Eiropas kultūras galvaspilsētā “Tartu 2024” gaidāms Sting grandiozais koncerts

Leģendārais 17 “Grammy” balvu ieguvušais mākslinieks Sting nākamvasar, 10. jūnijā, ar īpašu koncertu "My Songs" uzstāsies Tartu Dziesmu svētku estrādē. Šis ir mākslinieka pasaules koncertturnejas turpinājums, kas aizrāvis skatītājus visā pasaulē. Koncerts ir daļa no Eiropas kultūras galvaspilsētas “Tartu 2024” programmas.
Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā pieejamas no 10. novembra plkst. 10.00.

FOTO: Publicitātes foto

Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā pieejamas no 10. novembra plkst. 10.00.

Sting koncerts "My Songs" ir bagātīga un dinamiska lielāko hitu demonstrācija, kas aptver viņa spožo karjeru gan kā grupas “The Police” dalībniekam, gan kā solo māksliniekam. 

Pēc pārliecinoši veiksmīgās sešu vakaru koncertu sērijas prestižajā Londonas Palladium, “The Times” koncertprogrammu novērtēja kā "meistarklasi", kritiķiem atzīmējot, ka "Sting joprojām ir nenoliedzami prasmīgs izpildītājs ar apzeltītu katalogu". 

 

Koncertā dzirdami mākslinieka mūžīgie hiti kā "Fields of Gold", "Roxanne", "Every Breath You Take", "Message in a Bottle" un neskaitāmas citas ikoniskas dziesmas. 

 

“The Telegraph” to raksturoja kā "retu kārumu" un “The Guardian” novērtēja kā "gandrīz nepārspējamu" par Sting "cildeno pop-alķīmiju". Šīs koncertturnejas laikā māksliniekam pievienosies roka ansamblis.

Reklāma
Reklāma

 

Sting uzstāsies ar savu īpašo “My Songs” koncertu Tartu Dziesmu svētku estrādē 2024. gada 10. jūnijā. Tikai FBI un Positivus koncerta kluba biedri biļetes varēs iegādāties ātrāk, jau 8. novembrī plkst. 10.00, izmantojot iepriekšpārdošanas kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem. 

 

Vairāk informācijas par koncerttūri, biļetēm un fanu klubu: www.Sting.com.

Saistītie raksti