Liepājā notiekošais “Summer Sound” festivāls saņem divas Izcilības balvas

Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvas ceremonijā aizgājušās vasaras lielākais festivāls “Summer Sound” tika apbalvots ar divām balvām – Izcilākais notikums Kurzemē un arī Izcilākais 2022. gada festivāls.
“Summer Sound 2023” notiks šī gada 4. un 5. augustā skaistākajā Baltijas pludmalē, Liepājā.
(Foto: Lauris Vīksne)

FOTO: Publicitātes foto

“Summer Sound 2023” notiks šī gada 4. un 5. augustā skaistākajā Baltijas pludmalē, Liepājā. (Foto: Lauris Vīksne)

Festivāla organizatori ir pateicīgi par industrijas dalībnieku izteikto novērtējumu, kas nebūtu iespējams bez pašu Kurzemnieku, it īpaši Liepājas iedzīvotāju, pilsētas vadības un uzņēmēju līdzdalības. “Desmit gadu laikā ar kopējiem spēkiem esam radījuši svētkus, kurus atzinīgi novērtē gan apmeklētāji, gan profesionāļi, industrijas dalībnieki. Tas dod papildus motivāciju strādāt ar vēl lielāku jaudu. 

 

Jau drīz atkal tiksimies lielākajā un nu arī izcilākajā vasaras piedzīvojumā Liepājā,” ar gandarījumu saka festivāla organizators Uldis Pabērzis.


Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvas tiek pasniegtas trešo gadu pēc kārtas ar mērķi izcelt pasākumu jomas profesionāļi izcilo darbu, izcilākos pasākumus un notikumus. Pasākumu izcilības balvā uzvarētājus nosaka nozares profesionāļi balsojumā, kas pieejams vairāk nekā 2000 pasākumu nozarē strādājošo.

Reklāma
Reklāma

 Foto: Ritvars Stankevičs

 

Par festivālu

Festivāls “Summer Sound”, kas 2022. gadā norisinājās jau 10. reizi, kļuvis par lielāko festivālu Latvijā un vienu no nozīmīgākajiem vasaras brīvdabas notikumiem Baltijā. Piedāvājot bagātīgu mūzikas un izklaižu programmu, tas aizvadītajā gadā pulcēja vairāk kā 40 tūkstošus apmeklētāju. “Summer Sound 2023” notiks šī gada 4. un 5. augustā skaistākajā Baltijas pludmalē, Liepājā.

Saistītie raksti