Ziemas našķis: žāvēti āboli

 13. oktobris 2017 17:05 Recepte  skatījumi: 10269

Pēdējais brīdis žāvēt ābolus!



Foto: Shutterstock.com


 

Ābolus sagriežu 1/2 cm biezās šķēlītēs un ielieku citronskābes ūdenī (balināšanai). Pēc tam ābolus lieku uz sietiem vai pergamenta papīra apklātām platēm un kaltēju mērenā siltumā, ābolus izsildu cauri — tiem jābūt valganiem. Uzglabāju sausā vietā papīra tūtās, lietoju saldā ēdiena gatavošanai.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata, R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Āboli


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk