"Melo-M" dodas krāšņā turnejā pa Latviju

Čellu trio "Melo-M" februārī un martā dosies turnejā pa Latvijas pilsētām "Melo-M.lv", ar savām jaunākajām dziesmām un visu laiku populārākajām kompozīcijām priecējot klausītājus Madonā, Rūjienā, Ventspilī, Jelgavā, Liepājā, Valmierā un Kandavā.


Čellu trio Melo-M sāks koncerttūri pa Latvijas pilsētām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Čellu trio "Melo-M" sāks koncerttūri pa Latvijas pilsētām.

 

Gaidāmās koncertturnejas repertuārā liela nozīme būs topošās tautas mūzikas programmas skaņdarbiem. Jaunās versijās skanēs daudzas populāras latviešu tautas melodijas, piemēram, "Tūdaliņ, tāgadiņ", "Es gulu, gulu", dziesma "Suitu lūgsna", ko trio pagājušā gada rudenī ierakstīja kopā ar dziedātāju Anci Krauzi un citas latviskas dziesmas.

Koncerta programmā iekļautās melodijas zinās lielākā daļa klausītāju, taču izpildījums solās būt vēl nedzirdēti pārsteidzošs - skanējumu nodrošinās trīs "Melo-M" čellisti - Kārlis Auzāns – Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, kā arī sitamo instrumentu meistars Miķelis Vite.

Visām jaunās programmas dziesmām oriģinālus aranžējumus veidojis trio dalībnieks Kārlis Auzāns.

Tieši pateicoties jaunajai mūzikas programmai, turnejas nosaukumā iekļauts saīsinājums "lv", kas īpaši uzver "Melo-M" kā starptautiski pazīstamus, bet Latvijai piederīgus mūziķus.

Līdztekus jaunās programmas skaņdarbiem koncertos "Melo-M" atskaņos arī Kārļa Auzāna oriģinālkompozīcijas, sen nespēlētas, bet savulaik ļoti populāras kompozīcijas, kā arī visu laiku zināmākās melodijas no iepriekšējām koncertoprogrammām.

Šī būs tradicionāli vienīgā iespēja dzirdēt un redzēt "Melo-M" solokoncertos Latvijas pilsētās šogad, jo gada turpinājumā grupa dosies koncertceļojumos ārpus Latvijas robežām, kā arī piedalīsies vairākos liela mēroga pasākumos.

 

"Melo-M" Latvijas turnejas koncertu saraksts:

Madonas Kultūras Nams, 10.februāris plkst.16

Reklāma
Reklāma

Rūjienas kultūras nams, 23.februāris plkst.17

Ventspils Kultūras Centrs,28.februāris plkst.19

Jelgavas Kultūras nams, 1.marts plkst.19

Liepājas OC Rožu zāle, 8.marts plkst.19

Valmieras Kultūras centrs, 15.marts plkst.19

Kandavas kultūras nams, 22.marts plkst.19

 

Biļetes uz "Melo-M" koncertiem pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv