Skaties, ko tev sola Zilā vai Koka Zirga gads. Horoskopi 2014. gadam

Uzzini, kāds tavai horoskopa zīmei būs jaunais - Zirga gads! Elizabete Sterniņa, kura ir ne tikai kāršu lasītāja, bet arī studējusi astroloģiju, piedāvā 2014. gada optimisma pilnās zodiaka prognozes, raksta www.kasjauns.lv.
2014. ir Zilā vai Koka Zirga gads!

FOTO: Anita Austvika, http://www.rareflowerphotography.com/

2014. ir Zilā vai Koka Zirga gads!

 

AUNS

(21.03.–20.04.)

Simbols: dzīvnieks ar diviem kliņģerragiem, katrs no tiem simbolizē Visuma spēku. 

 

Auni ir dinamiski cilvēki, tāpēc 2014. gadā tiem pavērsies lieliskas iespējas būt līdera pozīcijā, dominēt pār citiem, lai gada beigās plūktu sava darba laurus. Auni 2014. gadā tieksies pašapliecināties, šis gads solās Aunam būt sīvas sacensības gads. Jaunajā gadā Auni būs izteikti aktīvi un lustīgi, Zilā vai Koka gads ir labākais gads, lai piepildītu senas apņemšanās un sāktu jaunas aktivitātes, realizējot radošās ambīcijas, un nav svarīgi sportā – vai biznesā. Auniem 2014. gada moto: panākumi un gandarījums! Arī privātā dzīve nebūs garlaicīga – kaislīgas attiecības, asas izjūtas, greizsirdība un ne tikai tas vien virmos Aunu jūtu pasaulē. Mīlestībā šis gads nebūs viegls, toties īpašs, der atcerēties: kas mīlējas, tas ķīvējas. Nebūtu labi, ka attiecību skaidrošana novērstu uzmanību no aktuālajiem darba uzdevumiem. Galvenais – pašizaugsme. Finanšu jomā pavērsies jauni horizonti, kas ļaus paplašināt ierasto darbības jomu, tomēr līdz ar peļņu radīsies lielāki tēriņi. 2014. gadā Auniem būs aktuāli ceļojumi, komandējumi un atpūta. Veselība Auniem, kā ierasts, nav pirmajā vietā, te gan var mierinoši uzmundrināt – ja veiksies karjerā, arī veselība būs stipra. Zināma spriedze gan var atsaukties uz imūnsistēmu, bet kā gan Auni bez spriedzes, tālab ir cerība, ka Auns būs tik prātīgs, ka ik pa brīdim investēs savā spēka mašīnā vajadzīgos resursus. 

Kopumā šis gads solās būt pārliecinoši labs, un vēja virzienu noteiks paši Auni! 

 

VĒRSIS

(21.04.–20.05.)

Simbols: vērsis ar diviem ragiem un sarkanu riņķi nāsīs. Sarkanais riņķis simbolizē ugunīgumu, ragi norāda uz neatlaidību. 

 

Vēršu ietiepība un spīts 2014. gadā kā vēl nekad tiks likti lietā, un labi vien ir, jo nākamais gads solās būt bagātības un ražas gads. Vērši izrausies no pelēkās rutīnas un veltīs vairāk laiku sev un ģimenei – šis ir sapņu piepildīšanās un mērķu sasniegšanas gads. Konservatīvismam jaunajā gadā nav vietas, ieteicams veidot jaunus kontaktus, būt radošiem un oriģināliem, bet, lai izdotos iecerētais, jau šā gada beigās Vēršiem jāmet pie malas taupība un jākļūst par eņģeļiem, tad viss 2014. gads solās būt ar pārticības svētību. Biznesā un darbā gaida uzplaukums, Vērši, kas nav skeptiķi, vinnēs līdz ar eiro ienākšanu Latvijā. Vēršu moto 2014. gadā: bagātība un pārticība par spīti visam! Privātajā dzīvē ieteikums nekalt plānus, bet rīkoties atbilstoši jūtām un garastāvoklim, būt atraktīvam un atvērtam, tomēr neuzķerties uz provokācijām. Vērsim 2014. gadā patiks saviesīga dzīve, viņu interesēs politika, kas lieti noderēs, piesaistot fortūnu. 

