Māte nožēlo bērna mērcēšanu marinādes spainī. VIDEO

Jau iepriekš ziņojām, ka Video redzams, kā sieviete savu nepaklausīgo aptuveni 3-4 gadus veco dēlu paceļ aiz kājām un viņa galvu iebāž marinētas gaļas spainī... Tagad sieviete, kura, pēc pašas teiktā, audzināšanas nolūkos bērnu ar galvu uz leju mērcēja ar šķidrumu pildītā spainī, ir nožēlojusi izdarīto un policijai atzinusi, ka nedaudz pārspīlējusi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis pastāstīja, ka policija pirms neilga laika administratīvās lietas materiālus ir nodevusi Rīgas domes Administratīvajai komisijai, kura arī lems par soda piemērošanu mātei.

Bargākais sods, ko mātei varētu piespriest, ir 50 latu naudas sods, bet maigākais — brīdinājums.

Savukārt Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas priekšniece Laila Rieksta-Riekstiņa raidījumam Degpunktā uzsvēra, ka diez vai vajadzētu ievietot draugu portālā šādus video, kurā iemūžināts, cik vecāki neprasmīgi audzina savus bērnus. Inspekcijas pārstāve uzskata, ka šai mātei nāktu par labu palasīt kaut vai internetā speciālistu rakstus par to, kā savaldīt bērnu un pārtraukt nepaklausīgu uzvedību.

 

Jau iepriekš ziņojām, ka Video redzams, kā sieviete savu nepaklausīgo aptuveni 3-4 gadus veco dēlu paceļ aiz kājām un viņa galvu iebāž marinētas gaļas spainī... Telefonintervijā raidījumam Degpunktā situāciju viņa komentē šādi: „Tas ir vienkārši joks, mājas video. Tā ir mana audzināšana un tur nav nekā tāda!” Lieki piebilst, ka pēc šī „joka” bērns nesmējās...
Par laimi fiziskā ziņā bērns šajā prātam neaptveramajā situācijā nav cietis — viņš neaizrijās un netika savainots citādi. Taču emocionāli...

Reklāma
Reklāma


Vecākiem ir jāatceras — kad bērns paaugsies, strīdus, nesaskaņas un konfliktsituācijas viņš risinās tieši tā, kā jūs viņam esat to iemācījuši. Ja piekopjat fizisko vai emocionālo vardarbību, arī bērns to uztvers kā pašsaprotamu konfliktu risināšanas veidu.

Ģimenes portāla mammam.lv / tetiem.lv kampaņas Sargā savu bērnu! ietvaros LNT raidījums Degpunktā katru piektdienu septembrī un oktobrī veido sižetu sēriju par bērnu drošību. Raidījumu Degpunktā skaties katru darba dienas vakaru plkst. 20:35.

 

http://www.youtube.com/watch?v=5YpQrecTGiA&feature=player