Dzimis vasarā vai ziemā. Kā atšķiras katrā no 4 gadalaikiem dzimušie

Atsrologu un numerologu skatījumā, ļoti svarīga cilvēka rakstura veidošanās ir tieši gadalaikam, kurā tas dzimis. Pārbaudi, vai viņu viedoklis sakrīt ar tevi un tavu pasaules uztveri. Jo īpaši šis veltīts tieši daiļā dzimuma pārstāvēm. 

Gadalaiks, kādā tu esi dzimis, netieši nosaka arī tavu raksturu. Pārbaudi pats! Foto: Andris Jermuts.

FOTO: Shutterstock.com

Gadalaiks, kādā tu esi dzimis, netieši nosaka arī tavu raksturu. Pārbaudi pats! Foto: Andris Jermuts.

Vasaras raksturs

Kādā gadalaikā cilvēks dzimis, tādas īpašības saņem un tāda arī būs attieksme pret dzīvi. Vasarā dzimušās noskaņotas romantiski un viņas tic, ka katram lemts satikt savu otro pusīti. Iemīlējušies aizmirst par visu uz pasaules, arī to, kas ir uzmanības lokā. Dažreiz šķiet, ka personīgās emocijas un jūtas nodarbina viņu vairāk, nekā otrs cilvēks.

Nereti viņa idealizē savu iemīļoto un viņam ir grūti atbilst viņas priekšstatiem. Vislabākais parunāt atklāti, neko neslēpjot vienam no otra.

Labāko savas dzīves laiku tu pavadīsi ar tādu pat vasaras cilvēku. Dažām tomēr liktenīgais būs vīrietis, kas dzimis rudenī. 

Rudens raksturs

Tie, kas pasaulē nākuši rudenī, atšķirsies ar asu, kritisku prātu, spēju ātri piesaistīt un ilgi noturēt apkārtējo uzmanību. Tāda sieviete pati sevi ciena. Ar viņu saista nopietnas attiecības. Pilnvērtīgas tikšanās ļaus izjust visu jūtu gammu. Ja viņa nolēmusi apprecēties, tad viņai nav šaubu par mīļoto cilvēku.

Harmonisks tandēms tev būs ar pavasara vai vasaras optimistisko būtni, kā arī ziemas vīrieti.

Ziemas raksturs

Reklāma
Reklāma

Daba tevi apveltījusi ar kareivīgu raksturu. Mērķtiecīgi enerģiski viņi piesaista skatienus un izraisa izbrīnu. Mīlestībā viņas neredz pretinieces. Ar savu mīļoto ziemā dzimušās provocē konfliktus, jo uzskata, ka viņas viedoklis ir pareizais. Ja abiem ir patiesas jūtas, tad viņi samierināsies. Pēc šķiršanās mīlestība būs stiprāka.

Līdzās tev var būt bezrūpīgais pavasara ceļvedis, vai, tieši otrādi, ietiepīgie, ziemā dzimušie. Ar viņiem noteikti nebūs skumji.

Pavasara raksturs

Arī maigajam pavasarim ir izteikts raksturs. Sievietes, kas dzimušas pavasarī, ir burvīgas un tiešas. Viņas pašas viegli aizraujas un sagriež galvu arī pielūdzējiem. Aiz nenopietnās attieksmes pret dzīvi bieži slēpjas nepārliecinātība par sevi. Šīs koķetes var sagādāt kā lielu mīlestību, tā rūgtus pārdzīvojumus. Ja kaprīzajai būtnei izdosies atrast rūpīgu partneri, kas visu mūžu varētu būt stiprais plecs, tad iespējama noturīga laulība.

Vislabāk tu jutīsies ar mīļu pedantu, kas dzimis rudenī vai ar izlēmīgu ziemas vīrieti.

 

Avots: "Labais mājas draugs visam mūžam 3." (izd.SIA "Valmieras tipogrāfija Lapa").