Uzsākta pieteikšanās 4. Lielo Leļļu un Talismanu svētkiem

Šīs vasaras pēdējā svētdienā, 25.augustā, Rīgā, Vērmanes dārzā norisināsies Lielo Leļļu un Talismanu svētki. Uzņēmumi, iestādes un privātie lielo leļļu un talismanu īpašnieki tiek aicināti jau laicīgi pieteikt savu dalību pasākumā. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Lielo Leļļu un Talismanu svētki ir aizraujošs pasākums visai ģimenei, kas nu jau 4.gadu pēc kārtas priecēs rīdziniekus un pilsētas viesus. Ik gadu attraktīvākās lielās lelles un talismani no visas Latvijas dodas kopīgā gājienā pa Rīgas ielām, lai pēc tam Vērmanes dārzā draudzīgā cīņā noskaidrotu, kura lelle vai talismans ieguvis visvairāk skatītāju simpātijas. 2010.gadā skatītāju balvu ieguva Rīgas Piena kombināta talismans Lāsēns, 2011.gadā to izcīnīja BJS Rīgas skolēnu pils teātra “Zīļuks” māsiņas Milzītes, bet aizvadītajā gadā laurus plūca atpūtas centra Lido talismani Kaķis Melnis un Kaķis Pelēcis.

 

4.Lielo Leļļu un Talismanu gājiens šogad priecēs ar jautrām izklaidēm- piepūšamajām atrakcijām, radošajām darbnīcām un spēlēm kopā ar lielajām lellēm un talismaniem. Pasākuma centrālais notikums arī šogad būs dalībnieku gājiens pa Rīgas ielām, un plānots, ka šogad tajā piedalīsies rekordliels lielo leļļu un talismanu skaits. 

 

Pasākuma organizatori šogad paredzējuši īpaši labus pieteikšanās nosacījumus visām lellēm un talismaniem, kas savu dalību pasākumam pieteiks līdz 15.jūlijam, kā arī tām lellēm un talismaniem, kas pasākumā piedalījās aizvadītajā gadā. 

 

Reklāma
Reklāma

Lielo Leļļu un Talismanu gājienu organizē pasākumu operators UNTITLED pasākums. Gājiena idejas autore – veikala “Grāmatu karuselis” īpašniece Elīna Purlāce.

 

Informācija par pieteikšanos meklējama pasākuma mājaslapā www.talismani.lv, kā arī pa e-pastu diana@untitled.lv pagājušā gada dalībniekiem, bet jaunajiem dalībniekiem uz e-pastu kristiana@untitled.lv