Arī šogad bērnudārzniekus Rīgā aicina piedalīties sporta dienā

26. novembrī no plkst. 9.00 līdz 12.30 Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6B, otro reizi norisināsies aizraujoša sporta diena visiem Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu sagatavošanas grupu bērniem – “Man patīk sportot!”

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar biedrību “Stiprinieku republika” arī šogad organizē krāsainu un sportisku pasākumu Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu sagatavošanas grupu audzēkņiem. Tā mērķis ir popularizēt aktīvu dzīvesveidu, radīt iespēju bērniem attīstīt sadarbības prasmes, strādājot pāros, grupā vai komandā un noskaidrot aktīvākās Rīgas pirmskolas izglītības iestādes.

 

“Bērnudārznieki sporta dienā varēs iesaistīties dažādās sportiskās un jautrās atrakcijās, kur galvenais uzdevums būs darboties visiem kopā. Piedalīsies arī Latvijas Handbola federācija un futbola klubs “Super Nova”. Brīvajos brīžos elpu aizraujošus priekšnesumus klātesošajiem rādīs “Latvijas Taekwon-do ITF asociācija” un ielu vingrotāju šova komanda “Street Warriors”. Tāpat kā pērn, par jautrību pasākumā un labu omu rūpēsies dažādi talismani,” gaidāmo pasākumu raksturo tā rīkotāji.

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Mazie sportisti par piedalīšanos saņems diplomu un piemiņas velti.

 

Pieteikties var līdz 20.novembra plkst. 12.00, sūtot pieteikumu uz e-pastu manpatiksportot@stipriem.lv. Dalībnieku skaits ir ierobežots.

Bērnudārznieki sporta dienā varēs iesaistīties dažādās sportiskās un jautrās atrakcijās, kur galvenais uzdevums būs darboties visiem kopā.

Sīkāka informācija par otro Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu sporta dienu, nolikums, programma un pieteikuma veidlapa pieejama mājaslapā www.manpatiksportot.lv