Pēdējā diena, lai piedalītos Lieldienu fotokonkursā un cīnītos par vienu no 7 LEGO DUPLO komplektiem!

Darbošanās Lieldienās ir radošas iedvesmas pilna, gluži kā spēlēšanās ar LEGO rotaļlietām. Tāpēc mammamuntetiem.lv sadarbībā ar LEGO DUPLO tieši pirms Lieldienām atklāj fotokonkursu “Tā mūsu ģimene gatavojas Lieldienām”!
Konkursā sumināsim 7 uzvarētājus! Katrs balvā saņems LEGO DUPLO komplektu, kas paredzēts bērniem vecumā no pusotra līdz pieciem gadiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursā sumināsim 7 uzvarētājus! Katrs balvā saņems LEGO DUPLO komplektu, kas paredzēts bērniem vecumā no pusotra līdz pieciem gadiem.

 

Olu krāsošana un ripināšana, mājas rotāšana, īpašu ēdienu gatavošana, Lieldienu zaķa apslēpto olu meklēšana, lielā olu kauja un šūpošanās – Lieldienas ir brīnišķīgi ģimenes svētki, kur fantāzijai un rotaļām atvērti ir kā lielie, tā mazie ģimenes locekļi. Aicinām mūsu pavasarīgajam konkursam iesūtīt foto, kuros redzams, kā Lieldienām gatavojas Tava ģimene.

 

Lai piedalītos konkursā:

1. Līdz šā gada 21. aprīlim iesūti konkursam savu bildi vai vairākas bildes, kurās redzams, kā Lieldienām gatavojas Tava ģimene. Tie drīkst būt arī foto no jūsu ģimenes albuma, kur iemūžināta pērno gadu Lieldienu gaidīšana un svinēšana.

2. Foto vari pievienot Galeriju sadaļā Lieldienas, sūtīt uz redakcija@mammam.lv vai sūtīt kā vēstuli mūsu lapā draugiem.lv/mammamuntetiem.lv. Visu konkursa dalībnieku bildes publicēsim portālā mammamuntetiem.lv.

 

 

Par BALVĀM

Konkursā sumināsim 7 uzvarētājus! Katrs balvā saņems LEGO DUPLO komplektu, kas paredzēts bērniem vecumā no pusotra līdz pieciem gadiem. 

 

Labas ziņas: Lieldienās bērni var spēlēties ar ēdienu! Lieldienas ir apvītas tradīcijām, kas lielākajai daļai latviešu  gan sirdīs, gan prātos ir saistītas ar ģimeni, ēdienu, saldumiem un jautrību. Ja nu Lieldienu zaķis atnestu dāvanu bērniem, kas to visu apvieno vienā? Jaunie DUPLO Radošais pikniks un DUPLO Radošais saldējums komplekti dara tieši to - ļauj bērniem izklaidēties, spēlēties un gatavot mīļākos ēdienus, izjūtot gandarījumu un lepnumu šīs garšīgās uzkodas pasniedzot visai ģimenei un ciemiņiem.

 

Lego duplo

Komplekti ir speciāli veidoti maziem bērniem no 1,5 līdz 5 gadiem, ņemot vērā attiecīgās vecuma grupas intereses, vajadzības un riskus. Realitātes atainošana ir svarīgs bērnu attīstības posms. Iesaistot iztēli, mazais var pagatavot saviem vecākiem vai kādiem iedomu draugiem maltīti vai inscenēt situācijas, ko katru dienu dara mamma un tētis, jo mēs visi zinām, ka bērniem patīk darīt pieaugošo lietas, un tieši to arī viņi var darīt ar jaunajiem DUPLO komplektiem, jo vieglos un intuitīvos veidos var izveidot krāsainus ēdienus, desertus, tostarp arī saldējumu. Īsts restorāns mājās!

Reklāma
Reklāma

 

Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.

 

LEGO® produkti ir vieni no tiem, kurus vecāki visbiežāk izvēlas saviem mazuļiem, jo tie ir droši un izglītojoši, viegli saprotami vecākiem un ērti lietojami bērniem. LEGO sērijas ir sadalītas pēc interesēm, vecuma grupām un sarežģītības. Pašiem mazākajiem piemērots ir LEGO DUPLO®, kuru var sākt lietot no pusotra gada vecuma. 

LEGO sērijas ir sadalītas pēc interesēm, vecuma grupām un sarežģītības. Pašiem mazākajiem piemērots ir LEGO DUPLO.

 

CreaKids bērnudārza vadītāja Daina Kājiņa saka: „LEGO DUPLO klucīši bērniem sniedz drošu un patīkamu pirmo spēlēšanās pieredzi, to vienlaikus apvienojot ar mācīšanos no paaudzes paaudzē. Caur sazināšanos bērni iemācās dalīties ar idejām, noteikt mērķus un sadalīt uzdevumus, kas stiprina viņu spēju sekmīgi strādāt grupās. Tāpat arī skatīšanās uz savu veikumu palīdz attīstīt pašpārliecinātību, kas ir ļoti svarīgi. Citreiz vēroju, kā bērni spēlējas kopā, vienlaikus apgūstot socializēšanās prasmes, veidojas jaunas draudzības, bērnišķīgi strīdi un situāciju risinājumi – nenovērtējama pieredze vēlākajām gaitām skolā.”

lego duplo

DUPLO klucīšu izmērs ir veidots daudz lielāks nekā parastais, lai bērniem būtu droši un ērti ar tiem spēlēties un, lai mazos iedrošinātu caur aizraujošu spēlēšanos lietot savas rokas un attīstīt sīko pirkstu motoriku, vienlaikus apgūstot jaunas zināšanas. Nav noslēpums, ka jo īpaši vecumā no diviem līdz trīs gadiem bērna attīstība, uzkrātais zināšanu apjoms un dzīves pieredze ir vitāli svarīgi un noder visu turpmāko dzīvi. Rotaļu laikā DUPLO klucīši palīdz stimulēt tādas nozīmīgas prasmes kā komunikācija, problēmu risināšana, koncentrēšanās, radošuma un iztēles attīstība. No mazām dienām aizraujoši un kvalitatīvi pavadot laiku kopā ar LEGO, vienlaikus tiek apgūti zvēru nosaukumi, cipari, krāsas, formas. Katra „būvēšana” ir piedzīvojums mazajiem pirkstiņiem.

 

 

Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.

 

 

Skaties video par Lego rotaļlietām!

http://www.youtube.com/watch?v=WYYXJb4uVJc&feature=youtu.be