"Dzimtsarakstu nodaļā bija šokā," - jaunā sieva Kristiāna stāsta par kāzām aizsargtērpos

Pašlaik baznīcas un dzimtsarakstu nodaļas ir tukšas un klusas. Kāzas tiek rīkotas tikai ārkārtējas nepieciešamības gadījumos un bez viesiem. Šāda situācija bija arī pārim, kurš 18. martā viens otram jāvārdu teica dzimtsarakstu nodaļā Rīgā.

 

Foto no privātā arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no privātā arhīva

Valstī noteiktā ārkārtas situācija, protams, ietekmē arī kāzu norisi. Taču rīdziniekiem Kristiānai un Kristoferam esošā situācija nebija šķērslis, lai aprecētos.


Kristiāna un Kristofers kopā ir apmēram sešus gadus. (Foto: no privātā arhīva)

 

Reklāma
Reklāma

Kristiāna ir socioloģe, viņas ikdiena rit, pasniedzot lekcijas socioloģijā. Viņa pati arī ir studente - doktorantūras otrajā mācību gadā. Savukārt viņas mīļotais vīrs Kristofers ir globālā projekta "Rail Baltica" inženieris Baltijas valstīs. Ekskluzīvā intervijā žurnālam "Kas Jauns" Kristiāna pastāstījusi par kāzu norisi un izjūtām, precoties šajā laikā. Un, protams, arī par to, kāpēc izvēlēti šādi tērpi.

„Iespaids, mūs ieraugot, dzimtsarakstu nodaļā bija šokējošs! Mums pretim panācās maza auguma sieviete, ļoti sapucējusies, rozā kostīmā. Bija redzams, ka viņa bija gaidījusi šīs kāzas citā noskaņā, bet mēs ieradāmies šajos tērpos….” atminas Kristiāna. “Viņa pajautāja, ko mēs šeit darām? Teicām, ka esam pāris, kurš ieradies precēties. "