Reiņa trasē notiks bērnu slēpošanas sacensības

Aktīvās atpūtas centrā "Reiņa trase", sākot ar 26.janvāri, norisināsies aizraujošas slēpošanas sacensības "Sportland Junioru čempionāts". Sacensībās tiek aicināti piedalīties bērni un jaunieši līdz 14 gadu vecumam.

Bērni varēs ne tikai sacensties slēpotprasmē, bet arī citādi aktīvi atpūsties.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērni varēs ne tikai sacensties slēpotprasmē, bet arī citādi aktīvi atpūsties.

Visi sacensību dalībnieki tiks sadalīti 3 vecumu grupās un mērosies spēkiem kalnu slēpošanā, kur katram dalībniekam būs jāveic divi nobraucieni ar laika kontroli. "Sportland Junioru čempionāts" norisināsies trīs posmos - 26.janvārī, 10.februārī un 3.martā.

Kamēr ziema vēl neatkāpjas, ir jāizmanto ikviena iespēja to kārtīgi izbaudīt, tieši tāpēc jaunākajiem slēpotgribētājiem būs lieliska iespēja gan aktīvi atpūsties, gan arī mēroties slēpošanas prasmēm ar citiem sacensību dalībniekiem. Lai arī šīs ir sacensības, Reiņa trases pārstāvji norāda, ka galvenais uzsvars tiek likts uz to, lai bērni un jaunieši sportiskā garā labi pavadītu laiku. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad sacensības norisināsies Siguldai tuvējā "Reiņa trases" Junioru parkā.

Sacensības "Sportland Junioru čempionāts" pirmo reizi norisinājās pagājušajā gadā un aktivitātes pulcēja vairāk nekā 100 interesentu, kas ne tikai aktīvi baudīja ziemas slēpošanas priekus, bet arī uzrādīja labus rezultātus.

Reklāma
Reklāma

berns slepo

Dalības maksa: iepriekš piesakoties - 4 lati, bet reģistrējoties sacensību dienā - 6 lati (maksa par pacēlāja izmantošanu, trenējoties sacensību dienā pirms starta, ir iekļauta dalības maksā). Lai pieteiktos sacensībām, vai arī iegūtu papildus informāciju, interesenti tiek aicināti sazināties pa tālr. +371 29272255, vai sūtīt e-pastu uz administracija@reinatrase.lv Visa jaunākā un aktuālākā informācija par sacensībām "Sportland Junioru čempionāts" un citiem gaidāmiem pasākumiem “Reiņa trasē” būs aplūkojama mājas lapā www.reinatrase.lv.