12. maijā krāšņākā un pozitīvākā velo parāde Rīgā!

Pagājušā gada augustā aizsāktā tradīcija – velo ziedu parāde, turpinās arī šogad. Tā kā riteņbraucēju skaits Rīgā strauji palielinās, vēlamies pievērst sabiedrības un Rīgas atbildīgo amatpersonu uzmanību velosipēdistu klātesamībai pilsētas satiksmē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tāpēc tiksimies 12.maijā pie Brīvības pieminekļa, lai 13:00 dotos krāšņā ziedu braucienā cauri Rīgas vēsturiskajam centram līdz Valkas ielai 7 iepretim Viesturdārzam, kur svinēsim velo sezonas atklāšanu. Piedalīties aicināts ikviens velobraucējs, rotājot savu divriteni ar pavasara ziediem.

Velo ziedu parādes maršruts: Brīvības piemineklis – Kaļķu iela – Šķūņu iela – Pils iela – Poļu gāte –11 Novembra krastmala – Eksporta iela – Hanzas iela – Valkas iela 7 (velosipēdu veikala Dutch Bike teritorija).

Velo ziedu parādes svētku viesus ar akustisko koncertu priecēs Kārlis Kazāks un Anete, par svētku atmosfēru rūpēsies Dj  Elvi Soulsystems. Būs iespēja baudīt gardus un veselīgus ēdienus no Ecocatering.lv un iDille. Pašus mazākos svētku dalībniekus gaidīs bērnu rotaļu stūrītis ar rotaļlietām no XS Rotaļlietas. Kā arī tiks noskaidrots "krāšņākais divritenis" titula ieguvēju.
 
PROGRAMMA:
10:00 divriteņu rotāšanas meistardarbnīca, brokastis – divriteņu veikals Dutch Bike, Valkas ielā 7
12:00 parādes dalībnieku tikšanās pie Brīvības pieminekļa
13:00 Velo Ziedu Parādes divriteņu brauciens
14:00 parādes dalībnieku atgriešanās un pulcēšanās atpakaļ pasākuma norises vietā, divriteņu veikala Dutch Bike teritorijā, Valkas ielā 7
15:00 ANETE KOZLOVSKA – akustiskais koncerts
16:00 "Krāšņākais velosipēds" – apbalvošanas ceremonija
16:30 pikniks, mūzika, bērnu laukuma darbība
17:00 KĀRLIS KAZĀKS – akustiskais koncerts
18:00 pasākuma turpinājums kopā ar DJ ELVI SOULSYSTEM

Reklāma
Reklāma