Vērsim šis ir naudas gads, tāpēc strādājiet, strādājiet, strādājiet – tas ne tikai pildīs naudas podu, bet pasargās arī no vientulības, kas šogad var par sevi atgādināt. 

Veselībai rūpīgi jāseko līdzi, izanalizējot vājās vietas, citādi var nākties par savu paviršību samaksāt ar savu ādu. 

Vēršiem iesācējiem – tiem, kas tikai sāk apzināt savus profesionālos ganību laukus, šogad tiks dota iespēja visu sākt kā no baltas lapas, lai rakstītu uz tās savu veiksmes stāstu. 

Šis noteikti ir gads, kurā Vērsis būs spējīgs uz daudz ko! 

 

DVĪŅI

(21.05.–21.06.)

Simbols – vīrietis un sieviete sēž ar mugurām viens pret otru vai sadevušies rokās, vai – divas sievietes laivā. 

 

Dvīņi, kā ierasts, ir ar divām sejām, tāpēc apkārtējo cilvēku viedokļi par viņiem ir atšķirīgi, skaidrs ir viens: nav labāku aktieru par Dvīņiem! Un 2014. gadā Dvīņi to varēs spilgti nodemonstrēt, jo arī Dvīņiem Zilā vai Koka Zirga gads ir lielās izdevības gads. Tātad – jāmet pie malas slinkums un jāsāk aktīvi darboties, liekot lietā savus viskrāšņākos talantus: labās saskarsmes un empātijas spējas, apķērību un intelektuālo ziņkārību. Jaunais gads to burtiski pieprasīs, jo solās būt krāšņi daudzveidīgs: būs gan prieki privātajā dzīvē, gan jaunas iespējas 

profesionālajā darbībā, Zirgs Dvīņus visa gadu neatlaidīgi skubinās virzīties uz priekšu – arvien tālāk, augstāk, skaistāk. 

Darbā gan var rasties šķēršļi, partneri var likt sprunguļus riteņos, tomēr tas būs izaicinājums Dvīņiem pierādīt savu profesionalitāti. Dvīņu pašu iniciatīva jaunajā gadā kalpos kā labklājības atslēga, ko pauž arī šā gada moto: 2014. gads ir paredzēts varoņdarbiem! 

Privātajā dzīvē vissvarīgākais, kas būtu jāliek aiz auss, – jāspēj uzdrīkstēties spert pirmo soli, turklāt ne vārdos, bet gan darbos. Ģimenē Dvīņi var rēķināties ar atbalstu, bet gada pirmajā ceturksnī Dvīņi var gaidīt patīkamus mīlas pārsteigumus, 

iespējama senu attiecību atdzimšana. Arī pret veselību Dvīņiem vēlams izturēties ar jaunu pieeju: pievērsties holistiskai medicīnai, kas apgalvo, ka prāts, ķermenis un dvēsele ir viens veselums. 

 

VĒZIS

(22.06.–22.07.)

Simbols – sarkans rāpulis, ar ekstremitātēm kā knaģiem, kas simbolizē vēžu pieķeršanos cilvēkiem un lietām. 

 

Vēži ir maiguma, rūpju un valdzinājuma prototips, un šogad Vēži varēs to izpaust no vislabākās puses. Vēžiem 2014. gads solās būt mīlestības gads, visinteresantākie notikumi paredzami ap ģimenes pavārdu. Vēžus sagaida mīlestība no pirmā acu uzmetiena un sen iekārotā un izraudzītā mīlas objekta piesaistīšana. 2014. gads Vēžiem tiek pasludināts par attiecību gadu! Tiem Vēžiem, kas ir norūpējušies par darba un finanšu jautājumiem, nav jānolaiž rokas – tie, kas čakli strādās, iegūs atzinību. Lai sajustos vēl pārliecinošāk, padoms vairāk ieklausīties savā intuīcijā. Esiet piesardzīgi ar finanšu avantūrām un kredītiem. 

