Latvijas Pasts un Mammamuntetiem.lv aicina laikus nosūtīt īpaša dizaina apsveikuma pastkartes tētiem

Latvijas Pasts sadarbībā ar Latvijas vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv arī šogad jau tradicionāli aicina savlaicīgi sagatavoties Tēva dienai un nosūtīt īpaša dizaina apsveikuma pastkartes tētiem. Šogad apsveikumus vienos ideja par tētiem kā čempioniem – jokošanā, padomu došanā vai lutināšanā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izvēloties kādu no trim piedāvātajiem pastkaršu dizaina veidiem interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv un precīzi aizpildot norādītos adreses laukus, pastkartes tiks piegādātas adresātiem Latvijas teritorijā līdz Tēva dienai, ko Latvijā šogad atzīmēs 8.septembrī.

 

Pastkaršu nosūtīšanai izveidotajā interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv iespējams autorizēties no šodienas, 2019.gada 20.augusta, izmantojot kādu no saviem kontiem sociālajos tīklos Facebook vai Twitter. Lai pastkartes adresātus sasniegtu laikus, ir būtiski pareizi aizpildīt prasītos adreses laukus, tostarp norādot korektu pasta indeksu, jo pretējā gadījumā pastkarte pie saņēmēja var ceļot ilgāku laiku. Tāpēc indeksa precizēšanai pastkaršu sūtīšanas vietnē integrēts adreses pārbaudes rīks.

 

Aicinot arvien vairāk apzināties un izprast tētu lomu ģimenē un bērnu audzināšanā, Tēva dienas pastkaršu sūtīšanas akcijas Latvijas Pasts rīko jau kopš 2014.gada un kopš 2016.gada – sadarbībā ar Latvijas vecāku organizāciju Mammamuntetiem.lv. Apsveikuma pastkaršu dizainā katru gadu tiek izcelta kāda tētus raksturojoša pazīme – piemēram, 2018.gada pastkaršu ideja bija Katram tādu tēti kā man!, bet šogad iespējams izvēlēties kādu no apsveikuma pastkartēm par tēmu Mans tētis – čempions jokošanā, padomu sniegšanā vai lutināšanā.

 

Reklāma
Reklāma

2018.gadā akcijas ietvaros tēti visā Latvijā tika sveikti ar 17 000 pastkaršu.

 

Apvienojot pastkaršu sūtīšanas seno tradīciju ar mūsdienu digitālo tehnoloģiju iespējām, Latvijas Pasts kopš 2011.gada organizē pastkaršu sūtīšanas akcijas sociālajos tīklos. Populārākās no tām veltītas Mātes un Tēva dienai.

 

2019.gada Tēva dienas pastkaršu dizaini aplūkojami un apsveikumu nosūtīšana iespējama te