Koronavīrusa pacienta pieraksti no reanimācijas: "Es ģimenei ierakstīju atvadu video"

39 gadus vecais Metjū Dokrejs no Anglijas grāfistes Bekingemšīrā jau trīs nedēļas cīnās ar koronavīrusu. Vīrieša pieredze ir tik smaga, ka viņš ar to nolēma dalīties savā "Facebook" lapā.

Metjū Dokrejs ar ģimeni. (Foto: Facebook)

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Metjū Dokrejs ar ģimeni. (Foto: Facebook)

"Šobrīd es atrodos intensīvajā aprūpē, un kādā brīdī man paziņoja, ka izdzīvošanas iespējas esot niecīgas, jo man atsakās plaušas. Ārsti gaida, kad varēs mani pieslēgt plaušu ventilēšanas aparātam. Es slimoju jau trīs nedēļas. Es visiem spēkiem apsolu cīnīties par katru elpas vilcienu," par savu veselību stāsta Mets.

Mets atklājis, ka viņš bijis tādā izmisumā, ka savai ģimenei ierakstījis atvadu video. Brits aicina ikvienu, kurš joprojām izturas vieglprātīgi, beidzot nākt pie prāta un saprast, ka visi var saskarties ar nāves draudiem un tie nav joki.

 

"Vēlos pateikt ikvienam, kurš domā, ka viņš ir imūns un neuzvarams, vai arī pārkāpj ierobežojumus, tas nebūs bez sekām. Katram, kurš domā, ka tiks cauri ar klepu un viegliem simptomiem, lūdzu, neesiet idioti. Es to nenovēlētu pat savam ienaidniekam. Es sievai un bērniem ierakstīju atvadu video, jo vienā brīdī es padevos sāpēm un bailēm," brīdina Metjū.

Metjū slimnīcā

Atbilstoši jaunākajiem datiem Lielbritānijā no Covid-19 miruši 463 cilvēki, bet inficēto skaits pārsniedzis 9500. Londonā reģistrēta trešā daļa gadījumu.

Reklāma
Reklāma

Valdība izstāžu centrā Londonā jaunnedēļ atvērs pagaidu slimnīcu ar 4000 gultu Covid-19 slimnieku ārstēšanai.

 

Avots: Jauns.lv