Gads būs piesātināts ar interesantiem kontaktiem, jauniem piedāvājumiem, kā arī ceļojumiem. Visiem Vēžiem ieteicams uzņemt spēkus no ūdens un par palīgu svarīgu lēmumu pieņemšanā piesaistīt mēness ciklus. Zilā vai Koka Zirga gads ir īstais laiks, lai atbrīvotos no kaitīgiem ieradumiem. 

Šā gada moto: rūgts! Ieteikums – stāstīt par notikumiem tikai tad, kad tie ir notikuši, jāmācās pievaldīt pļāpīgumu un glabāt noslēpumus. Dzīvei vairāk jāpieiet praktiski, nevis emocionāli. 

2014. gads Vēžiem solās būt arī svarīgu dilemmu gads, viss būs atkarīgs no tā, cik acīgi un klusējoši gudri viņi būs. Veselība Vēžiem solās būt labāka nekā citus gadus, vienīgi ļaujieties sevi mīlēt. Vēža labas veselības ķīla – līdzsvarotas emocijas. 

 

LAUVA

(23.07.–23.08.)

Simbols – karaliskā lauva, kas simbolizē grāciju.

 

Lauvas šogad varēs īpaši uzgavilēt, jo jaunais gads ir viņu gads, beidzot Lauvu darbs tiks pienācīgi novērtēts, un viņi varēs saņemt īstus glaimus savai dvēselei. Lauvas, būdami ambiciozi, temperamentīgi un atbildīgi, viegli panāks vēlamo. Lauvām Zirga gadā paredzams karjeras kāpums. 2014. gadā Lauvas sagaida slava un publicitāte, Lauvu grožos tiks ielikta vara, tālāk viss būs atkarīgs, cik prasmīgi Lauvas ar to rīkosies. Esot uzmanības centrā, Lauvām ieteicams nerīkoties pārāk valdonīgi ar saviem ģimenes locekļiem – tas var kļūt par nopietna strīda iemeslu. Tāpat vēlams iepriecināt citus ar savu dāsnumu un optimismu, kas dos spēkus arī pašam Lauvam. Lauvas 2014. gadā bēgs no rutīnas tālā un eksotiskā ceļojumā, ik pa brīdim būs tendence šķiesties ar naudu, tomēr – saglabājot kontroli pār finansiālo situāciju. Lauvām galvenais jaunajā gadā nesteigties, atpūsties un sakārtot domas. Attiecībās var rasties saspringtas situācijas naudas dēļ, tāpēc padoms – būt karaliski rāmiem, jo lielākā daļa nesaskaņu atrisināsies pašas no sevis. Prasme saprātīgi balansēt starp darbu un attiecībām ir Lauvu labklājības atslēga. 

Veselība Lauvām Zirga gadā liks par sevi manīt, tāpēc jebkura sevis atjaunošana un organisma stiprināšana kļūs par labas pašsajūtas garantu. Lauvām šā gada moto: iekšējais balanss un dzīves patiesās vērtības! 


JAUNAVA

(24.08.–23.09.)

Simbols – jauna sieviete. 

 

Reklāma
Reklāma

Jaunavas ir vislielākie darba rūķi un vislabākie filozofi par dzīvi un tās jēgu, un nākamgad Jaunavām ir visas iespējas likt lietā šos nenovērtējamos talantus. 2014. gadā apstākļi strauji mainīsies kā braucienā pa amerikāņu kalniņiem, tālab nākamais gads paredzēts Jaunavu izglītošanai un sevis attīstībai. Visnopietnākās pārmaiņas Jaunavām gaidāmas mīlas frontē – atdzims senas jūtas, bet jaunā perspektīvā. Esiet atraktīvi un radoši, nākamais gads ir domāts tieši jums – pilnveide, jaunas lietišķas attiecības, jaunas idejas un projekti darbā – to visu sola 2014. gads. 

