Vēlēšanu naktī – politisks stand-up Andra Keiša un Jāņa Skuteļa izpildījumā

Vēlēšanu naktī, 1. oktobrī, plkst. 20.30 kinoteātrī “Splendid Palace” norisināsies īpašs režisora Matīsa Kažas satīriskās komēdijas “Ūdens garša” seanss, pēc kura sekos filmas lomu atveidotāju, Jaunā Rīgas Teātra aktieru Jāņa Skuteļa un Andra Keiša politiskais stand-up.  
Talantīgie aktieri skatītājiem piedāvās komiskas interpretācijas par aktuāliem politiskiem procesiem un personībām valstī.

FOTO: Publicitātes foto

Talantīgie aktieri skatītājiem piedāvās komiskas interpretācijas par aktuāliem politiskiem procesiem un personībām valstī.

Filmas “Ūdens garša” vēlēšanu nakts īpašo seansu pavadīs politiskais stand-up, kurā aktieri Jānis Skutelis un Andris Keišs uzstāsies ar humoristisku, vēlēšanu naktij veltītu joku un parodiju programmu. Talantīgie aktieri skatītājiem piedāvās komiskas interpretācijas par aktuāliem politiskiem procesiem un personībām valstī. 

 

Tā būs iespēja jautrā un izklaidējošā atmosfērā ievadīt nakti, kurā sagaidīsim Saeimas vēlēšanu rezultātus. 

 

Biļetes uz pasākumu ļoti ierobežotā skaitā pieejamas šeit
 
Jānis Skutelis, kas filmā “Ūdens garša” atveido mediju stratēģa Igora lomu, stāsta: “Vai ūdeni ir iespējams strukturizēt vai nē, tas vēl joprojām ir strīdīgs jautājums. Šķiet, ka tas ir atkarīgs no izvēlētās pierādīšanas metodes un tā, ko ir vajadzība pierādīt. Bet politiku gan var. Priekšdarbi jāsāk laicīgi, rezultāti jāskatās vēlēšanu naktī.”

 

Reklāma
Reklāma

 

Matīsa Kažas satīra “Ūdens garša” stāsta par Katrīnu (Iveta Pole) – žurnālisti, kas pēta noslēpumainu organizāciju, kuru vada plašu popularitāti ieguvušais Meistars (Vilis Daudziņš). Kad Katrīna uzzina par shēmām, kas stāv aiz Meistara biedrības – "Ūdens mājas", viņa nolemj to izmeklēt un sabiedrību informēt par patiesībā notiekošo, kas slēpjas aiz miljonu eiro vērtā Meistara projekta, kur cilvēki sevi attīra ar īpaši strukturēta ūdens spēku. Taču Katrīna uzzina, ka organizācijā aktīvi ir iesaistījusies arī viņas meita, kura ir pārliecināta par ūdens spēku.

Saistītie raksti