Speķa pīrāgi

Dzēsts lietotājs

bet kad ber cukuru?

Dzēsts lietotājs

Ar cukuru ir tā- bļodā ieber raugu, pieber cukuru, sāli un tikmēr maisa, kamēr paliek viendabīga šķidra putriņa. Pielej siltu pienu u.t.t.

Dzēsts lietotājs

Sen jau meklēju šo recepti-vēl tagad jūtu mutē vecāsmammas cepto pīrāgu garšu un jūtu smaržu...

Dzēsts lietotājs

vienmēr mums gatavotie pīrāgi otrā rītā ir cieti .vai pēc šīs receptes gatavotie būs mīksti?

Dzēsts lietotājs

gatavojot miklu lej ari udeni klat,vai tas var but iemesls ka pectam spekpiragi klust cieti?????
n

Dzēsts lietotājs

Pēc manas receptes uz 1 kg miltu liek 0,5 l piena, vēl var pievienot 2 olas, mīkla sanāk dzeltenāka un tik ātri bulkas vai pīrāgi nepaliek cieti.

Dzēsts lietotājs


Ko darit, ja piragu gatavosanai pieejams tikai sausais raugs?

Kategorijas