Jaunavām būs sevi jāmīl vairāk nekā jebkad agrāk. Gada sākumā paredzama ciešāka satuvināšanās ar kolēģiem, draugiem un ģimeni – visi ķīviņi tiks atstāti vecajā gadā, 2014. gads sāksies ar pavisam citu vērienu. Ieteikums veselībai nākamgad veltīt vairāk uzmanības. Kārtīga deva humora, ceļojumi, lai gūtu jaunus iespaidus un iedvesmu darbam, tas viss nākamgad jo īpaši noderēs. 

Padoms – sakārtot savu finansiālo situāciju un atdot parādus, jo gada otrajā ceturksnī gaidāmi lielāki pirkumi. 

Jaunavu 2014. gada moto: mīlestība un apskaidrība! 

Vēl kāds zelta padoms – biežāk apmeklēt publiskus pasākumus, nodoties jauniem izaicinājumiem un eksperimentēt ar visu jauno! 

 

SVARI

(24.09.– 23.10.) 

Simbols – svari. Tirgotāja svari jeb taisnības svari kā Taro kārtīs: Temīda. 

 

Svari ir perfekcionisti, un šogad to visvairāk novērtēs tieši darba devēji un Svaru biznesa partneri. Ieguldītās pūles beidzot atmaksāsies ar apskaužamu uzviju. Visvairāk uzmanības jaunajā gadā jāpievērš savai vizītkartei, savam publiskajam tēlam, tālab droši apmeklējiet saviesīgus pasākumus, veidojiet jaunus kontaktus, kā arī uzlabojiet attiecības ar esošajiem sabiedrotajiem. Tēlam Zilā vai Koka Zirga gadā būs sevišķa nozīme! Svarus nākamajā gadā gaida ļoti nozīmīgi ceļojumi, kas strauji mainīs notikumus vai atrisinās senu problēmu. Svariem 2014. gads būs arī ir izšķirošais biznesā, esiet modri – šis nav gads, lai atslābtu un gulētu uz lauriem. 

Privātā dzīve Svariem būs kā liels izaicinājums: ķīviņi, domstarpības, prasības tiks mestas Svaru lauciņā, tāpēc, pirms liekat faktus uz taisnības svariem, rūpīgi ieklausieties savā sirdsbalsī – šogad intuīcija strādās kā labi noregulēts un precīzs pulkstenis. Izmantojiet to! Būs daudz situāciju, kurās Svari varēs izpausties un sevi parādīt no labākās puses, tāpēc Svaru veiklība un attapība nākamgad var palīdzēt sasniegt vienlaikus vairākus mērķus. Arī veselība 2014. gadā Svariem turēsies godam – enerģija plūdīs straumēm, ja vien tiks ievērots galvenais noteikums: organizēta atpūta. 

2014. gada moto: asprātība un atjautība palīdz pārvarēt pat visneveiklākās situācijas! 

 

SKORPIONS

(24.10.–22.11.)

Simbols – rāpulis, kas dzīvo tuksnesī un ir slavens ar savu indīgo asti. Dažkārt kaut kādu iemeslu dēļ viņi iekož paši sev un iet bojā. Tāpat ir ar cilvēkiem Skorpioniem: viņu dzīves augstie uzstādījumi viņus pašus var iznīcināt. 

