitētu mazuļa veselībai, bet efektīvi uzsūktu nepieciešamo šķidruma daudzumu, vienlaikus pasargājot mazuļa ādu no kairinājuma rašanās riskiem. Sastāvā esošajam zaļās tējas ekstraktam piemīt antibakteriāla un pretiekaisuma iedarbība, turklāt tas neitralizē nepatīkamu aromātu. 

 

 

Bella Baby Happy produktus iespējams iegādāties EUROAPTIEKA, PRISMA, MEGO un BETA. 

Seko mums: https://www.facebook.com/BellaBabyHappyLV