Pasākumi bērniem 3. – 9. aprīlī Rīgā

Lai arī pavasaris mūs beidzot ir sācis lutināt ar labiem laikapstākļiem, kad brīvo laiku labprāt pavadām brīvā dabā, šajā nedēļā notiek vismaz 5 interesanti un izglītojoši pasākumi, kurus apmeklēt kopā ar bērniem.

Leļļu luga Ansītis un Grietiņa  ar pašdarinātām lellēm.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Leļļu luga "Ansītis un Grietiņa" ar pašdarinātām lellēm.

 

"Zooloģija" – Bēbīšu seansi
5. aprīlī 13:00 un 15:30 Kino Bize, Elizabetes ielā 37
Bēbīšu seansos ik pārnedēļu Kino Bize piedāvā vecākiem un pašiem mazākajiem kino skatītājiem piemērotus apstākļus – pieklusinātu gaismu un skaņu, zālē ir mīksts paklājs un ir pieejama ne tikai pārtinamā virsma, bet arī dzeramais ūdens. Filma Zooloģija ir Krievijas režisora Ivana Tverdovska filmu Zooloģija. Tā ir izaicinoša, provokatīva, kā arī saņēmusi atzinību starptautiskos festivālos.
 

"Mazais princis"
7. aprīlī 18:30 Latvijas Leļļu teātrī, Krišjāņa Barona ielā 16/18
Mazais princis – iemīļota grāmata gan bērniem, gan pieaugušajiem Latvijas Leļļu teātrī piedzīvojusi pavisam interesantu inscenējumu. Stāsts par princi un viņa pasauli tiks pastāstīts smilšu animācijas tehnikā!
 

"KIM? Bērnu diena"
8. aprīlī no 12:00, kim?, Sporta ielā 2
Bērnu dienas laikā vecākiem ar bērniem būs ne vien iespēja apmeklēt aktuālā muzeja kim? Ekspozīcijas gidu pavadībā, bet arī piedalīties dažādās radošajās darbnīcās!


"Ansītis un Grietiņa" Leļļu luga un radošā darbnīca
8. aprīlī 11:00 un 16:00 Materia – Tējas un sarunas, Mūkusalas ielā 17
Bērniem un vecākiem tiks piedāvāta slavenā pasaka Ansītis un Grietiņa, kas ne tikai vedīs piedzīvojumā ar galvenajiem varoņiem, bet arī liks aizdomāties par dzīves vērtībām un mazākajiem iemācīs, ka visi sarežģījumi vieglāk pārvarami, esot kopā. Pirms ludziņas būs pieejama arī radošā darbnīca bērniem.
 

Reklāma
Reklāma

Pūpolsvētdiena Čiekurkalna krustcelēs 
9. aprīlī no 10:00 Rusova ielā 9
Tradicionālajā tirdziņā Čiekurkana krustcelēs būs iespējams ne vien iegādāties preces no mājražotājiem un amatniekiem, bet arī visai ģimenei ar dažādām izklaidēm nosvinēt Pūpolsvētdienu.

 

Nedēļas notikumu ceļvedis tapis sadarbībā ar pasākumu apkopošanas platformu Kurp.es.