 

Skorpioniem 2014. gads būs triumfa gads: beidzot Skorpions ir sapratis, ko vēlas, un nākamais gads tikts veltīts, lai jaunos mērķus sasniegtu. Galvenais – saglabāt priecīgu omu un dzīvessparu. 2014. gads ir piemērots laiks sevis izzināšanai un garīgām nodarbēm: ezoterikas apgūšanai un astrologa padomu ievērošanai. Skorpionu 2014. gada moto: dažreiz piekāpties ir svarīgāk nekā cīnīties! Jaunajā gadā Skorpioniem sakārtosies mīlas attiecības, viņi labāk izpratīs savu dzīvesbiedru, un kopīgs ceļojums vēl vairāk nostiprinās pāru savienību. Iespējami negaidīti pārbaudījumi darbā. Finansiālā situācija 2014. gadā solās būt stabila un pārredzama. Ieteikums – koncentrēties uz izvirzīto mērķi, jo nākamais gads ir vislabākais, lai to īstenotu. Padoms – necensties visiem izpatikt, tas atņem enerģiju. Kopumā 2014. gadā Skorpions būs enerģisks un šarmants, lai gan radīsies situācijas, kad darba dēļ būs jāupurē personīgās intereses. Veselībā Skorpioniem bez pārsteigumiem, vienīgi jādara zināmais – nepārpūlēties, it visā rodot balansu. 

 

STRĒLNIEKS

(23.11.–21.12.) 

Simbols – kentaurs. 

 

Strēlnieki ir labsirdības un sirsnības radītāji uz šīs zemes, tāpēc nākamgad Strēlniekiem būs īpaša misija. Zirga gads solās būt pārliecinoši veiksmīgs, Strēlnieki atradīsies zem Dieva zīmes, kas nozīmē, ka veiksme būs jūsu pavadone. Bet – esiet gatavi sūri strādāt! Galvenais – nezaudēt dzīves stimulu! Strēlnieki izgaismo citos vislabākās īpašības, tāpēc nākamgad topa notikumos: jauni kontakti darbā, karjeras augšupeja, statusa maiņa, popularitāte un ievērība. Taču ar ieteikumu: izmantojiet jebkuru iespēju savu sasniegumu demonstrēšanai, atstājot iespaidu pat uz konkurentiem. Attiecībās un izklaidē vēlams dot priekšroku vecajām un pārbaudītajām vērtībām, kā māca paruna: velns, kuru es zinu, ir labāks par velnu, kuru es nezinu. Mīlestībā zvaigznes sola – Amora aktivitāte gaidāma gada otrajā pusē, kad draudzīgas attiecības var pārvērsties mīlestībā. 

Strēlnieka 2014. gada moto: dzīvojam tikai vienreiz! Tāpēc veselībai un atpūtai neko nežēlojiet – tas ir tā vērts! 

 

MEŽĀZIS

(22.12.–20.01.) 

Simbols – krokodils ar brieža galvu. 


Mežāži 2014. gadā būs uzmanības centrā, pat klusākie un noslēgtākie Mežāži šogad parādīs savu īsto dabu. Un tas vainagosies ar panākumiem – lielākā daļa cerību īstenosies, un labās idejas materializēsies. Mežāžiem šis solās būt garīgās pasaules pilnveidošanās gads: svētceļojumi, svētvietu apmeklējumi, garīgo skolotāju semināri un izglītojošās prakses kļūs par Mežāža ikdienu. Pāri galvai kā spirdzinošs lietus gāzīsies vilinoši piedāvājumi, tāpēc droši ķerieties pie darba. 2014. gads būs finansiāli stabils. Esiet radoši un atvērti jaunajam, Mežāža nākamā gada moto: būt īstajā vietā un īstajā laikā! Personīgās attiecībās svarīgi būs nevis vārdi, bet gan rīcība. Privātajā dzīvē 2014. gadā Mežāžus gaida vētrainas attiecības un tikpat vētrainas šķiršanās. Padomu: neierobežojiet sevi ar aizliegumiem, vairāk veltiet laika sevis lutināšanai un gara atveldzei, tad arī veselība pateiks paldies. Ieteicams organizēt savu ikdienu saskaņā ar dabas ritmiem, un, ja tam klāt nāks ikrīta iedvesmas vārdi: tec, laimīte, tu pa priekšu, es tavās pēdiņās!, nākamā gada dzīves vieglums ļaus daudz ko paveikt un sasniegt. 

