Atvērts pirmais iekštelpu piepūšamo atrakciju parks Latvijā "DŽUNGĻI"

Laužot stereotipus par to, ka piepūšamās atrakcijas ir pieejamas tikai bērniem un tikai gada siltajos mēnešos zem klajas debess, atrakciju parka "DŽUNGĻI" izveidotāji ir radījuši pirmo iekštelpu piepūšamo parku, kas ir paredzēts ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem, līdz ar to beidzot piepūšamās atrakcijas varēs izbaudīt ikviens, kurš vēlas iztrakoties un atcerēties bērnību, neatkarīgi no gadalaika un laikapstākļiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viss parks ir izveidots kā viena liela atrakcija, kurā jūs varēsiet šļūkt lejā no vulkāna, cīnīties kā gladiatori, pārvarēt šķēršļu joslu, sacensties staipeknī, laisties lejā no lielā Cunami 6 metrus augstā slīdkalniņa, iegremdēties 33 000 bumbiņu baseinā, lēkāt pa nelīdzeno grīdu, izmēģināt “slam dunk” spēku pie basketbola groziem, kā arī vienkārši izbaudīt lēkāšanas, šķēršļu pārvarēšanas un sacensību garu arī ģimenes, darba kolēģu vai draugu lokā. 

Bērnu ballīte vai korporatīvais pasākums, dzimšanas diena vai draugu tusiņš – atrakciju parks DŽUNGĻI ir kā radīts jebkuriem Jūsu svētkiem, jo DŽUNGĻOS pieejamās daudzveidīgās piepūšamās atrakcijas un video spēļu simulatori dos nepieciešamo adrenalīna devu jebkuram Jūsu dzīves notikumam.

{{ gallery }}

Atrakciju parka apmeklējums vienai personai maksā 5 EUR stundā no pirmdienas līdz ceturtdienai un 6 EUR stundā no piektdienas līdz svētdienai un svētku dienās, katra nākamā stunda maksā pusi no pirmās stundas cenas. Grupām no 8 personām tiek piemērota 20 % atlaide. Ir iespējas rīkot arī bērnu ballītes, kā arī korporatīvos pasākumus pieaugušajiem - 2 stundu rezervācija līdz 15 personām ar privātu istabu tikai Jūsu kompānijai maksā 80 EUR no pirmdienas līdz ceturtdienai un 120 EUR no piektdienas līdz svētdienai un svētku dienās.

Piepūšamo atrakciju parks "DŽUNGĻI" atrodas Rīgā, Mūkusalas ielā 72b, tieši pretī tirdzniecības centram Rīga Plaza, Arkolat ēkā

Reklāma
Reklāma

Vairāk informācijas:
www.dzungli.lv
facebook.com/pg/atrakcijuparksdzungli