Spožā kino tārpiņa skola kinoteātrī "Splendid Palace"

Kino Tārpiņš ir ļoti gudrs, jo dzīvo tur, kur jau 90 gadus dzīvo kinoteātrī "Splendid Palace". Viņš ir noskatījies vairākus tūkstošus filmu  no visas pasaules tāpēc viņš vislabāk zina, kā top kino!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Tu uzzināsi no Kino Tārpiņa, kā top animācijas  filma no paša, paša sākuma, kad vēl nekā nav. Jūs darīsiet visu paši – izdomāsiet stāstu, varoņus, to izskatu, paši tos zīmēsiet, krāsosiet un veidosiet. Jūs būsiet klāt pie svarīgā brīža, kad animācijas filmas varoņi „atdzīvojas” un visbeidzot paši darbosieties pie filmiņas kadru kopā likšanas.
Katras  nodarbības beigās  Kino Tārpiņš Tev parādīs uz ekrāna to, ko būsiet  visi kopā izgatavojuši. Tu būsi strādājis kā  režisors, mākslinieks, dekorators un operators un katras nodarbības beigās redzēsi savu paveikto darbu uz ekrāna. Katrā nodarbībā Tu varēsi tikties ar jau iepazītajiem un jauniem skolas biedriem un turpināsi kopā  ar SPOŽO  KINO TĀRPIŅU iesākto stāstu un veidotu filmiņas turpinājumu.

Kā filmas veidotājs Tu saņemsi pats savu Spožā Kino Tārpiņa skolas karti, kurā varēsi krāt punktus.
Pašus čaklākos Kino Tārpiņš noteikti pārsteigs, jo gada beigās būs gatava visa filmiņa un notiks Pirmizrāde. Tā būs svētku diena visiem un Kino Tārpiņš, kas Splendid Palace ir pieredzējis ļoti daudzu filmu pirmizrādes,  ļoti labi zina, cik svarīgs notikums ir filmas Pirmizrāde. Tu arī to varēsi izbaudīt!


Spožā kino Tārpiņa skolas nodarbības notiks 18.05., 01.06., 14.09., 21.09., 19.10., 09.11., 07.12., 21.12.
Tiekamies vienmēr  plkst. 11:00!
Ieejas maksa  - 3.00 Ls


Biļetes  var iegādāties kinoteātra „Splendid Palace” un www.bilesuserviss.lv kasēs.
 
SPOŽĀ KINO TĀRPIŅA  Skolas  dienās īpašs brokastu piedāvājums ģimenei par draudzīgām cenām TINTO!
Gaidīsim Jūs!
Nodarbības laiks no plkst. 11:00 līdz plkst. 13:00
Mērķauditorija -  bērni vecuma grupā no 6 līdz 11 gadiem.

Reklāma
Reklāma