 

ŪDENSVĪRS

(21.01.–18.02.)

Simbols – cilvēks, kas nes tukšu ūdens krūku. Visu izlējis. Tas nozīmē, ka visa karma ir atstrādāta. Pilns trauks ar ūdeni simbolizē labklājību. Cilvēks, kas lej ārā ūdeni, – dzīvē gaidāmi koši bagātīgi notikumi. 

 

Ūdensvīru pievilcība un pārliecība par sevi arvien vairosies, tāpēc pārējie varēs tikai sasparoties, lai tiktu Ūdensvīriem līdzi. Jaunas idejas burtiski pārplūdinās Ūdensvīru prātu, pieprasījums pēc viņiem kļūs aizvien iespaidīgāks un glaimojošāks. Darbā ieteicams paplašināt biznesu vai mēģināt strauji un drosmīgi virzīties pa karjeras kāpnēm. 2014. gadā sākas Ūdensvīra veiksmes periods, tā ka galvenais – to cienīgi noturēt! Ūdensvīri ir uzticami, atbildīgi un pedantiski, tomēr spontāna rīcība dažkārt var kļūt par vislabākā dzīvesstāsta sākumu. Mirkļa aizraušanās var pārtapt skaistā romānā, pats niecīgākais notikums var izrādīties liels dzīves uzrāviens. Tāpēc padoms – būt draudzīgiem un radošiem, nost ar snobismu! Te Mežāži, kam galvā svilpos romantikas vēji, nākamgad var iestūrēt laulības ostā. Ūdensvīra moto 2014. gadam: katrs pats savas laimes kalējs! Dvēseles līdzsvaru nodrošinās ceļojumi un mērenas fiziskās aktivitātes. Ieteicams palaikam sarīkot brīvlaiku savam prātam un brīvdienas miesai: tad arī veselība turēsies braši, un nauda paliks makā, nevis aizplūdīs, glābjot neapdomīgu slīcēju. 

 

 

ZIVIS

(19.02.–20.03.) 

Simbols – divas zivis, kas peld katra savā dimensijā. 


Zivīm ir raksturīgs izsmalcināts raksturs, pieklājība un maigums, un 2014. gadā Zivis varēs ar šīm dotībām izpausties kā vēl nekad iepriekš. Zilā vai Koka Zirga gads ir paredzēts īstiem varoņdarbiem, un Zivīm jābūt gatavām ņemt to, kas tām pienākas. Darbā nākamais gads solās atnest labu peļņu, skaidrs prāts saliks visu pa savām vietām, tālab pienācis laiks Zivīm uzasināt loģisko un intuitīvo domāšanu. Arī mīlestībā Zivis jutīsies kā pazīstamos ūdeņos – Zivis nākamgad būs pat populāras un ļoti pieprasītas. Tiem, kam kādu brīdi šķitīs, ka attiecības top apdraudētas, nepavisam nav jāliekas uz grunti, gluži pretēji – drosmīgi jārīkojas, jo nākamais gads ir vislabākais laiks, lai novērstu ieilgušas sirdssāpes un ieviestu skaidrību attiecībās. Enerģiskais potenciāls brīžiem var būt ne tik augsts, kā gribētos, tāpēc labas formas uzturēšanas programma: pastaigas svaigā gaisā, dienas režīma ievērošana un, protams, ūdens peldes. 2014. gads Zivīm būs kā pārsteigumu pilna dāvana, tāpēc Zivju moto: laiks – tā ir greznība, kas nākamgad visā pilnībā ir jāizmanto! Rīkojieties! Pašpārliecinātības netrūks, ko arī izmantojiet, lai ieņemtu līdera pozīciju un sāktu piepildīt savus lielākos sapņus! 

 

IZLASI ARĪ: Kāds būs Zirga gads? Lielais horoskops

 

 

Avots:  www.kasjauns.lv