Zeldas stāstiņi pieaugušiem puišiem

Nedēļu pēc iznākšanas jau nokļuvuši Zvaigznes grāmatnīcu TOP10 pirktāko grāmatu sarakstā, Zeldas “Stāstiņi pieaugušiem puišiem” dodas pie lasītājiem. Pastāvīgie žurnāla “Klubs” lasītāji Zeldu jau būs pamanījuši – vairākus gadus ik mēnesi žurnālā parādās attiecību stāstiņš, ko rakstījusi Zelda. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Stāstiņi pieaugušiem puišiem“Kurš no Zeldas padomiem man palicis prātā? Esmu daudz domājis par to, kā nepalaist garām brīdi, kad sieviete diskrēti vēlas – lūdzu, neesi džentlmenis!” atzīstas Aivars Pastalnieks, žurnāla KLUBS galvenais redaktors.


Šie stāsti ir pilni patiesības, un, tos lasot, bieži smaidīju vai pat smējos balsī. Par ko? Par patiesību. Par to, cik ļoti dažas no situācijām ir pazīstamas un piedzīvotas. Līdz ar to gatavojieties reizēm arī prātot, vai tik stāsta varonis neesat jūs pats. Grāmata ir ļoti iesaistoša un piedāvā plašu emociju spektru. Lasās vieglāk kā upenes bagātīgā krūmā!” saka Kaspars Breidaks, radio SWH rīta šova vadītājs, improvizācijas teātra aktieris un pasniedzējs.


Par ko runā (un, galvenais, domā!) sievietes? Un ko viņas domā par vīriešiem? Pikanti, vaļsirdīgi un arī gluži ikdienišķi, bet ikviens no tiem ir trakoti interesants. 
No pirmajiem lasītājiem dzirdēts viedoklis, ka vislabāk lasīt pa vienam, pārdomāt un tikai tad ķerties pie nākamā. Taču nepacietīgākie apstrīd – jālasa visi uzreiz! Jo grūti nolikt malā, gribas uzzināt, kādus noslēpumus Zelda vēl ir gatava atklāt.


Viņa nekautrējoties un neliekuļojot runā par jebko – par iepazīšanos un šķiršanos, par izmēru nozīmi vai nenozīmīgumu, par aizspriedumiem un atklātības robežām, par mistisko “punktu skaitīšanu” attiecībās, par makšķerniekiem un tiem, kas principā nemaksā par seksu. Par to, kad sievietes vēlas kopā arī brokastot un kad no tā izvairās, par piedzīvojumiem, savu pieredzi dažādojot… par pieredzēm, kuras parasti noklusē… un tas sanāk šarmanti, mazliet nekaunīgi, mazliet uzbudinoši, un ļoti intriģējoši.

Reklāma
Reklāma


Mazi stāstiņi, kuru darbība notiek šeit un tagad, stāstiņi, kuru prototipus sastopam ikdienā. Stāstiņi, kas vairāk rakstīti vīriešiem, bet kurus ar aizrautību izlasīs arī sievietes – īsti laikā un vietā! Pašizolējoties būs par ko padomāt! Un varbūt tieši šī grāmata karantīnu padarīs neaizmirstami patīkamu.


Pieejama arī e-grāmata.
Ārkārtas situācijas laikā Zvaigznes grāmatnīcās grāmatas iespējams pasūtīt arī attālināti, skatiet mājaslapā www.zvaigzne.lv.