Dabas līdzekļi sāpīgu menstruāciju atvieglošanai

Šīs nu ir sāpes, kuras nav jāpacieš. Vislabākais un veselīgākais veids, kā sev palīdzēt, protams, ir dabas līdzekļi. Piedāvājam vairākas receptes, no kurām izvēlēties sev piemērotāko!

Zemeņu lapu tēja palīdzēs stipru mēnešreižu gadījumā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zemeņu lapu tēja palīdzēs stipru mēnešreižu gadījumā.

 

Sāpīgas menstruācijas
1 ēdamkarote kaltētu aveņu lapu apliet ar 1 krūzīti verdoša ūdens. Uzlieciet vāku un ļaujiet 15 minūtes ievilkties. Izkāsiet un saldiniet, ja ir vēlme. Dzeriet siltu vairākas reizes dienā.

Ganu plikstiņš stipru menstruāciju atvieglošanai
1 ēdamkarote sasmalcinātu ganu plikstiņu aplejiet ar 2 krūzītēm verdoša ūdens un ļaujiet 30 minūtes ievilkties. Izkāsiet, 1 ēdamkaroti uzlējuma pievienojiet pus krūzītei ūdens un dzeriet vairākas reizes dienā. Mazina sāpes un asiņošanu.

Zemeņu lapas stipru menstruāciju atvieglošanai
Zemeņu lapas tradicionāli tika lietotas aborta novēršanai un asiņošanas gadījumā. Nelielu sauju svaigu zemeņu lapu aplejiet ar 2 krūzītēm verdoša ūdens un ļaujiet 15 minūtes ievilkties. Izkāsiet un saldiniet, ja ir vēlme. Ja ir stipras mēnešreizes, dzeriet vairākas reizes dienā. Tēja apgādā organismu ar dzelzi un ārstē anēmiju.

Menstruācijas sāpju mazināšana ar irbeni
Samaisiet pa 2 ēdamkarotēm parasto irbeņu un stumbrlapju. Pievienojiet 1 tējkaroti kanēļa un 4 krūzītes silta vīna. Ļaujiet vairākas dienas ievilkties. Izkāsiet; lai mazinātu sāpes, lietojiet pa 1 ēdamkarotei vairākas reizes dienā. Parastā irbene ir krūms. Augu var iegādāties aptiekā.

Menstruācijas sāpju mazināšana ar aveņu sulu
Lai mazinātu menstruāciju spazmas un sāpes, to laikā ik dienas dzeriet vairākas glāzes aveņu sulas.

Avots: Džūdas Todas grāmata Dabiskie ārstnieciskie līdzekļi; apgāds Jumava, 2009

 

Reklāma
Reklāma